tev pašai vajag apjēgt dura, ka es arī nesekoju katram viņu storijam, lai neceltu statistiku. Man ir pietiekami daudz info te, lai saprastu, kas viņi ir tupi. Un, ja tu domā, ka sēdēt ratiņos visu dienu ir labākais veids, kā rūpēties par bērnu ceļojuma laikā, tad esi reāli stulba. Bērniem ir nepieciešamas aktivitātes un iespēja izpētīt apkārtni, nevis būt piesietiem ratiņiem. Bet zinot Kivicus no viņiem var gaidīt dajebkoLulo9 @ 02.11.2024 22:16
Varbūt to komentāru pie storija arī derētu izlasīt, ja jau no bildes pati nespēj apjēgt, ka viņiem līdzi bija arī ratiņi tiešajā nozīmē.
Nav jau tā, ka bērns čibināja pie rokas visus 30tk soļus.
Otiiilija @ 02.11.2024 22:34tev pašai vajag apjēgt dura, ka es arī nesekoju katram viņu storijam, lai neceltu statistiku. Man ir pietiekami daudz info te, lai saprastu, kas viņi ir tupi. Un, ja tu domā, ka sēdēt ratiņos visu dienu ir labākais veids, kā rūpēties par bērnu ceļojuma laikā, tad esi reāli stulba. Bērniem ir nepieciešamas aktivitātes un iespēja izpētīt apkārtni, nevis būt piesietiem ratiņiem. Bet zinot Kivicus no viņiem var gaidīt dajebko
😀😀😀 beidz dzert, labāk uzraksti Kirpičiem kādi viņi malacīši un supervecāki . Nenolaidīšos līdz tav samazgu līmenim.Lulo9 @ 02.11.2024 23:11Pie reizes varu pačukstēt - nē, bērns nevizinās visu dienu ratos. Tas ir izsecināms no tiem storijiem, kur tas bērns čibina pie rokas kādam no vecākiem vai ir opā.
Nav viss tikai melns vai balts, tupā zoss. :D
Otiiilija @ 02.11.2024 23:14??? beidz dzert, labāk uzraksti Kirpičiem kādi viņi malacīši un supervecāki . Nenolaidīšos līdz tav samazgu līmenim.
Otiiilija @ 02.11.2024 23:22Sen nebiju skatījusies viņu storijus, bet, paskatoties tagad, jādomā , kas ar viņiem noticis? Sejas tādas aizpampušas, sarkanas, meik up izplūdis, it kā katru dienu dzer no rīta līdz naktij vēl filtrēti līdz nepazīšanai! Kur viesnīcas atrādīsana? Netipiski, ka tik nav hostel
Lulo9 @ 02.11.2024 23:16
Un jau atkal lasīt neproti. :D Tiešām tukšpaure tāda pati kā tie abi. Smieklīgi no malas izskatās, kad grib izlekt un kādu ap!ist, bet pati tak izrādās ne grama gudrāka.
Bet galvenais, ka tas ir SAPŅU CEĻOJUMS! 😃 Tiik garlaicīgs! Nofilmētas ielas un viss…Lelle Mele @ 03.11.2024 01:33Ziniet, nožēlojams, tas ceļojums. Reāli žēl noskatīties, ka cilvēki aizbraukuši uz vietu, kur es gribētu pabūt, tālāk pa vienām un tām pašām ielām netiek. Klīst kà bomži un Lieņuks smilkst kā nogribèjusies kuce pie katra ielas stūra. Ja dodās ceļojumā, iepriekš sagatavo plānu ko apskatīt, lai visai ģimenei ir interesanti. Vienīgais ko viņi ir apskatījuši ir buļļa pauti. Ahā, zinu kāpēc visi grib fočēties ar Ļenkuci, jo viņa tak izskatoties pēc Britnijas Spīrsas.? Heh un pelmenis pēc Homera Simpsona. Un Miu varbūt kāds grib adoptēt. Žēl bērna.
krmmm @ 03.11.2024 00:52Skatos, ka kivim parādījusies jauna poza fotogrāfijām - pietupties, jo tā var paslēpt vēderu. Tas brīžiem, kad pie rokas nav dīvāna ķisens.
Kivici pat paši maksā, jo tie ielas mākslinieki tādā veidā naudu, tas ir viņu bizness un ja redzēs, ka neiemetot naudu tu slīdi klāt un centies nofočēties, viņi vienkārši pagriežas prom.kuranavliene @ 03.11.2024 08:50Skaidri redzams,ka neviens ar viņiem fotogrāfēties neskrien.Paši pielien tiem ielas artistiem un kviec! Cik cilvēku ar bērniem nebrauc uz Ņujorku? Tajā video kur viņa idiotiski dejo,stāv vīrietis un kaut ko skatās! Un viņa tur tik tuvu viņam gorās pa priekšu! Bet viņš uz stulbo Lieni pat nepaskatās,izliekas neredzam.