Norvēģija kopumā ir ļoti lietaina valsts, lai ar septembrī vienmēr ir foršas atvasaras un pateicīgs laiks pārgājieniem. Protams šādā paskatā kā Liene ar Andri izskatās vispār nav normāli pat būt Norvēģijā.It kā Tu ko zinātu @ 10.09.2024 22:45Norvēģija ir skaista. Saprotu, ka laikapstākļus ar tālu nevar paredzēt, bet interesanta izvēle Norvēģija septembrī…noteikti Norvēģijā esošās lezbes mani varēs apgaismot par laikapstākļiem. Nu var gadīties neuztrāpīt uz labiem laikapstākļiem, bet rudens ir tas laiks, kad gribas tur, kur ir siltāk, paildzināt vasaru. Nu par gaumi nestrīdas, tas gan. Bet kā te raksta, iznesās vienkārši cauri un Miai izklaides caur auto logu?
LilyLady @ 10.09.2024 23:17Riktīgs bomžu ceļojums. Diezgan ticama versija, ka vepris izošņā darba un dzīvesvietas iespējas. Jau pagājušā ziemā knapi galus vilka, tupēja mājās visus svētkus un varēja atļauties vien nocenotu Maximas gaļas plati trešajos Ziemassvētkos.
Grūti gan iedomāties, ko Kivis ar savu virssvaru un aizdusu varētu strādāt? Mežā zarus lasīt pat vairs nespētu. Tiešām tikai sēdēt kādā cehā un ķidāt zivis.
Turklāt pa maksas ceļiem, hmmm… tur jābūt labam iemeslam. Vai abiem sagājis uz īso 🤔AnneBelle @ 10.09.2024 22:36
Teju 20h roundtrip...
Babadžiga @ 11.09.2024 08:10Pipec prioritātes vecākiem. Aliņa vietā bērnam kaut zupu, nu ok, vismaz friškas būtu nopircis. ?
Abiem bērniem, praktiski no gada vecuma pērku atsevišķu porciju restorānos. Un man tas liekas tikai normāli. Tas nekas, ka neapēd. Bet vismaz ir SAVA PORCIJA!
Redwine @ 11.09.2024 08:30
Un pat ne sulas vai ūdens glāze bērnam . Skumji . Dzēriens vienmēr ir pirmais ko mani bērni pasūta pirms gaida ēdienu
Mia vēl maziņš ,viņai ar maisījuma pudeli pietiek . Reāli dusmas uz to lopu,kam svarīgāk sev aliņu nopirkt. 😡 Nu kaa var taa nemīlēt savu bērnu? Mīl tikai savu mīļmeitiņu KeitijuMinelūše @ 11.09.2024 09:46Nez ko tieši Mia ēd tādos "ceļojumos"? Nesūc taču 4 gados vēl piena pudeli? Viņi baro to bērnu ar Pringles tipa ātrajām uzkodām, nevis nosēdina pie normāla ēdiena? Un protams, ka dzērājam Kivičam alus kauss priekšā, kā bez tā.