Viņš jau vispār baigais varonis,pirmais uzbrūk jauniešiem(nu ieņirdza par viņu),dabūn pa muti,jož uz policiju! Apsaukā apmelo cilvēkus bez pierādijumiem(Dimiteru,Madaru,Kašeru) viss čikiniekā,ieņirdz par pašu,atkal bimbodams skrien uz policiju.Kā tāds mīkstmiesis var būt? Nu plancka arī daudz neatpaliek,kā tik drusku tā draud ar policiju vai policijas koledžu!😂😂😂Oi tagad sapratu kādai iestādei mauka zvanīja par kaķi--Policijas koledžai!!!MeltedCheese @ 07.08.2024 22:43Kivičs dauza tikai vājākos. Jaunieši pretekli pieklapēja, tad uzreiz samīzies uz policiju skrēja.
yay @ 08.08.2024 09:23Sauciet mani par paranoisku lezbeni, i dont care.
bet ar kivičurām patiesība vienmēr ir ļaunāka.
Pūciņš bija Jelgavas patversmē un šis ir pavisam cits random kaķis. CIK GALVĀ SISTIEM IR JĀBŪT, LAI KO TĀDU PASTRĀDĀTU.
Anīle līne @ 08.08.2024 09:25Pūciņš Nr.2 arī bija runcis, nekastrēts. To varēja redzēt tajos video, kuros Liene orgasmēja kaķi paijājot.
paldies par precizējumu. Bloķētiem tā grūtāk izsekot visām detaļām. 🥲Anīle līne @ 08.08.2024 09:25Pūciņš Nr.2 arī bija runcis, nekastrēts. To varēja redzēt tajos video, kuros Liene orgasmēja kaķi paijājot.
Samanta4 @ 08.08.2024 12:31Instagram storija video jau vecs. Miai tās bizes bija jūnijā. Starp citu, jūlija kolāžā Mia ar šīm bizēm bija kopā ar Pūciņu. Vai tik atkal netaisās vecās Pūciņa bildes uzdot par jaunām
EsPati @ 08.08.2024 15:31Bet jūs domājat, ka tas “Pūciņš” ir pie viņiem?Man šķiet, ka atdevuši jau atpakaļ no kā aizņēmās tam teātrim tai vakarā. Citādi Ļeņka tak būtu kaut vienu storiju ielikusi ar atrasto mīluli. Bet ko tad liks, ka nav ko likt ??♀️
Neiil @ 08.08.2024 13:30Var viņi piemuļķot ļaudis, kuri tik intensīvi zvaigznēm neseko! Tie gan jau domā - nu debīlās vecenes, ceļ brēku un apmelo foršo Kivičandri! Savas dzīves nav...nelaimīgās vecenes!
Taču mēs, kā visuzticīgākās pārīša sekotājas, pazīstam tos divus kā raibus suņus?
Ja viss būtu tā kā kivi kliedza pēc "Pūciņa" atrašanas...kivi kundze sen būtu salikusi miljons story ar orgasmējošām skaņām, par laimīgo atkalredzēšanos ar kaķi!
Turklāt, ja kivi saka taisnību...tad kāda velna pēc nemeklēja kaķi šīs 18 dienas?
Katrā ziņā patiesība par Pūciņu jebkurā no scenārijiem ir baisa! Un tiem diviem nekad nekad nedrīkstētu ņemt nevienu mājdzīvnieku! Kas tajās galvās darās, baisi pat domāt!
Neiil @ 08.08.2024 13:30Var viņi piemuļķot ļaudis, kuri tik intensīvi zvaigznēm neseko! Tie gan jau domā - nu debīlās vecenes, ceļ brēku un apmelo foršo Kivičandri! Savas dzīves nav...nelaimīgās vecenes!
Taču mēs, kā visuzticīgākās pārīša sekotājas, pazīstam tos divus kā raibus suņus?
Ja viss būtu tā kā kivi kliedza pēc "Pūciņa" atrašanas...kivi kundze sen būtu salikusi miljons story ar orgasmējošām skaņām, par laimīgo atkalredzēšanos ar kaķi!
Turklāt, ja kivi saka taisnību...tad kāda velna pēc nemeklēja kaķi šīs 18 dienas?
Katrā ziņā patiesība par Pūciņu jebkurā no scenārijiem ir baisa! Un tiem diviem nekad nekad nedrīkstētu ņemt nevienu mājdzīvnieku! Kas tajās galvās darās, baisi pat domāt!
kakjitim iepatikas lekt no balkona 😝😁 vini nav vainigi, ka atkal aizgaja savas gaitas, jo Mārīte labak patika 😁EsPati @ 08.08.2024 15:31Bet jūs domājat, ka tas “Pūciņš” ir pie viņiem?Man šķiet, ka atdevuši jau atpakaļ no kā aizņēmās tam teātrim tai vakarā. Citādi Ļeņka tak būtu kaut vienu storiju ielikusi ar atrasto mīluli. Bet ko tad liks, ka nav ko likt ??♀️
es vispār domāju, kā tā meistare nav paņemta pie dziesmas!!!! Viņa nav ārsts, kur nu vēl lai diploms būtu…Neiil @ 08.08.2024 14:21Es uz lips of kiss procedūrām nekad neietu?
yay @ 08.08.2024 15:57
Tādā gadījumā viņi noteikti būs sabildējuši to kaķi, lai ir ko vel pus gadu likt
Vārdotāja @ 08.08.2024 17:54es vispār domāju, kā tā meistare nav paņemta pie dziesmas!!!! Viņa nav ārsts, kur nu vēl lai diploms būtu…