Ariete @ 11.08.2024 15:39Ļenka ir kāzu influencere. ?
Minelūše @ 11.08.2024 19:30
Aukli viņi vēl nav tik dumju atraduši, kura piekristu mīlestības bērniņu pieskatīt par paldies. Bet par citu šoferi Kivim nevar būt ne runas. Kā tad Ļenka varēs novaktēt, vai viņas speķa dārgumiņu nemēģina savaņģot cita? Kā nekā visas sievietes taču uz sešzobu plastmasas protēzes īpašnieku kā uzmedotas.
LabaDabaDa @ 11.08.2024 19:47
Starp citu - Lenokss tā gaudoja par nabaga Fetmena māmiņu, kas neredzot savas mazmeitiņas... Bet cik bieži Lienes mamma satiek jaunāko mazmeitu? Vai viņas vispār ir satikušās kaut reizi dzīvē?
Phenelopsis @ 11.08.2024 19:59Starp citu, šodien uzpeldēja thread ar atsauksmi par kāzām. Vadītājs dziedājis un uz ģitāras spēlējis " Pie Dieviņa gari galdi". Esot bijis sirsnīgi, skaisti un viesi no aizkustinājuma raudājuši. Kaut kā savilku kopā, ka tas par Kiviču,lai cik arī šokējoši tas nebūtu.
Phenelopsis @ 11.08.2024 19:59Starp citu, šodien uzpeldēja thread ar atsauksmi par kāzām. Vadītājs dziedājis un uz ģitāras spēlējis " Pie Dieviņa gari galdi". Esot bijis sirsnīgi, skaisti un viesi no aizkustinājuma raudājuši. Kaut kā savilku kopā, ka tas par Kiviču,lai cik arī šokējoši tas nebūtu.
Padauza ta gaudoja,bet es saprotu ka speķa rausīša māmulīte satiek gan savas mazmeitiņas.Uz Keitijas koncertu bija,tātad bija uzaicināta.Domāju ka ar vecmammu abas sazvanās,Madara neliedz komunikāciju.Bet planckai vajag pamaurot,jo neko nezin.LabaDabaDa @ 11.08.2024 19:47
Starp citu - Lenokss tā gaudoja par nabaga Fetmena māmiņu, kas neredzot savas mazmeitiņas... Bet cik bieži Lienes mamma satiek jaunāko mazmeitu? Vai viņas vispār ir satikušās kaut reizi dzīvē?
Pikachio @ 11.08.2024 20:16
Mierinājumam-tas nebija par tām kāzām, kur Kivičs spēlēja.?
kuranavliene @ 11.08.2024 20:53Padauza ta gaudoja,bet es saprotu ka speķa rausīša māmulīte satiek gan savas mazmeitiņas.Uz Keitijas koncertu bija,tātad bija uzaicināta.Domāju ka ar vecmammu abas sazvanās,Madara neliedz komunikāciju.Bet planckai vajag pamaurot,jo neko nezin.
Tusnelda @ 11.08.2024 21:36
Vepra mamma satiek, bet, cik zināms, Lienes mamma jaunāko mazmeitu Miu nav satikusi.
Tusnelda @ 11.08.2024 21:36
Vepra mamma satiek, bet, cik zināms, Lienes mamma jaunāko mazmeitu Miu nav satikusi.
Incognito @ 11.08.2024 21:57
Man ir neizsakāmi žēl, ka Miai ne tikai ir nepaveicies ar abiem vecākiem, bet vēl viņai reāli ir tikai viena ome, kas arī lāga vairs nav pie veselības ar viņu pavadīt laiku. Es nevaru savu bērnību iedomāties bez mīļajām omēm, to nevar aizvietot nekas!
Viena lieta ir, kad ome vairs nav šai saulē, bet, ka Lienes mamma vnk mazmeitu neatzīst, man tas liekas ārkārtīgi skumji. Varēja jau kaut to kauna traipu meitu un viņas vepri nelaist pār slieksni, bet mazmeitu gan ņemt pie sevis laiku pa laikam.
Incognito @ 11.08.2024 21:57
Man ir neizsakāmi žēl, ka Miai ne tikai ir nepaveicies ar abiem vecākiem, bet vēl viņai reāli ir tikai viena ome, kas arī lāga vairs nav pie veselības ar viņu pavadīt laiku. Es nevaru savu bērnību iedomāties bez mīļajām omēm, to nevar aizvietot nekas!
Viena lieta ir, kad ome vairs nav šai saulē, bet, ka Lienes mamma vnk mazmeitu neatzīst, man tas liekas ārkārtīgi skumji. Varēja jau kaut to kauna traipu meitu un viņas vepri nelaist pār slieksni, bet mazmeitu gan ņemt pie sevis laiku pa laikam.
Liene var iet piestrādā par bēru raudātāju. Viņa visu laiku raud. Paskats viņai arī kā spokam, ļoti atbilstoši bērēs būtu.Ariete @ 11.08.2024 15:39Ļenka ir kāzu influencere. ?