nu te Kivjiem aiz kauna vispār ir jāpazūd kaut kur uz ļoooti ilgu laiku un jāatgriežas citiem cilvēkiem 😂Helga Andersson @ 02.08.2024 16:30Bahahahahaha Sendijai storijos ielikta dziesma par vepri ??? pidars ???? daudz labāka nekā jebkura, ko esmu dzirdējusi no čuru andrīša daiļrades ?? RESPEK (kā teiktu Ali G)
kiviči nebija mājās, kad kaunu dalīja 😏 vēl neesam piedzīvojušas, ka šiem diviem būtu JEBKAD bijis kaunsIt kā Tu ko zinātu @ 02.08.2024 16:53nu te Kivjiem aiz kauna vispār ir jāpazūd kaut kur uz ļoooti ilgu laiku un jāatgriežas citiem cilvēkiem ?
Kačiņa arī par Gluzunovu klusē, jo patīka abām balto kafiju palietot..SantaC @ 02.08.2024 15:55
Tik tiešām, BEIDZOT viena balss, kura nebaidās stāties pretim Kivičiem un pateikt, ka tas nav ok! ?
Tā pati Vasiļevska nav uz mutes kritusi, it kā liela kaķu mīle, bet labāk aizies pie Kiviča uz interviju nekā pateiks kaut ko par viņu cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.
Nevienam citam arī nav dūšas.
un lai tas viss ir livē 😂Maija4 @ 02.08.2024 18:21Savācieties, sametieties depozītam, lai klaunus uzaicinātu uz lievenīša koncertu un sagaidiet ar dziesmu “pidars” . Kāps no mašīnas ārā, lezbes “pidars pidars Tu esi” fonā skanot, dejos un sagaidīs
Maija4 @ 02.08.2024 18:21Savācieties, sametieties depozītam, lai klaunus uzaicinātu uz lievenīša koncertu un sagaidiet ar dziesmu “pidars” . Kāps no mašīnas ārā, lezbes “pidars pidars Tu esi” fonā skanot, dejos un sagaidīs
Domāju, ka Sendijai nepieciešams pasniegt kādu rozā ordeni par iesaisti un par to, ka papurināja Lieni aiz blodajiem sariem. Pat Čuris nav neko iekakājis facebook, blondā arī aizvērās.SantaC @ 02.08.2024 17:58
?
es domāju, tas ir klusums pirms vētras, ko arī Sendija teica, jo šaubos, vai vepris novaldīsies kaut ko nepablāvis a’la ko tu mauka bļeģ nahui stilā. I gueas we shall seeSviestaciba @ 02.08.2024 18:36Domāju, ka Sendijai nepieciešams pasniegt kādu rozā ordeni par iesaisti un par to, ka papurināja Lieni aiz blodajiem sariem. Pat Čuris nav neko iekakājis facebook, blondā arī aizvērās.
Aizkraukles Pārdevēja @ 02.08.2024 18:38Kur tad palicis vepris - taisnības nesējs? Agrāk taču gāja live, nodirsa Kašeru, Donu, Prāta Vētru, Sipenieci pretīgi apsaukāja, apsolīja salauzt rokas, tam ,kas pārdos dēlam narkotikas….Iespējams esmu palaidusi garām vēl kādu. Davai! Izejiet live un pasakiet,kur ir kaķis! Kur kuilis ar savu taisnību? Izskatās ka būs aizvēries ,jo nav ko teikt. Vemt gribas no šitiem diviem žūpām un vēl pretīgāk, ka švabra jau kādai ir melojusi,ka kaķis atradies. Nu,kur var tik tupi melot??? Tas ir tāds ārprāts, pat grūti izteikties par šito pizģetsu.
Helga Andersson @ 02.08.2024 18:48es domāju, tas ir klusums pirms vētras, ko arī Sendija teica, jo šaubos, vai vepris novaldīsies kaut ko nepablāvis a’la ko tu mauka bļeģ nahui stilā. I gueas we shall see