vivii @ 07.01.2022 20:37
Pāris dienas atpakaļ, viņa teica, ka drīzumā iepazīstinās sejotājus ar vienu projektu, kurā ir nesen iesaistījusies. Projekts esot noderīgs gan viņas veselībai, gan sekotāju.
Man pirmā doma bija - nu ne jau NL ! Liene un vēl NL !!! Noooo! ???
Tagad skaidrs par ko runāja.
Shayk @ 07.01.2022 20:52Ps. Es, beidzot, iemacijos ielikt bilditi seit! Varat man ari Vegetas ordeni pieskirt! ??
Man caur failiem.lv nekad nesanaca, bet caur bildites.lv sanaca. Ja nu kadai noder.
C00L Dzipsy @ 07.01.2022 21:08
Visa foruma kolektīva vārdā - SIRSNĪGI SVEICAM! ??????
Jajaja2 @ 07.01.2022 21:17Es Vegetu pēdējo reizi esmu ēdusi, hmm, ap kādus 20+gadus atpakaļ un, sasodīts, neatceros garšu. Kaut kas sāļš un ar garšas uzlabotājiem bija.
varbūt, labāk būtu patrennējusies ar citu bildi? Tas skats ne pārāk un tagad man trauma. (Hihi)creamy80 @ 07.01.2022 21:28es beidzot arī iemācījos ielikt te bildi! ?
Skaistslaiks @ 07.01.2022 21:45Man gan liekās, ka Liene uz to Vegetu ieciklējusies, jo vienkārši nemāk, nepatīk gatavot, bet atļauties tomēr negatavot nedrīkst, kā nekā Andris rukā, bet šī visu dienu pa mājām. Nu, tad Lieņuks sagriež dārzeņu samet katliņā piemet vegetu un zupa gatava, samet dārzeņus pannā ,piemet rīsus un vegetu, risoto gatavs. Nākamā recepte, dārzeņi ar salātiem uz pannas, vegeta klāt un ir kaut kas Lienes gaumē utt. Max virtuvē pavadītas 15min