gan jau kāda pieteiksies, kura gribēs ko mazliet nopelnīt. Diez vai Mia arī ēd tik daudz, lai to izjustu kā baigo slogu, bet vsi viņi būs msksātsoējīgi. Es nezinu kādas ir cenas, bet par bêrna pieskatīšsnu tie ir vismaz 5 EUR stundā un tad attiecīgi uz augšu atkarīgs par ko vienojas. Man bèrns liels, kura te var nokomentêt, kurai ir maksas auklīte?Tuana @ 02.12.2024 12:45
Būsim atklāti - nevis auklīti, bet māmiņu ar bērniņiem, kuras ligzdā iemest savu olu, lai viņu tur paņem ģimenītē - pabaro, izklaidē, apmāca, nu visu to, ko dara ar saviem bērniņiem.
Kad viņa vispār ir ņemusi AUKLI? Senāk, kad cilvēki cēla augšā, ka viņa bērnu caurām naktīm mašīnā tur, tad tēloja, ka meklē aukli. Foruma meitenes pat uzrakstīja, bet viņa nevienai neatbildēja.
Jūs jau saprotat, cik Lieņuks ir viltīgs, auklei ir savas prasības - tomēr noteiktas stundas un konkrēta samaksa, tāpat arī bērnam jāatstāj pārtika ledusskapī, pārvelkamās drēbes utml. Bet “māmiņai ar bērniņiem” to savu sīko var vienkārši nomest uz sliekšņa un skaidrs, ka normāla sieviete par visu parūpēsies, gan piesēdinās pie kopīgā galda, gan savu bērnu drēbes uzvilks, ja Mia nosmērēsies, ņems līdzi kopīgās izklaidēs, lasīt iemācīs, gulēt noliks kopā ar saviem bērniem un tādā garā. Un ne jau vienmēr arī precīzi atskaitīs, cik tas maksāja vai taisīs traci, ja dzeguze izdomās nākamā rītā pakaļ ierasties.
Tie viņas izmisīgie centieni Miu nomest dajebkur, ir tik acīmredzami, bet nu jau visi draudziņi sākuši atšūt. Darbadienās dārziņš parūpējas, bet nē, dīkdienei gan jau vajag arī brīvdienās un naktīs.
LabaDabaDa @ 02.12.2024 13:32Vispār jocīgi. Nesen Omīte tik rūgti raudāja par mazmeitiņām, kuras nevarot satikt, jo ļaunā māte neļaujot. Savukārt vienīgo palikušo mazmeitu satiek labi ja divas reizes gadā un galīgi par to neskumst...
Pelmeni, tas man izklausās pēc liela akmens tavās bērnu audzināšanas prasmēs :D
Standby @ 02.12.2024 13:52
Ome pa šo laiku kļuva vecāka un pieskatīt grūtāk. Un šo vedeklu laikam tā nemīl, arī viņas bērnu komplektā. Madara gan jau mīļā vedekliņa bija un līdz ar to kopīgie bērni arī .
Erevana @ 02.12.2024 14:15Kāda varētu uzrakstīt Lienei, ka varētu ņemt Miu savā bērnu pulciņā un izzondēt, uz kādiem noteikumiem stāru ģimene ir plānojusi šo bērna nogrūšanu.
Erevana @ 02.12.2024 14:15Kāda varētu uzrakstīt Lienei, ka varētu ņemt Miu savā bērnu pulciņā un izzondēt, uz kādiem noteikumiem stāru ģimene ir plānojusi šo bērna nogrūšanu.
Es nezinu kura normāla ģimene parakstīsies svešu bērnu uz svētkiem paņemt. Bet ņemot vērā ka tādai ljenkai daudzi met bezmaksas sadarbības, tad es nebrīnos ka arī atradīsies. Lai Rāviņi paņem, viņiem kā reiz bērni un pluss sirsnīga sadarbība ar kivičiem.Tuana @ 02.12.2024 14:22
Man ir aizdomas, ka šobrīd tas varētu būt aktuāli tuvojošos svētku dēļ. Gan jau plāni lieli. Vēlams bez Mias, protams.
Nu, kāda negrib pielikt lieku šķīvi savam Ziemassvētku un Jaungada svinību galdam?
It kā Tu ko zinātu @ 02.12.2024 13:46gan jau kāda pieteiksies, kura gribēs ko mazliet nopelnīt. Diez vai Mia arī ēd tik daudz, lai to izjustu kā baigo slogu, bet vsi viņi būs msksātsoējīgi. Es nezinu kādas ir cenas, bet par bêrna pieskatīšsnu tie ir vismaz 5 EUR stundā un tad attiecīgi uz augšu atkarīgs par ko vienojas. Man bèrns liels, kura te var nokomentêt, kurai ir maksas auklīte?
Man viena pusaudžu meitene 14 gadi, kura vēlējas piepelnīties kabatas naudiņai par suņa izstaidzināšanu 30 min, paprasīja 10 eu. Un ne jau man tā nebija kas sunīti izved nokārtoties, vienkārši pusaudzim gribējās izpalīdzēt. Pēc noteiktās summas, man žoklis atkārās. Tagad pat bail iedomāties cik auklīte par stundu prasa... :D Man liekas ka ne mazāk kā 7 eu. Es personīgi pieskatītu par tādu cenu, ja pie viņiem mājās. Ja man bērns jāņem pie sevis, jābaro, jaizgulda ut.t.t, tad ne mazāk kā 10 eu. Bet šis ir mans subjektīvais viedoklis.It kā Tu ko zinātu @ 02.12.2024 13:46gan jau kāda pieteiksies, kura gribēs ko mazliet nopelnīt. Diez vai Mia arī ēd tik daudz, lai to izjustu kā baigo slogu, bet vsi viņi būs msksātsoējīgi. Es nezinu kādas ir cenas, bet par bêrna pieskatīšsnu tie ir vismaz 5 EUR stundā un tad attiecīgi uz augšu atkarīgs par ko vienojas. Man bèrns liels, kura te var nokomentêt, kurai ir maksas auklīte?
Tuana @ 02.12.2024 14:22
Man ir aizdomas, ka šobrīd tas varētu būt aktuāli tuvojošos svētku dēļ. Gan jau plāni lieli. Vēlams bez Mias, protams.
Nu, kāda negrib pielikt lieku šķīvi savam Ziemassvētku un Jaungada svinību galdam?
To ka omīte raud,izdomāja abi pļēguri.Ome bija gaidīta Keitijas koncertā,ne jau to viņa kafijas biezumos izzīlēja.Tētuks plencis gan neuzskatīja par vajadzību koncertu apmeklēt.LabaDabaDa @ 02.12.2024 13:32Vispār jocīgi. Nesen Omīte tik rūgti raudāja par mazmeitiņām, kuras nevarot satikt, jo ļaunā māte neļaujot. Savukārt vienīgo palikušo mazmeitu satiek labi ja divas reizes gadā un galīgi par to neskumst...
Pelmeni, tas man izklausās pēc liela akmens tavās bērnu audzināšanas prasmēs :D
It kā Tu ko zinātu @ 02.12.2024 14:56Liene dodas līdzi Kivim, jo zina kāds viņš ir. Neattapsies, ka būs palikusi viena. Viņa viņu pieskata, šoferēšana ir aizbildinājums.
ir piedāvājums, ir pieprasījums. Un daudzām sievietēm daudz nevajag un kritēriji arī ir pavisam interesanti😃salvija @ 02.12.2024 15:23
Man jau šķiet, ka Kivis tagad ir palicis tāds, ka nav vairs tur ko pieskatīt - nevienai viņš nebūs vajadzīgs ? resns, aizelsies, ar plastmasas zobiem, mūžam piedzēries un rupjības runājošs, bravurīgs, bez patstāvīgiem ienākumiem. Jebkura sawļe savā miestā var atrast ko līdzīgu un pat kvalitatīvāku eksemplāru. Tā līdzbraukšana noteikti Ļenkai vairāk interesē - sabiedrības dāmai ir apnicis sēdēt vienai mājās ?
It kā Tu ko zinātu @ 02.12.2024 15:26ir piedāvājums, ir pieprasījums. Un daudzām sievietēm daudz nevajag un kritēriji arī ir pavisam interesanti?