Duuuuda @ 02.07.2024 22:01Trakākais šajā sāgā ir tas, ka ja iepriekš Stiene klusēja par meitām tad tagad slūžas vaļā, tiklīdz Mežezers būs rīklē, tā viss būs ig iekšā
qwe @ 02.07.2024 21:18Atejot no šīs tēmas - gaidu kā tiks svinēta Mias dzimšanas diena, ko abi alkāni būs sarūpējuši bērnam
AiKaaaSaaap @ 02.07.2024 22:19
Kā jau teica ceļojumā pēdējajā- Mia ir maza, neko nevajag, neko vēl nesaprot ?
Tas nekas, ka to izpratni par dzīvi mēs kā vecāki radàm. Tāpat jau ir vecumā, kad bd ir draugi.. kivis saldumiņa vietā nesīs sècošu baby shark izpildījumu?
Aizkraukles Pārdevēja @ 02.07.2024 21:42Es domāju,ka viņiem šķiršanās varētu būt tad,ja Ļenka censtos atjaunot attiecības ar meitām un lūgtos piedošanu. Tad resnais bēbis varētu uzmest lūpu. BET TAS NEKAD NENOTIKS! Saimnieks šunelim ir pateicis un viss.
Man reizēm šķiet,ka Ļenkucei ir kaut kāda “baltā lapa” ,moš arī kāds pabalsts un tāpēc neiet strādāt? Nu,nestrādā kā tāda invalīde ,lai gan rokas ,kājas ir+ vēl bērni tagad palikuši vispār bez apgādnieka.
man arī liekas, ka tā varētu būt Liene, kas speciāli haipu sākuma sacēla Instagram, iespējams desiņš to ieteica, tad pa parīti peso pārdeva rakstam info. vualassiinchha @ 02.07.2024 20:03Tas anonīmais draugs 100 punkti ir Liene. Par iespējamo nāves iemeslu (rakstā teikts, ka iespējami, nevis noteikti trombs) uzzināja no savas mammas vai māsa, kam pastāstīja Ārena meitas, ja viņas komunicē ar to ģimeni, vai kāda attāla radiniece vai kaimiņiene izpļāpājās. Sasūtīja bildes no privātā arhīva kopējās. Pieteica, lai uzraksta par viņu.
Sviestaciba @ 02.07.2024 22:57man arī liekas, ka tā varētu būt Liene, kas speciāli haipu sākuma sacēla Instagram, iespējams desiņš to ieteica, tad pa parīti peso pārdeva rakstam info. vuala
IceCream @ 02.07.2024 23:03Kā jau teicu, Kivičiem nesekoju, bet šodien Ļenku apskatīju insta. Vienā bildē redzams, ka mazā bērnu gultiņa blakus lielajai. Tad šie sekso arī blakus bērnam?
IceCream @ 02.07.2024 23:03Kā jau teicu, Kivičiem nesekoju, bet šodien Ļenku apskatīju insta. Vienā bildē redzams, ka mazā bērnu gultiņa blakus lielajai. Tad šie sekso arī blakus bērnam?
tu domā, ka tas resnais orangutāns ir spējīgs paseksot? Labākajā gadījumā Ļena šim cīsiņu parausta🤣IceCream @ 02.07.2024 23:03Kā jau teicu, Kivičiem nesekoju, bet šodien Ļenku apskatīju insta. Vienā bildē redzams, ka mazā bērnu gultiņa blakus lielajai. Tad šie sekso arī blakus bērnam?
LabaDabaDa @ 02.07.2024 20:18
Jā, pirms Covid vakcīnām, kā zināms, cilvēki vispār bija nemirstīgi.
Kāpēc jāizvēlas medicīnisks niks, ja par medicīnu vispār nav nekādas sajēgas?
dienas, kad atrod :D bet es šaubos, ka smagā palī viņai ir tādas labas koordinācijas prasmesNeiil @ 02.07.2024 23:13tu domā, ka tas resnais orangutāns ir spējīgs paseksot? Labākajā gadījumā Ļena šim cīsiņu parausta?
Neiil @ 02.07.2024 23:13tu domā, ka tas resnais orangutāns ir spējīgs paseksot? Labākajā gadījumā Ļena šim cīsiņu parausta?
fui to es gribu atredzēt! Ne tāpēc, ka viņai nebūtu labs augums...bet tas skats, debīlā gorīšanās un pustrakais skatiens....fuiRozāforums @ 02.07.2024 23:36
:D ,šaubos ka viņiem tur kaut kas notiek ,un kukuška,kā nogribējusies,apakšveļā gorijās ig, redz kāds augums 44 gados,hihīī
teftelis tak pats teica, ka sex ir parvertets.Neiil @ 02.07.2024 23:13tu domā, ka tas resnais orangutāns ir spējīgs paseksot? Labākajā gadījumā Ļena šim cīsiņu parausta?
Neiil @ 02.07.2024 23:13tu domā, ka tas resnais orangutāns ir spējīgs paseksot? Labākajā gadījumā Ļena šim cīsiņu parausta?
Marfa @ 03.07.2024 00:27teftelis tak pats teica, ka sex ir parvertets.