MeltedCheese @ 04.03.2025 07:38Vēl kas ir slimi, katrā teikumā iepīt ne pa tēmu cik viņai brīnišķīgs vīrs. Wtf vienkārši. ?
Jā, tikai brīnišķīgi partneri nodauza savas otrās pusītes zili melnas. Liene, atkārtošu - Tu esi izcili debīla!
Japānas princese @ 04.03.2025 07:10Liele nekad necepot pankūkas, mājā neesot milti un cukurs. Es nedomāju, ka katru dienu jāēd pankūkas, bet ja mājās ir bērns kā var šad tad svētdienu rītos nepalutināt savu bērnu. Pašai jau nav jāēd, ja nevar. Un tagad ir tik daudz veselīgās pankūku versijas.
Castorella @ 03.03.2025 23:51Tagad tikai izlasīju Lienes smieklīgos tekstus! Bet pusi nesapratu, tur laikam krietni jāierauj ne tikai rakstītājai, bet arī lasītājiem. Vai kāds var izskaidrot, ko nozīmē "spodrina spalvas ar nelaiķiem un slimībām"?
tieši iedomājos to pašu! Viņa nekad necep Miai pankūkas ? Bērni man šķiet, ļoti bieži tās pieprasa, it sevišķi brīvdienu rītosJapānas princese @ 04.03.2025 07:10Liele nekad necepot pankūkas, mājā neesot milti un cukurs. Es nedomāju, ka katru dienu jāēd pankūkas, bet ja mājās ir bērns kā var šad tad svētdienu rītos nepalutināt savu bērnu. Pašai jau nav jāēd, ja nevar. Un tagad ir tik daudz veselīgās pankūku versijas.
Kā bērni bērnu namā, neraud, jo zina, ka neviens nenāks. Tā Mia, neko neprasa, jo zina, ka nedabūs. Ne viņai skaists apģērbs, ne sakārtoti matiņi, ne savs krēsls pie galda un šķīvis uz galda. Tik ļoti nevajadzīgs bērniņš saviem vecākiem, gluži tāpat kā visi pārējie šo abu deģenerātu bērni.Aizkraukles Pārdevēja @ 04.03.2025 10:10tieši iedomājos to pašu! Viņa nekad necep Miai pankūkas ? Bērni man šķiet, ļoti bieži tās pieprasa, it sevišķi brīvdienu rītos
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.03.2025 10:10tieši iedomājos to pašu! Viņa nekad necep Miai pankūkas ? Bērni man šķiet, ļoti bieži tās pieprasa, it sevišķi brīvdienu rītos
ja mājā būtu 4 bērni, nāktos cept pankūkas, gatavot ēst, jo visiem jau neiedotu aptamil pudeli, uz cafe un restorāniem arī neietu katru dienu. Lenka to nespētu.Aizkraukles Pārdevēja @ 04.03.2025 10:10tieši iedomājos to pašu! Viņa nekad necep Miai pankūkas ? Bērni man šķiet, ļoti bieži tās pieprasa, it sevišķi brīvdienu rītos
VistaVita @ 03.03.2025 23:23Liene Kiviča dzimusi PSRS 1977.gadā !
Slimā stāsta ka kopš bērnības skatījusies Oskara ceremoniju . Ko var melot.
Tādas rietumu ceremonijas tv sāka rādīt labi ja ap 1997 gadu . Bērnība viņai zosij.
Smaidinsh @ 04.03.2025 10:53Es pat nezinu kā šo murgu komentēt…
Smaidinsh @ 04.03.2025 10:53Es pat nezinu kā šo murgu komentēt…