Ai, otra bilde pārāk maza, bet tāpat var redzēt viņas briesmīgo smaganu stāvokli.kapriza__ @ 03.10.2024 22:27
Esmu dzirdējusi to ka tādu iekaisušu smaganu stāvokli sauc par veneer breath. Vispār venīrus uzliekot nākas biežāk apmeklēt higēnistu un zobuārstu, tīri tamdēļ lai neiekaistu.kapriza__ @ 03.10.2024 22:31Ai, otra bilde pārāk maza, bet tāpat var redzēt viņas briesmīgo smaganu stāvokli.
kā sadirst dzīvi #LienesgaumēLabaDabaDa @ 03.10.2024 17:23
Novembrī būšot! Resnais pats tā teica. :D :D :D
Superīgs nosaukums "Zolitūdes enciklopēdija" :D.
Starp citu, ja grāmatas iznākšana jau gandrīz klāt, varēja atklāt vismaz nosaukumu. Vai arī tas vēl nav izdomāts? :D
izskatās kā Tramps uzmālēts un ar parūku. Viņam tikai 78 gadi.vellavecennn @ 03.10.2024 21:57Kukuuuuu kukuuu , intelekta apdāvinātais ģīmis atgriezies no kodiena ???
Rietumusawle @ 03.10.2024 22:39https://failiem.lv/u/5pvruzw7te
Madara tik labi izskatas un tad te Lienuks ar nez no kura gadsimta apaviem un grabuliem. Nu ka vina neredz, ka izskatas visus divdesmit gadus vecaka gan ar tiem dzeltenajiem netirajiem matiem, vecmodigajam drebem un tiem apaviem ka no Luija XIV skapja.
Rietumusawle @ 03.10.2024 22:39https://failiem.lv/u/5pvruzw7te
Madara tik labi izskatas un tad te Lienuks ar nez no kura gadsimta apaviem un grabuliem. Nu ka vina neredz, ka izskatas visus divdesmit gadus vecaka gan ar tiem dzeltenajiem netirajiem matiem, vecmodigajam drebem un tiem apaviem ka no Luija XIV skapja.
vai man dieniņ, tur ar steigu pie Lips of Kisss… vaigi nošļukuši pamatīgi. Liene, vai tad tu nezini, ka ja tu sāc špricēties, tad tas ir jāturpina. Savādāk baismīgivellavecennn @ 03.10.2024 21:57Kukuuuuu kukuuu , intelekta apdāvinātais ģīmis atgriezies no kodiena ???
LilyLady @ 03.10.2024 22:59
Apavi graujoši. Atceros, ka 2006.-2008.gadā kas tāds bija aktuāls.
Te dāmas jau centās uzminēt, kādus apavus Lienīte vilks pie puķainās karnevāla kleitas. Nu, šitādu gadsimta sākuma bezsakaru neviens neparedzēja.?
acīmredzot pie pilna prāta šī Anita navHermiine89 @ 04.10.2024 09:02Mani izbrīna, kas pacientei var būt kopīgs ar Anitu Mētru, kas ir izglītots cilvēks ar lielām darba spējām? Viņa ir triholoģe un operāciju māsa, ļoti aktīva un daudzpusīga. Kā viņa varēja sapīties ar Minhauzeni kopīgā projektā?!
Hermiine89 @ 04.10.2024 09:02Mani izbrīna, kas pacientei var būt kopīgs ar Anitu Mētru, kas ir izglītots cilvēks ar lielām darba spējām? Viņa ir triholoģe un operāciju māsa, ļoti aktīva un daudzpusīga. Kā viņa varēja sapīties ar Minhauzeni kopīgā projektā?!
Nopietni, tā ir taisnība par to četristabu dzīvokli? Bija kaut kāds dzīvoklis Saldus ielā, bet ne jaunais projekts, no kura, vepris halātā uz ielas, izpārdeva mantasCastorella @ 04.10.2024 12:16Mani tiešām interesē, uz ko Liene varētu iedvesmot? Kā sačakarēt savu dzīvi, lai piektajā gadu desmitā neviens ar tevi pat lāga negribētu kontaktēties? Cik esmu viņu kādreiz dzīvajā satikusi, viņa spēj būt jauka un mīlīga (un laipna?), bet laikam agru vai vēlu tā patiesā daba izlaužas ārā. Tie naivie cilvēki, kas notic pirmajam iespaidam, arī iekrīt, kā, piemēram, Linda Mūrniece, kas ieteica smagi strādājošo, vientuļo trīs bērnu māmiņu kā deputāta palīgu, tikai parasti to smagi nožēlo.
Atcerējos Lienes stāstu, kā viņa pēc šķiršanās sākusi visu no nulles un dzīvojusi bez santīma kabatā. Realitātē viņai vīrs atstāja četristabu dzīvokli jaunajā projektā, automašīnu un regulāri maksāja dāsnus alimentus.Nemaz nerunājot par pilnu skapi ar brendu drēbēm. Kā to visu varēja nolaist podā, no četristabu dzīvokļa pārejot uz divistabnieku, tad arī to kopā ar Kiviču nodzēra, rezultātā Lienei ir palicis tieši nekas, tikai pamatīgs UGF parāds. Nudien iedvesmojošs stāsts!