LabaDabaDa @ 19.01.2025 16:02Paciente atkal spridzina:
"Acīmredzama ādas stāvokļa uzlabošanās. Labam kosmetologam un kvalitatīviem ādas kopšanas līdzekļiem ir milzīga nozīme! Pat kaitinošā pumpa vairs netraucē!"
Pirmais jautājums - ja speciālists un kosmētika ir tik laba, kāpēc viņai joprojām ir pumpa?
Otrais jautājums - ja pumpa vairs netraucē, kāpēc tā joprojām ir kaitinoša?
Trešais jautājums - meitenes, jūs to pumpu vispār redzat? Es tikko ausis redzu aiz visiem filtriem, kādas vēl pumpas...
Man liekas, tur pie psihoterapeita, ne pie kosmetologa jāārstējas.
LilyLady @ 19.01.2025 16:36
Nesen tak sliņķe lepojās, ka viņas sejas kopšanas rutīna ir iet gulēt ar visu smiņķi uz ģīmja. Tagad piepeši procedūras un krēmi ir svarīgi. ?
Da nekas viņai tur nav uzlabojies, tas pats kraupainais deguns, milzu poras un vispārējs noļukums. Neba ar pāris procedūrām var uzlabot ādu, kas gadiem cepināta saulē bez spf un smacēta zem tonālā krēma kaudzēm.
Rozāforums @ 19.01.2025 18:28https://www.reddit.com/r/latvia/comments/1i1vsl3/vecuma_starp%C4%ABba_attiec%C4%ABb%C4%81m_zem_2030/
te arī labs koments par ?
Minelūše @ 19.01.2025 22:24Hmm, Kivim no 1. janvāra veselīgs dzīvesveids esot sācies. Nu neticas, ka pats to izlēma. Drīzāk jau toreiz, kad decembrī sivēns nonāca slimnīcā, ārsti šim skaidri un gaiši pateica, ka ja turpinās rīt trijās rīklēs un dzert kā lops, tad ilgi vairs nenovilks. Tad nu tagad sācis slidot un pat no alus atteicies?Nu nu. Redzēs, cik ilgi. Nemaz tik priecīgs par to fizisko aktivitāti neizskatās.
Un tāpēc arī Leņķis tagad lec līdzi un atrāda sevi kā iet uz gym, baigā sportiste palikusi. Jā, cik ilgi ? 😁Adele4 @ 19.01.2025 22:45Laikam vepris samīzies,ka drīz var nolikt karoti. Tad nu tagad cītīgi sporto.
Cik ilgi?
Adele4 @ 19.01.2025 22:45Laikam vepris samīzies,ka drīz var nolikt karoti. Tad nu tagad cītīgi sporto.
Cik ilgi?
Adele4 @ 20.01.2025 07:27Veprim būs grūti paciest trako hihinātāju 24/7 skaidrā prātā ?
Adele4 @ 19.01.2025 22:47P.s. man pedeja laika foruma lapa karas. Never vaļā un rāda servera erroru vai ļoooti ilgi veras vaļā. Skatos no telefona. Varbut vēl kādai tā?
LabaDabaDa @ 20.01.2025 18:55
Es šodien pāris stundas nevarēju atvērt. ?
BURUNDUKS iignais @ 20.01.2025 20:55Kivis JAU 20 dienas nav buhājis. Par to jāpaziņo IG ierakstā, tik varens sasniegums tas viņam ir. Nu ko, cik ilgi izturēs šoreiz, varam likt stafkas.