Veca bārbija pat jau ar visiem filtriem.Neiil @ 04.09.2024 17:18Vai man šķiet, vai tiešām Liene ar katru dienu izskatās arvien traģiskāk!? Pēdējais spoguļselfijs....jēziņ, traks paskats
Šīs baseina čības vislabāk izskatījās ar 2008.gada gaišzilo, svinīgo kleitu. Tad ,kad gāja pie frizieraSantaC @ 04.09.2024 17:47Viņu, laikam, tajās baseina čībās apglabāt vajadzēs. ?
Ļen, parādi ko labu ieķēri outletā? Vai beloveds neatmeta peso?
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2024 17:50Šīs baseina čības vislabāk izskatījās ar 2008.gada gaišzilo, svinīgo kleitu. Tad ,kad gāja pie friziera
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2024 17:25Veca bārbija pat jau ar visiem filtriem.
Runājot par Lienes grāmatu, viņa taču reiz izteicās- Sigulda jau nervozē. Vai tiešām kāda izdevniecība atļautos publicēt vienas alkašienes murgus,kur vesela nodaļa tiktu veltīta Madarai, respektīvi, kur viņu zākā un pat publicē bildes ar ledusskapja saturu? Reiz leņķis ko minèja,ka tādas bildes būtu viņas grāmatā. Un, par to paliks nesodīta? Iespējams,ka atraduši kādu sponsoru - jebanātu, iespiedīs kādus 200 eksemplārus un nopārdos 10 ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2024 17:25Veca bārbija pat jau ar visiem filtriem.
Runājot par Lienes grāmatu, viņa taču reiz izteicās- Sigulda jau nervozē. Vai tiešām kāda izdevniecība atļautos publicēt vienas alkašienes murgus,kur vesela nodaļa tiktu veltīta Madarai, respektīvi, kur viņu zākā un pat publicē bildes ar ledusskapja saturu? Reiz leņķis ko minèja,ka tādas bildes būtu viņas grāmatā. Un, par to paliks nesodīta? Iespējams,ka atraduši kādu sponsoru - jebanātu, iespiedīs kādus 200 eksemplārus un nopārdos 10 ?
rožukronis 😀 kā nekā sieviete, kas nes baznīcu sevī.Minelūše @ 04.09.2024 18:17Jesus Christ, tas ģīmis kļūst ar katru dienu atbaidošāks. Un kas tas viņai karājas no telefona?
SantaC @ 04.09.2024 17:47Viņu, laikam, tajās baseina čībās apglabāt vajadzēs. ?
ieķēra vienīgi selfiju tualetē...rich lifestyle😀 tā viņas taša ir drausmīga! Sevišķi komplektā ar dzelteno pakulu un čībām😀SantaC @ 04.09.2024 17:47Viņu, laikam, tajās baseina čībās apglabāt vajadzēs. ?
Waterlilly @ 04.09.2024 15:41Resnā pautusiera paid partnership ‘reklāma’ sporta pasākumam Arēnā Rīga ? Resns, nesportisks tontons ar saltu rokā reklamē nebijušu sporta pasākumu! Kādā sakarā?! Tur kādam galīgi ir širmis aizkritis, kas izlēma, ka šis būs tas atblstošākais inšļuenseris? Jāsaka parupji, paša speķrauša vārdiem - jeeeb*l… ?
SantaC @ 04.09.2024 17:47Viņu, laikam, tajās baseina čībās apglabāt vajadzēs. ?
nevaru nepiekrist šoreiz. Tiešām viņai ar seju nav labi. Tie filleru kilogrami, kas salaisti sejā, pievelk ūdeni un tur jau paliek par desasģīmi. Un šis nav teikts, lai padirstu par viņu, jo citreiz man par viņu patīk izteikties košāk kā varbūt arī patiesībā ir.EmilijaArm @ 04.09.2024 18:48
Oiij, viņas ģīmis jau sāk kosīt uz viepli. Ļoti uzburbusi.
es nesaprotu šito fenomenu…selfiji tualetē??? Kas tas ir?😂 Veikalā trūkst spoguļu, kur video uztaisīt? Nu kas ir ar tām tualetēm? Lai cik glīta tualete…tā ir TUALETE😂😂😂Neiil @ 04.09.2024 18:38ieķēra vienīgi selfiju tualetē...rich lifestyle? tā viņas taša ir drausmīga! Sevišķi komplektā ar dzelteno pakulu un čībām?
Ateju karaliene???
shmannapanna @ 04.09.2024 13:48vispār man pietrūkst to laiku, kad abi devās uz sporta zāli, Liene taisīja ēst, reizēm vēl kaut ko sadarīja un visu to atrādīja.. tagad tikai šitstorms, klusums, svešu cilvēku pasākumi, miami, kaktu šprices, šitstorms, klusums, un tā uz riņķi. tad vismaz bija jautri, kaut kāds pārsteiguma moments un pa kādai pērlei no slavenību ikdienas
Nu cilvēku velkt tur,kur ir visa viņa būtība.Atejā jūtas kā mājās!It kā Tu ko zinātu @ 04.09.2024 19:42es nesaprotu šito fenomenu…selfiji tualetē??? Kas tas ir?? Veikalā trūkst spoguļu, kur video uztaisīt? Nu kas ir ar tām tualetēm? Lai cik glīta tualete…tā ir TUALETE???
vai tad lips of kiss meistare vispār drīkst to visu darīt?sidzha @ 04.09.2024 19:15nevaru nepiekrist šoreiz. Tiešām viņai ar seju nav labi. Tie filleru kilogrami, kas salaisti sejā, pievelk ūdeni un tur jau paliek par desasģīmi. Un šis nav teikts, lai padirstu par viņu, jo citreiz man par viņu patīk izteikties košāk kā varbūt arī patiesībā ir.
Otrs, viņa reklamē to kiss of lips, es nesaprotu, kāpēc šo ptac nav uzvilcis zarā joprojām, jo reklamē nenorādot, ka ir sadarbība, pie tam nenorāda, kāds ārsts veic procedūras utt. Miglāne dabūn cik tur to sodu, a šitā pakula tik drillē reklamējot ne mazāk bīstamu produktu.