Aniia @ 27.06.2024 10:55Nu, kā to ņem. Skandināvijā meitenes tieši tā ģērbjas- romantiska kleitiņa un milzu botas. Pie mums vilktu klāt špiļkas, uzmālētos un rezultātā pavisam cits tēls.
Tieši iedomājos, kā tad “lolly” izskatījās bez filtriem 🤭 Tur jau Soho kvartāls labāk piestāvētu.LilyLady @ 27.06.2024 11:48
Atlēgas vārds ir "meitenes". Nevis sagrabējušas ģjevuškas, kurām ļumīgas kājeles ar krunkainiem ceļgaliem.
un nepiedzerusies. Viens plusins saja brauciena.Neiil @ 27.06.2024 11:08Šoreiz viņa bija apģērbusies normāli, ja neskaita neglītās saulesbrilles, to milzu puķi, un spalvu auskarus viņai visus vajadzētu ar steigu izmest
par šo es tiešām esmu pārsteigta. Patiesībā tas ir apsveicami, ka spēj tomēr noturēties, ja tikai grib.Marfa @ 27.06.2024 12:23un nepiedzerusies. Viens plusins saja brauciena.
Knabsab @ 27.06.2024 08:05Abi alkaši UK pabija tajās pašās vietās, kur pagājušajā reizē. Gluži kā ar Jūrmalu, brauc uz to pašu vietu un sten no sajūsmas. Ļoti dīvaini cilvēki - kad ir tik daudz konredzēt, bet izvēlas klejot pa vieniem un tiem pašiem pakšiem
Atrādīja, bija storijs no kaut kādas istabas. Es sapratu,ka Londonā pie kādiem latviešiem palikuši.LilyLady @ 27.06.2024 15:16
Bomži arī neatrādīja, kur tad UK nakšņoja? Kaut kā neredzēju sajūsmas stenēšanu nevienā viesnīcā un matu glaudīšanu numuriņa wc. Skopais vepris būs atļāvies vien gultas vietu kādā blusainā hostelī? Vai vispār negulēja un pa taisno uz lidostu? ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.06.2024 15:43Atrādīja, bija storijs no kaut kādas istabas. Es sapratu,ka Londonā pie kādiem latviešiem palikuši.
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.06.2024 15:43Atrādīja, bija storijs no kaut kādas istabas. Es sapratu,ka Londonā pie kādiem latviešiem palikuši.
sidzha @ 27.06.2024 13:04par šo es tiešām esmu pārsteigta. Patiesībā tas ir apsveicami, ka spēj tomēr noturēties, ja tikai grib.
Iepriekšējā reize tiešām bija ārpus kontroles. Tāpēc nācās atkal iet pa tām pašām vietām, jo no pēdējās reizes gan jau neko neatcerās.
tas bij no bērzu strazdu pasākuma,kur rīko festivālu,Latvieši pārvalda arī īpašumu,ļoti skaistu hotelu ēku! To viņa atrādīja story,un tas ir iekļauts honorāra! Kur gulēja Londonā nezinu-bet mierīgi var atrast pa £50 naktīAizkraukles Pārdevēja @ 27.06.2024 15:43Atrādīja, bija storijs no kaut kādas istabas. Es sapratu,ka Londonā pie kādiem latviešiem palikuši.
piparmeetra @ 27.06.2024 16:54
Jā, brīnums gan, ka noturējās. Gan jau tiešām palika pie kādiem paziņām, kur nevarēja izpausties ? Bet nu tas vismaz ir pozitīvs moments, redz, ka var arī skaidrā laiku pavadīt un izskatīties pēc cilvēkiem (nu pēc saviem ieskatiem ?), bet ne pohainiem putnubiedēkļiem lidostā?
susla @ 27.06.2024 18:39
Nevaru iedomāties viņu abu duo nedzert ceļojumā. Ņemot vērā, ka Liene visu atrāda, atpakaļ lidošanu nav atrādījusi. Noteikti ir smaga mācība par iepriekšējiem ceļojumiem pālī un tas, kas atrādīts.
susla @ 27.06.2024 18:39
Nevaru iedomāties viņu abu duo nedzert ceļojumā. Ņemot vērā, ka Liene visu atrāda, atpakaļ lidošanu nav atrādījusi. Noteikti ir smaga mācība par iepriekšējiem ceļojumiem pālī un tas, kas atrādīts.