Minelūše @ 02.08.2024 21:17Nu man Lienes mākslu nekad nesaprast. Visu laiku tās zeltītās krāsas, ko viņa ar to grib pateikt, velns zina.
susla @ 02.08.2024 19:09
Un Liene nav atrādījusi sevi pirms pasākuma?
Tuana @ 02.08.2024 21:23
Ja atceramies, kāda Ļenka izskatījās pēc pamatīgāka kodiena pirms vairākiem gadiem tajā “realitātes šovā” - aizpampusi, izpūrusi, nespējīga no gultas izkāpt un savākties. Tad nu var tikai iztēloties, kā tas ir tagad. Noteikti ir dikti traki, ja jau pat cīsiņa nosargāšanai nav spējīga būt uz strīpas.
Varbūt Bejas pieteica, ka nekāda tabora.Rozāforums @ 02.08.2024 21:33
nu tas ir viens variants,bet ņemot vērā storiju izdzēšanu (pat to kuros bija ka mīl savu pīradziņu),varētu būt ka bija skandāls un kviecis atstāja viņu mājās.
Nē, viņš neriskēs. No psihopātes ātrāk nazi ribās dabūs, nevis šķiršanos.Babadžiga @ 02.08.2024 21:44Paskatijos Beju storijus, nekur nav plekste. Atkal fingālis zem acs, ka nepaņēma līdzi?
Nez, kad kviecim apniks plekstes delīrija psihozes uzplaiksnījumi? Diez, kad šķiršanos pieprasīs?
LuckyStrike @ 02.08.2024 21:47"Mēs ar Keitiju" ?? Liec foto ar savām 4 meitām! Vispār Madarai baigie nervi, malacis; es tā nevarētu...
LuckyStrike @ 02.08.2024 21:48Nē, viņš neriskēs. No psihopātes ātrāk nazi ribās dabūs, nevis šķiršanos.
Babadžiga @ 02.08.2024 21:44Paskatijos Beju storijus, nekur nav plekste. Atkal fingālis zem acs, ka nepaņēma līdzi?
Nez, kad kviecim apniks plekstes delīrija psihozes uzplaiksnījumi? Diez, kad šķiršanos pieprasīs?
LuckyStrike @ 02.08.2024 21:40Varbūt Bejas pieteica, ka nekāda tabora.
LabaDabaDa @ 02.08.2024 21:39Pietika man pazust uz pāris dienām, un beidzot KAUT KAS NOTIEK. " Pidars, paidars, tu esi zvaigzne naktī..." BTW, video ir daudz labāks nekā jebkurš Tušņa klips pēdējā desmitgadē noteikti. :D
Un es atvainojos pr stulbumu, bet kā normāli izlasīt to Lupatlases "saraksti", kas Sendijai ritinājās storijā fonā?
Sendijas bio ir norade Sendijasgo diary.Tur būs,arī rullitis.LabaDabaDa @ 02.08.2024 21:39Pietika man pazust uz pāris dienām, un beidzot KAUT KAS NOTIEK. " Pidars, paidars, tu esi zvaigzne naktī..." BTW, video ir daudz labāks nekā jebkurš Tušņa klips pēdējā desmitgadē noteikti. :D
Un es atvainojos pr stulbumu, bet kā normāli izlasīt to Lupatlases "saraksti", kas Sendijai ritinājās storijā fonā?