vēl tad bija topā Terranowateberebe @ 25.02.2025 12:48Sorry, es negribēju uzbraukt laukiem ? es pati esmu no dziļiem laukiem, un atceros, kā es un meitenes man apkārt ģērbās, kad vienīgās opcijas drēbēm bija vietējie veikali ar poļu lupatām, varbūt pa retai reizei aizbraukt uz Rīgu un visu kabatas naudu atstāt cubus/new yorker/vero moda veikalos ? un stila iedvesma bija žurnāli Sīrups un Avene. Gan jau, ka pilsētās nebija diži savādāk, vienkārši tādi laiki. Gan es, gan lielākā daļa sieviešu ir no tiem laikiem izaugušas un varam atskatīties uz pagātni un arī par to pajokot. Ne mums bija iespēju, ne zināšanu kaut kā kritiski tam pieiet. Turpretī Liene joprojām atrāda Cubus džinsus instagram kā kaut ko wow...
Es domāju, ka tās, kas te Lienes ģērbšanos un un uzvedību salidzina ar laukiem, atsaucas uz tāda veida atmiņām/asociacijām, nevis domā to kā uzbraucienu cilvēkiem, kas dzīvo laukos ?
salvija @ 25.02.2025 23:05Bezgaumība Lienes gaumē - tas ir stila virziens, kurā Ļenka ir gan eksperte, gan arī stila ikona???
ozempiks? 🐒Dzintriņa @ 26.02.2025 18:39tas, protams, būs tikai minējums, bet uz aci ir nomesti diezgan kg. Varbūt Andža uztaisījis kādu ķirurğisku iejaukšanos? Piemēram - bariartija? Bija projekts, kur varēja pieteikties un veikt bezmaksas.
Dzintriņa @ 26.02.2025 18:35
Euuuuu, bet Andža tiešām frišāks Izskatās ?
Dzintriņa @ 26.02.2025 18:35
Euuuuu, bet Andža tiešām frišāks Izskatās ?
neaizstāvu Kivi. Bet.... Viņš taču dievojās, ka nedzer no jauna gada. Vai kaut ko jaucu? Ņemot vērā kā bija pieblīdis no piebaldziņām un rumkolām..... Nedzert 2 mēnešus neko ir daudz. Nesaku, ka tā ir. Tikai pieņēmums. Un ja vēl aktīvi sporto..... Pazīstu cilvēkus, kuri mēneša laikā 7 kg var dabūt nost. Un vēlreiz.... Nesaku, ka tā ir. Bet varbūt ir. Viņam liekais svars ir, bet viņš jau bija arī nenormāli uzblīdis. Pat pirksti. 2 mēnešu laikā normāli var tūska noiet. Pat Lienes filtri tikai ģīmi nogludināja. Bet tas tīri teorētiskiAnette5 @ 26.02.2025 19:42
Nez, es teiktu ka sena bilde vai Lienītes filtri. Paskatoties tos kursu absolventu foto viņa IG, kāds bija tāds izskatās. Nu nevar pa pāris nedēļām tik strauji un radikāli mainīties -30 kg un - kādi 10 gadi.
krixis3 @ 26.02.2025 20:52neaizstāvu Kivi. Bet.... Viņš taču dievojās, ka nedzer no jauna gada. Vai kaut ko jaucu? Ņemot vērā kā bija pieblīdis no piebaldziņām un rumkolām..... Nedzert 2 mēnešus neko ir daudz. Nesaku, ka tā ir. Tikai pieņēmums. Un ja vēl aktīvi sporto..... Pazīstu cilvēkus, kuri mēneša laikā 7 kg var dabūt nost. Un vēlreiz.... Nesaku, ka tā ir. Bet varbūt ir. Viņam liekais svars ir, bet viņš jau bija arī nenormāli uzblīdis. Pat pirksti. 2 mēnešu laikā normāli var tūska noiet. Pat Lienes filtri tikai ģīmi nogludināja. Bet tas tīri teorētiski
Kādēļ uzreiz ozampic? Es reiz 3 mēnešos pat nezinot kā,nometu 20+kg. Es to pat nesajutu,strādāju.Drēbes bija apjomīgas.Pavasarī pārejot uz vieglākām drēbēm,gan es,gan apkārtējie bija pārsteigti.Jā,es saprotu ka smieklīgi to nesaprast un neizjust.Fionna Gallagher @ 26.02.2025 19:35Izskatās pēc Ozempic
lipsinluka @ 26.02.2025 22:08Kivis taisot dokumentālo filmu par to, ka viena meita pati negrib viņu redzēt, pašam dzīvojot kopā ar sievieti, trīs meitu māti, kura pati atņēmās savām meitām un izēda no mājas. Pat tagad, kad tēvs miris, meitas nav ar viņu. Kā var atrasties divi tādi vienādi partneri?