esot 24/7 bezdarbniecei, būtu tikai normāli, ka mazs vienistabas dzīvoklītis spīd un laistās! Kā arī spīd un laistās vienmēr! Bez vajadzības atskaitīties par to ig!LabaDabaDa @ 17.08.2024 13:44
.. un beigās tā arī neko nenopērk. Jo dārgi... :D
Starp citu, varu saderēt, ka "viss spīd un laistās" nozīmē, ka slinkā ludne ir novākusi mantas no 15 cm telpas, kas redzami video.
Rumblerx @ 17.08.2024 13:30Tu ko?!!! Viņai ir chanel un versace!!!
Jasminaxoxo @ 17.08.2024 12:16Sveikas mīļās! Vai esat redzējušas šo šedevru? Pirms 1 gada uzņemts sadarbības raidījums ar EHR un ViaJūrmala, kur Kivičiene apgalvo, ka Mia ģērbjas Guess drēbēs.
Kaut arī raidījums veltīts bērnu modei, tajā ir visa Ļenkas dzīve 9 minūtēs! Skolas laiki un Amerikas radi, karaliskā ģimene, dejas uz 12cm papēžiem u.t.t.
Bombīgākie momenti ir 2.56 Ļenka piemēra bērnu šortus un 6.22 'man tagad ir Guess soma, ko es nēsāju ikdienā, bet šodien es vienkārši uzliku citu'
?si=INJja84WXWyonFbn
❤
Varbūt citā vietā ruds, ne uz galvas😀SantaC @ 17.08.2024 15:32
Kurā vietā tā vecā padauza ir rudmate? Es tikai melnas saknes redzu.
Jasminaxoxo @ 17.08.2024 12:16Sveikas mīļās! Vai esat redzējušas šo šedevru? Pirms 1 gada uzņemts sadarbības raidījums ar EHR un ViaJūrmala, kur Kivičiene apgalvo, ka Mia ģērbjas Guess drēbēs.
Kaut arī raidījums veltīts bērnu modei, tajā ir visa Ļenkas dzīve 9 minūtēs! Skolas laiki un Amerikas radi, karaliskā ģimene, dejas uz 12cm papēžiem u.t.t.
Bombīgākie momenti ir 2.56 Ļenka piemēra bērnu šortus un 6.22 'man tagad ir Guess soma, ko es nēsāju ikdienā, bet šodien es vienkārši uzliku citu'
?si=INJja84WXWyonFbn
❤
neesmu profesionāla dejotāja, bet cik redzēts sludinājumos, kur meklē partneri, tur arī meklē atbilstoši augumam, vai ne?kuranavliene @ 17.08.2024 16:19Vienreiz kad kārtējo reizi Liene murgoja par to dejošanu uz 12cm papēžiem,es viņai pajautāju kādās dejās? Jo es pati dejoju kādreiz,tagad jau par vecu ?un vienmēr ir bijuši standarta apavi.Šī kaut ko sāka klārēt,ja partneris ir ļoti garš,tad partnere velkot tādas kurpes.KURĀ VIETĀ? KURĀS SACENSĪBĀS,tas ir redzēts? Rezultātā mani nobloķēja.Nu atvainojiet,bet es zinu ka vienīgā vieta kur dejo ar tādiem papēžiem, ir pie stieņa.Es reiz nopirku kurpes ar tādiem papēžiem,nosisties jā,bet ne dejot rumbu,valsi vai ča ča ča.
sidzha @ 17.08.2024 21:28neesmu profesionāla dejotāja, bet cik redzēts sludinājumos, kur meklē partneri, tur arī meklē atbilstoši augumam, vai ne?
yay @ 17.08.2024 21:58
mēs, laukos dejojām ar to kas bija :D Bet nu nejau 12cm papēžos :| viņa vispār ir dejojusi to visu bērnību? Vai arī uz 3 mēģinājumiem aizgājusi? Nav atrādīti arī kausi un medaļas un diplooomi :D
Profesionāli dejojusi tikai un vienīgi uz bāra letes. Viss cits ir slima suņa murgi Lienes prātiņā.LabaDabaDa @ 17.08.2024 22:17
Starp citu, šis ir kolosāls jautājums. Jo Lupatlase taču izrāda visu - kaut kādus kaktu diplomus, skolas liecības, putekļainus kroņus, bet par dejošanu - nekā. Hi hi!
Jā,ja meklē sludinājumos norāda augumu.Es dejoju skolas laikā,un arī pēc,tad treneri lika pārī apm.,vienādus partnerus.Un nekad īsti viens neizstiepās tik traki lai būtu jāvelk nez kādas kurpes.Jo es arī esmu no mazpilsētas,un baigā izvēle partneros nebija.Bet dejojām bez 12 cm papēžiem😂😂😂sidzha @ 17.08.2024 21:28neesmu profesionāla dejotāja, bet cik redzēts sludinājumos, kur meklē partneri, tur arī meklē atbilstoši augumam, vai ne?