Castorella @ 04.11.2024 22:47Kas prot atrast lētas biļetes uz Ņujorku, iesakiet, kur meklēt. Gribētu aizbraukt, nevaru gan izlemt, uz turieni vai uz Ķīnu. Bet es gribu foršu braucienu, ar labu viesnīcu un tad gan vazātos pa muzejiem un restorāniem, aizbrauktu uz Hārvardu, Bostonu ut. Bet lētāk par 500 uz cilvēku nemācēju atrast
ātri uzmetot, Finnair martā izmeta 393€/persCastorella @ 04.11.2024 22:47Kas prot atrast lētas biļetes uz Ņujorku, iesakiet, kur meklēt. Gribētu aizbraukt, nevaru gan izlemt, uz turieni vai uz Ķīnu. Bet es gribu foršu braucienu, ar labu viesnīcu un tad gan vazātos pa muzejiem un restorāniem, aizbrauktu uz Hārvardu, Bostonu ut. Bet lētāk par 500 uz cilvēku nemācēju atrast
Castorella @ 04.11.2024 22:47Kas prot atrast lētas biļetes uz Ņujorku, iesakiet, kur meklēt. Gribētu aizbraukt, nevaru gan izlemt, uz turieni vai uz Ķīnu. Bet es gribu foršu braucienu, ar labu viesnīcu un tad gan vazātos pa muzejiem un restorāniem, aizbrauktu uz Hārvardu, Bostonu ut. Bet lētāk par 500 uz cilvēku nemācēju atrast
yay @ 04.11.2024 23:22Aizbraukt uz NY un bildēt cccr saldējumu un konservus... (facepalm)
Tas “skats pa viesnīcas logu” izskatās kā filmēts kādā kāpņu telpā, kamēr, no lievenīšu uzsauktajām viesnīcām pa Lv tiek parādits katrs stūris 10 leņķos, elsojot- vaaau cik skaaaisti!Helga Andersson @ 05.11.2024 01:25Starp citu, tà viesnīca, ko švabra ietagoja ir ok, nekas baigi šiks, bet normāla. Bet, zinot, kādi šie meļi, es nezinu, vai es ticu, ka tieši tur palika - kur room tour etc? ? un vispār - Lienītei ar viņas rič laifstail un miljons $$ zem gultas būtu jāpiek Plaza vai Valdorfā. ?