qwe @ 27.06.2024 23:02Izskatās, ka mauķele šodien dzer ?būs jautra nakts
UK dzivojot pierasts, ka cilveki sveicina un var pateikt ko jauku, par apgerbu, pajautat, pie kura meistara manikiru, vai frizuru veidoji, tas ta pierasti, bet lai kāds gramstitos gar matiem????? Nespeju iedomaties nevienu man apkart dzivojoso anglu kundziti, kura to atlautos, pat ja ietu civinot barina.LabaDabaDa @ 27.06.2024 23:35
Un ko nozīmē "es daru tāpat"? Viņa arī svešām sievietēm uz ielām čamda matus, lūdz piemērīt auskarus vai slavē stilu? :D
vairāk mulstu par tekstu…kāds invalîds…vai invalīds nav cilvēks, vīrietis, sieviete, kapēc jāuzsver, ka invalīds? Kapèc? Varbūt es uztveru saasināti, bet šo lasīju vairākas reizes un domāju…wtf?amoreamore @ 27.06.2024 23:09Viņai reāli nav pilna cepumu paka ??♀️
amoreamore @ 27.06.2024 23:09Viņai reāli nav pilna cepumu paka ??♀️
viss irmayja @ 27.06.2024 23:16Vai varētu tā būt, ka Lienei no instagrama visi storiji izdzēsti? Caur linkiem rāda, ka nav storiju
vai viens zirnītis, kas kūļājās uz priekšu, atpakaļpiparmeetra @ 27.06.2024 23:45
Kā mēdza teikt mana ome, dažiem galvā ir nevis smadzenes, pat ne salmi, bet striķītis, kas satur kopā ausis ?
kivju bildes no krūmiem varētu būt iespaidīgas. Bezfiltru sejas būtu izcili redzamas😁Rozāforums @ 27.06.2024 23:39
laikam sākas mežezeru naktis... fotogrāfēt bezpajumtniekus/ieriebušus cilvēkus un jā lenķi jūs ar kivi protams visi fočē un no krūmiem
amoreamore @ 28.06.2024 00:00Kā var būt tik absolūti debīla cik vecā šmara?
Pabomžojusi pa vienu Londonas kvartālu, pasēdējusi uz soliņa un apēdusi burrito ar to ko kāds jau vienreiz ēdis un pafočējusi piedzērušos džeku. Eksperte. Jautājiet viņai par Londonu.
ta vecvecmate Kerkira 10 gadus jaunaka par Lenkuci 😁😁😁 ej Tu nost Lenka, sasmidinaja.amoreamore @ 28.06.2024 00:09Pretīgie viepļi jau kā vienmēr savam mīlestības bērniņam pat mīksto mantiņu nevar atvest, viņai neko nevajag, tikai savus smirdīgos primātus
Liene tak pipelē, Kerkira ar vīru esot vecvecāki.
amoreamore @ 28.06.2024 00:09Pretīgie viepļi jau kā vienmēr savam mīlestības bērniņam pat mīksto mantiņu nevar atvest, viņai neko nevajag, tikai savus smirdīgos primātus
Liene tak pipelē, Kerkira ar vīru esot vecvecāki.
viņas IG ir tāda miskaste.Rozāforums @ 27.06.2024 23:39
laikam sākas mežezeru naktis... fotogrāfēt bezpajumtniekus/ieriebušus cilvēkus un jā lenķi jūs ar kivi protams visi fočē un no krūmiem
Aizspogulia @ 27.06.2024 03:28
Es esmu cāļa pagrabā, slēgtajā grupā. Izklausas, ka tu arī. Un tur nekas tāds nenotiek. Bieži vien tur ir privātāks info par pārīti, kā šeit. Tapēc arī ir panika, jo negribas visu info iznest publiski. Vienīgās reizes, kad bebrenes sāk grauzties savā starpā ir tad, kad Kivičiem klusums un nekas nenotiek. Un arī labi- diskusija nestāv uz vietas. Gribi lasi, gribi nelasi.
Yololo @ 28.06.2024 01:04Es ceru, ka kāds šitos pareizos ākstus ir noķēris bez filtriem šoreiz, savādāk pārāk daudz saldas diršanas no ļenkas ? neaizmirsīsim viņas red carpet iznācienu lidostā ? bez filtriņiem nav viss tik skaisti kā instagrams rāda ?