Izlasot to teikstu (kur ljena raksta ka vajag māti, gan lieliem, gan maziem), ja teikšu ka biju šokā, tad vēl maigi izsakos. To raksta šlura kura izņirgājusies par saviem bērniem un izmetusi laukā no mājas lai tā vietā sardelei un viņu kopīgajām orģijām būtu apartamenti brīvi. Viņai jau iestājusies encefolapātija no alko lietošanas, jo tik nekritisku domāšanas veidu nespēju savādāk izskaidrot. Varbūt tiešām šiem plāns tagad mesties pie meitām, lai naudu dabūtu. 100 % tas resnā plāns ir, ljena nav tik advencēta.Ariete @ 11.08.2024 15:47Tagad, kad meitām būs mantojums, gādīgā māmiņa Instagramā liek postu ka visiem bērniem vajag māmiņu. Gan lieliem, gan maziem.
Ne tikai šozofrēniķe, bet arī zagle un mele.
Ariete @ 11.08.2024 15:39Ļenka ir kāzu influencere. ?
Ariete @ 11.08.2024 15:47Tagad, kad meitām būs mantojums, gādīgā māmiņa Instagramā liek postu ka visiem bērniem vajag māmiņu. Gan lieliem, gan maziem.
Ne tikai šozofrēniķe, bet arī zagle un mele.
lottinja @ 11.08.2024 18:08Zem pēdējā pousta noņēmusi komentārus? jo uzrakstīts komentārs par pamestakām meitām bija. Kā strauss ar galvu smiltīs, nav jautājumu, nav problēmas??♀️
Oi, piedodiet, lezbes. Telefons nobruka. 😁Ariete @ 11.08.2024 19:09Tikko liku sīpolu zupā un atcerējos par sērkociņiem. Diez no kurienes pavārīte tādu ģeniālu domu iemācījusies? ?
un tam, kas ielika minusu, atgadinasu, ka notikusa atspogulojums ir lasams teftela gramata. Katru reizi atgadinasu.Neiil @ 11.08.2024 14:40Visiem bērniem vajag mammu, teica Liene, kura pameta veselus 3 savus bērnus!
pilnībā piekrītu. Paši kāzinieki vainīgi, kur gan citur uzaicināja, ja ne tajā pašā FB vai IG. Attaisnojums, ka lēts? Tad labāk pa to pašu cenu kāds no name dziedātājs, nekā kivičs ar tik briesmīgu slavu, kas reāli piesmirdina visas kāzas.Rumblerx @ 11.08.2024 18:00Es teikšu tā- tie kāzinieki paši vainīgi, ka Ļenka filmē visu no visiem rakursiem un publicē savā ig. Nu kurš, KURŠ normàls cilvèks savàs kàyàs aicina resni betmenu? Kàzás, savàs kàzàs, bļ**^ KÀZÀS! Un, ja Tu esi tik tups, ka pirms aicinàšanas pat nepainteresèjies par màkslinieku, elementàri neieej vina soc tiklos, kas bús tavas kàzàs, pats vainígs ar apmierinàtu vai neapmierinàtu seju? Lai tik Ļenka filme un izliek visas šitàs debilàs sawļes.
yay @ 11.08.2024 19:22Skatos tos kāzu Storijus.. tur ir visi pieaugušie un VIENS bērns - Mia. Drausmīgi. Man nav nekas pret bērniem, bet es savās kāzās pat radu bērnus nevēlējos redzēt, iedomājoties, ka tas "mīlestības bērniņš" nevaldāmi skrietu, vai aplaizītiem pirkstiem bakstītos gar manu torti vai bojātu bildes... nu camoon
Man kāzas vadīja Simsons - sievas un četras meitas nebija līdzi :D Tad jau tikpat labi viss apkalpojošais personāls var ņemt lidzi otras puses un bērnus. Nu pilnīgs absurds. Tak atrodiet aukli!! Vai kivim šoferi!!!