Tā matu triholoģe Mētra ģērbjas ar gaumi. Es vispār nesaprotu, kāpēc viņa ar pakulgalvu sapinusies kopīgā projektā? Nu Ļenka tiešām ir sliktais piemērs- kā nevajag darīt - visa tā lētā bižutērija, vājprātīgās skropstas, greizi sašpricētās lūpas ar balto perlamutra spīdumu🤦♀️Palīgā! Acis sāp uz viņu skatoties.Castorella @ 28.01.2025 16:07Vienīgais, kā varu Lieni iedomāties lekcijās par stilu, ir kā parauu, kā nedarīt. Pat man (kaut neesmu "aizstāvējusi sertifikātu" kā Lienes pieteiktā stiliste) gribas pievest Lieni pie spoguļa, nomainīt vismaz lūpukrāsu, parādīt, cik nejēdzīgs ir šāds sejas krāsojums un to, cik labi var redzēt, ka mati pietonēti ar lēto Syoss krāsu no lielveikala, cik neveselīgi un apspūruši gali. Kā briesmīgās skropstas padara skatienu nogurušu un visu tēlu lētu un vecmodīgu. Tik nejēdzīgi izskatās tās samākslotās pozas ar mūžam izstellēto saliekto 'priekškāju"Par ģērbšanās stilu nemaz nerunāsim, tur ir vienkārši bezjēdzīgi savilktas lētas lupatas. Kontrastam var paskatīties Madaras fosesijas, kur pat lētās Sinsay drēbītes var parādīt gaumīgi.
Castorella @ 28.01.2025 16:07Vienīgais, kā varu Lieni iedomāties lekcijās par stilu, ir kā parauu, kā nedarīt. Pat man (kaut neesmu "aizstāvējusi sertifikātu" kā Lienes pieteiktā stiliste) gribas pievest Lieni pie spoguļa, nomainīt vismaz lūpukrāsu, parādīt, cik nejēdzīgs ir šāds sejas krāsojums un to, cik labi var redzēt, ka mati pietonēti ar lēto Syoss krāsu no lielveikala, cik neveselīgi un apspūruši gali. Kā briesmīgās skropstas padara skatienu nogurušu un visu tēlu lētu un vecmodīgu. Tik nejēdzīgi izskatās tās samākslotās pozas ar mūžam izstellēto saliekto 'priekškāju"Par ģērbšanās stilu nemaz nerunāsim, tur ir vienkārši bezjēdzīgi savilktas lētas lupatas. Kontrastam var paskatīties Madaras fosesijas, kur pat lētās Sinsay drēbītes var parādīt gaumīgi.
Tur pat par tautas bumbu ir meli,cik es lasīju fragmentā.Jo tur viņa murgoja ja bumbu nenoķer,tad ir jāizstājas.Kaut gan no bumbas ir jāizvairas,jo ilgāk jo labāk.Protams ka var ķert.Incognito @ 27.01.2025 15:14
Pēdējā izdēvniecība noleca, saprotot, ka grāmatas izdošanas gadījumā draud tiesu darbi par cieņas un goda aizskaršanu. Ļena, izņem laukā visus tos murgus, atstāj tautas bumbas noteikumus un paragrāfu par Ņujorku un tad vari cerēt, ka kāda izdēvniecība to kādreiz izdos.
Mākoņu Dejotāja @ 29.01.2025 01:25Interesanti no kurienes slampai tāda pašapziņa? Pie speķainiem matiem. Mājas Spa reizi mēnesī, kas ir parasta mazgāšanas. Pie lētiem aksesuāriem un grabuļiem, kurus viņa karina uz sevis kā putnubiedēklis. Tās skropstas ar kurām var slaucīt grīdu. Kā arī viņas ģērbšanās stils- viņa vienkārši nav. Šeit var turpināt bezgalīgi.
Kaut, gan ko te šaubīties.
Fani, taču neliek mieru un visu laiku jautā: "Kā tev izdodas būt tik stilīgai?" "Tavi skaistuma un stila noslēpumi?" ??? Gan jau iedvesmojās no šiem jautājumiem.
yay @ 28.01.2025 22:05
Adele4 @ 29.01.2025 10:00Kivis iepriekš reklamēja, ka decembra vidū prezentēs 2023.gada novembrī palladium notikušā koncerta video. Esmu palaidusi garām? Kaut kā nemanu nekur. Ir jau janvāra beigas. Varbūt no tă šķidrā pasākuma ar slampu uz skatuves, nemaz nesanāca ko jēdzigu samontēt?
Un skaļi, bet tukši solījumi jau Kiviču gaumē
Tuana @ 29.01.2025 11:20
Interesanti, kas šis bija vēl septembrī? “Blondā dāma ar melnu sunīti, pasākuma rīkotāja sieva”. Palaista bauma vai arī Bulim tur viss ātri mainījās :D
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120040926/uzplaiksni-runas-ka-andrim-bulim-uzradusies-jauna-draudzene
Vismaz beidzot kaut kas savā starpā saskaņots! 😅SantaC @ 29.01.2025 10:41Maukai mati tādā pašā krāsā kā feikā Louis šalle, mīzalu dzelteni. ?
Man vairāk satrauc, kas tas viņai par bumbuli uz apakšlūpas?!Dzintriņa @ 29.01.2025 13:35
Katra acs ar skropstām ir pilnīgi savādāka ?