ssiinchha @ 02.07.2024 19:57
Nejau tad, kad meitas pašas aizgāja pie tēva, jo mātīte jājās blakus istabā ar pretīgu veci un pēc tam nemaz necentās neko labot. Vairs tur arī neko labot nevar, cerams, ka meitas turpinās uzskatīt viņu par mirušu. Pilns internets ar to, cik pretīgi viņa izturējās pret meitām, cik abi ar Andri priecājās, ka meitas ir prom. Nedomāju, ka kāds iedos viņai meitas, turklāt visas ir pieaugušas, lai izteiktu savu viedokli. Pilnīga kuce un mauka Liene.
Incognito @ 02.07.2024 19:40
Vispār tā ir normāla prakse, ka bērnus aizgādībā ņem otrs vecāks. Diemžēl manā paziņu lokā ir gadījums, ka mamma nomira un abi bērni (katrs no sava tēva) tika nodoti tēvu aizgādībā
ssiinchha @ 02.07.2024 19:59Neviens internetā nezinātu par Ārena vai viņa pusbrāļa nāvi, ja kuce nebūtu visu izpļāpājusi un 100 punkti rakstīja pati medijiem. Tādas dusmas uz svešu cilvēku pirmo reizi izjūtu.
nu ja nebūs attiecīgi iesniegumi, domāju, ka nevar kkādu Instagram vai Dievieti ņemt par pamatu tam, ka viņai nedrīkst dot bērnus.Incognito @ 02.07.2024 20:08
Nē, tas, protams jā, Ļena mums ir atsevišķs piemērs, kam bērnus dot nedrīkst, bet tas bija vairāk par vispārējo praksi. Es ļoti ceru, ka instances, kas pie šī jautājuma strādās, ņems tomēr visus šos faktorus vērā. Bet nu no loģikas viedokļa, ķeska tak nestrādā, viņa nav spējīga uzturēt pat vienu apgādājamo, kas laikam būs būtiskākais arguments bērniem palikt kāda cita apgādībā
prakse ta prakse,bet nekorekti tā rakstīt.Vispar liekas viss tik nepareizi,ka neļauj to visu nepubliski nokārtot.Tā cilvēka ģimene centās pasargāt savu privātumu,lai tie Kiviči tur ņemas publiski,pa savām lietām.Un atkal jaielien visādiem iekšā,un jātirzā bernu lietas.pilnīgi dusmasIncognito @ 02.07.2024 19:40
Vispār tā ir normāla prakse, ka bērnus aizgādībā ņem otrs vecāks. Diemžēl manā paziņu lokā ir gadījums, ka mamma nomira un abi bērni (katrs no sava tēva) tika nodoti tēvu aizgādībā
varētu likt likmes😁 es domāju, ka rozā dzirkstošais periods drīz beigsiesRozāforums @ 02.07.2024 17:54nezinu kāpēc bet man vienkārši ir kaut kāds čujs, ka līdz gada beigām ''saldais pārītis'' vairs nebūs kopā.....
Ambulance @ 02.07.2024 20:00
Nu skaidrs , nelasīju vēl tos komentārus .
Tad jau ,, glābējpošu ,, sekas - trombi .
Vārdotāja @ 02.07.2024 20:15varētu likt likmes? es domāju, ka rozā dzirkstošais periods drīz beigsies
Un kas ir tas, pa kurieni sist sievietei? Protams, pa bērniem."susla @ 02.07.2024 20:29https://www.apollo.lv/6565095/kivics-par-faktu-ka-skulmes-meitas-vairs-nedzivo-kopa-ar-viniem-tas-bija-ka-atvieglojums
Lai Meitenes gribētu pie miesīgas mātes un patēva dzīvot , pēc tā, ko kivič te ir paziņojis, ir jānotiek astotajam pasaules brīnumam. Izskatās, ka tauta nedaudz piemirsusi šīs mammiņas izdarības nepilngadīgo meitu klātbūtnē. Komentāri FB laikam ir no cilvēkiem, kuri nespēj iedomāties, ka māte var ko tādu likt piedzīvot un pieredzēt saviem bērniem kopā ar jauno štuceru.
Es domāju,ka viņiem šķiršanās varētu būt tad,ja Ļenka censtos atjaunot attiecības ar meitām un lūgtos piedošanu. Tad resnais bēbis varētu uzmest lūpu. BET TAS NEKAD NENOTIKS! Saimnieks šunelim ir pateicis un viss.Vārdotāja @ 02.07.2024 20:15varētu likt likmes? es domāju, ka rozā dzirkstošais periods drīz beigsies
qwe @ 02.07.2024 21:18Atejot no šīs tēmas - gaidu kā tiks svinēta Mias dzimšanas diena, ko abi alkāni būs sarūpējuši bērnam
Mākoņu Dejotāja @ 02.07.2024 22:13
Mīļā lezbuce ???
Tu pārāk augstas domās ar par šo deģenerātu pāri. Es, vispār šaubos vai dzimšanas diena tiks svinēta un Mia tiks pie kaut, kādas dāvanas. Pat, ja tiks, tad tas būs 8.pasaules brīnums.
Ja nebūs žēl, tad varbūt barbelītes vai pati lētākā pildspalva.
Vienīgais uz ko Mia var cerēt, tas ir svinības pie Kerkiras uz kurieni resnais aizbrauks aprīt visu galdu.