Neiil @ 30.08.2024 15:57Tā, Liene ir augšāmcēlusies! Nu,Lieņuk, rādi nu mums cik tad gari mati paaugušies?
brunettte @ 30.08.2024 17:25
Zini, te ir koks ar diviem galiem... mūsdienās viss ir publisks, visi soc.tīkli utt, kivis visu dzīvi publicē un izliek kā uz delnas, bet ja mēs patinam laiku atpakaļ uz mūsu bēnību, es nāku no mīlošas ģimenes, mamma strādāja 3 darbos, bet arī man, diemžēl, ar zobiem bērnībā viss bija slikti, nebija arī jaunas kurpes katru mēnesi vai pat pusgadu. Protams, tagad ir citi laiki un tajā pašā sinsay vai pepco var visu par kapeikām dabūt, tāpēc tas lienei nav attaisnojums, kāpēc miai kaut kas trūkst. Nevajag jau tikai guess, kā viņa pati izteicās, ka ģērbjot Miu tikai guessiņā. Varbūt ja vienu mēnesi nepieaudzētu sev vāveres asti pie skropstām, labāk to naudu iztērētu drēbēm miai.
brunettte @ 30.08.2024 17:25
Zini, te ir koks ar diviem galiem... mūsdienās viss ir publisks, visi soc.tīkli utt, kivis visu dzīvi publicē un izliek kā uz delnas, bet ja mēs patinam laiku atpakaļ uz mūsu bēnību, es nāku no mīlošas ģimenes, mamma strādāja 3 darbos, bet arī man, diemžēl, ar zobiem bērnībā viss bija slikti, nebija arī jaunas kurpes katru mēnesi vai pat pusgadu. Protams, tagad ir citi laiki un tajā pašā sinsay vai pepco var visu par kapeikām dabūt, tāpēc tas lienei nav attaisnojums, kāpēc miai kaut kas trūkst. Nevajag jau tikai guess, kā viņa pati izteicās, ka ģērbjot Miu tikai guessiņā. Varbūt ja vienu mēnesi nepieaudzētu sev vāveres asti pie skropstām, labāk to naudu iztērētu drēbēm miai.
ir arī - es nejauši sludinājuma tviterī uzdūros 🤣 pat nosvīdu aiz stresa 🤣LabaDabaDa @ 30.08.2024 17:53
Blakus diskusijā dāmas sprieda, ka viena influncere izsludinājusi kūša matu audzēšanas izaicinājumu. Varbūt jāpiesaka tur Lenox.
Helga Andersson @ 30.08.2024 19:43ir arī - es nejauši sludinājuma tviterī uzdūros ? pat nosvīdu aiz stresa ?
Tusnelda @ 30.08.2024 20:09
Vai tad Tu pagājšvasar nepiedalījies ceļojumā "pa savām slēptākajām takām"? Rituāla ietvaros bija jūras krastā no smiltīm jāveido savas pe*&as.Tās tika veidotas influenceres "Guna un rozes" vadībā un vēl joprojām apskatāmas fotogalerijā. Gribētājas bija, māxlas objekti tika izdaiļoti ar dabas materiāliem - spalvām, puķēm, smilgām akmentiņiem. ???
Incognito @ 30.08.2024 20:52
Runājot par mākslu, būšot Dick pic izstāde ?Sievietes var kaut kur iesūtīt p*peles, ko no random večiem saņēmušas. It kā lai paaugstinātu awareness par šo problēmu, ka veči randomā savus dandāļus sūta.
Žēl, ka nevar iesūtīt nejauši redzētus minicīsiņus vannā ?
Tusnelda @ 30.08.2024 20:09
Vai tad Tu pagājšvasar nepiedalījies ceļojumā "pa savām slēptākajām takām"? Rituāla ietvaros bija jūras krastā no smiltīm jāveido savas pe*&as.Tās tika veidotas influenceres "Guna un rozes" vadībā un vēl joprojām apskatāmas fotogalerijā. Gribētājas bija, māxlas objekti tika izdaiļoti ar dabas materiāliem - spalvām, puķēm, smilgām akmentiņiem. ???
Incognito @ 30.08.2024 22:19Vai viņi ir izbraukuši ar ūdensmočiem tāpat kā US “tikko šeit paēda”? Ļen gaidam video kā tu traucies ar ūdensmoci. Un laikam kārtējo reizi kādai Lezbai bija taisnība, Ļena bija gatava až piecelties agrāk, lai uztaisītu pasi un fiksāk nogrūztu bērnu dārziņā un paši aidā uz jūriņu. Ībļu pāris
ak Jezu Marija 🙈 bet nu, ja ir aitas, ir cirpēji, un, ja saki, ka gribētājas bija, tad jau laikam nav tik nenormāla tā ideja, kā te kādam var šķist 😏Tusnelda @ 30.08.2024 20:09