Tuana @ 23.08.2024 16:04
Viss lieliski, visam piekrītu.
Bet par to salikumu “karmas gads”… hmmm… katru reizi kā to šeit izlasu, man noskrien šermuļi un gar acīm nozib Madaras slimība, Buļu šķiršanās un Ārena aiziešana... Nezinu vai Kivjiem, sēžot savā mēslu bedrē, pašiem dikti tā liekas, ka tieši viņiem tā karma baigi situsi.
Anette5 @ 23.08.2024 15:06Prieks ka tā, ka kādam atvēra acis un cerams ka viņa 'slava' izplatīsies. Bet šis tikai parāda ka ļoti daudzi nezin kādas ir Kiviča publiskās izpausmes, neseko Kivičiem IG,FB,nelasa dzelteno presi utt., nav forumā un viņiem arī viņš šķiet tas pats Andris kāds pirms gadiem 10-15.
Japānas princese @ 23.08.2024 14:58Kad Kivis internetā gānīsies par ļaunajiem, kuri atcēluši viņa uzstāšanos, mums būs labs arguments, ka pats mums neļāva apmeklēt savus koncertus un klausīties viņa mūziku. Nu, kas tad cits mums atlika, ja gribam apmeklēt to pasākumu, tad Kivičs jāaizvac no turienes. Bet, ja nopietni,man prieks, ka organizatori uzklausija, jo nu nav normāli dot skatuvi cilvēkam ar tādu reputāciju un necieņu.
Tusnelda @ 23.08.2024 16:31
Ha, kāds tas Andris Ezīšfestā bija pirms 10 gadiem, var palasīt šeit!
https://www.vipi.tv/vip/latvija/idn57583/andris-kivics-smaga-dzeruma-izgaz-koncertu-vecriga-un-tiek-aizvakts-no-skatuves/
Tusnelda @ 23.08.2024 16:31
Ha, kāds tas Andris Ezīšfestā bija pirms 10 gadiem, var palasīt šeit!
https://www.vipi.tv/vip/latvija/idn57583/andris-kivics-smaga-dzeruma-izgaz-koncertu-vecriga-un-tiek-aizvakts-no-skatuves/
Incognito @ 23.08.2024 17:07Bet kura Lezba te izteica minējumu, ka Kivis spiedīs uz jūtām par to, ka mēs liedzam viņam pelnīt iztiku, lai pabarotu ģimeni - 100% tā arī gaudos. Bet es teikšu visai skarbi - ja no 7ņiem bērniem par abiem kopā pat nejēdzat apgādāt vienu atlikušo bērnu, tad nu, lai kundze dodas strādāt algotu darbu un pašam laiks pieņemt, ka savu muzicēšanu ir jāatstāj hobija līmenī un iet darīt normālu darbu ar pastāvīgiem ienākumiem. Da kaut uz stroiku ej
Minelūše @ 23.08.2024 17:29Ak liedzam Kivim pelnīt iztiku? Nez resnais pauts ir dzirdējis, ka bez kviekšanas ģitāras pavadījumā eksistē arī citi darbi? Vecis kā kuilis, lai iet par jebkādu strādnieku celtniecībā, noliktavās, ražošanas cehos. It kā vīriešu darbu trūktu. Citi veči pat vairākos darbos strādā, lai apgādātu ģimeni. Šitais Norvēģijas mežos knapi 6 mēnešus izturēja un apdirsās.
Kātad! Ko viņš viens var pasākt pret lezbu armiju?Aizkraukles Pārdevēja @ 23.08.2024 17:49Man jau šķiet,ka kviecis tā ir ablomījies, ka tēlos it kā nekas nebūtu noticis ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 23.08.2024 17:49Man jau šķiet,ka kviecis tā ir ablomījies, ka tēlos it kā nekas nebūtu noticis ?
Pikachio @ 23.08.2024 18:30Ir jau raksts par ezīšfestu 1188??
Japānas princese @ 23.08.2024 08:09
Grūti saprast, vai Lienei ir tik laba humora izjūta un intelekts. Diemžē, pieredze rāda, ka viņai visi putni ligzdu pametuši.