Pata @ 25.06.2024 18:50Ko tie Kiviči var melot par internetu ?
Esmu bijusi Londonā. Ļoti labs internets. Ātrums normāls. Storijus viegli ielādēt.
Vai viņi 3stundu garu storiju taisās ielādēt IG?
Es reizēm nesaprotu, kur palikusi loģiskā domāšana? Ā, nodzēra. Nu ja. Ko var gribēt.
Un, kur sveicieni Mia? Meitiņai vārda diena, bet vecāki blandās.
Priecājos, ka vismaz pie Graudiņiem ir.
EnijaEnija @ 25.06.2024 14:44
Hahahahaha. Es nevaru...tāds cirks.
Nopirkt gandrīz tādu pašu jaku kā nozaga nīstajai, bijušajai sievai ????
Labi, ka sēžu, citādi aiz smiekliem būtu no krēsla nokritusi.
Nē, to, ka tā pirmā jaka bija Madaras, es zinu. Es tikai iesmeju par to, ka pēc gandrīz 6 gadiem Madaras apķēzīšanas, viņai ir akna nopirkt vēl vienu, gandrīz tādu pašu 😃😃😃yay @ 25.06.2024 22:33
palabošu. Īsta lezbe zin, ka tā Jaciņa, kura bija Madarai, ir orģināls un vienā eksemplārā. (nemēdz būt divu vienādu) nu un ļenka tur var dirst ko grib, toreiz jau tika salīdzinātas, ka tur ir 1:1. Tā ir tā pati jaka.
gan jau apenes arī nospēra, kad ielīda Madaras dzīvoklī.
amoreamore @ 26.06.2024 00:07Es tikai nesaprotu, resnais vieplis taču stāstīja, ka Mia paliks pie aukles.
Tas arī parāda to par ko viņi uzskata Kerkiru - par aukli. :)
Šī jaka ir diezgan briesmīga. Tieši kā Lienei radīta, back to 2000s.EnijaEnija @ 25.06.2024 22:45Nē, to, ka tā pirmā jaka bija Madaras, es zinu. Es tikai iesmeju par to, ka pēc gandrīz 6 gadiem Madaras apķēzīšanas, viņai ir akna nopirkt vēl vienu, gandrīz tādu pašu ???
EnijaEnija @ 25.06.2024 22:45Nē, to, ka tā pirmā jaka bija Madaras, es zinu. Es tikai iesmeju par to, ka pēc gandrīz 6 gadiem Madaras apķēzīšanas, viņai ir akna nopirkt vēl vienu, gandrīz tādu pašu ???
Waterlilly @ 26.06.2024 14:19Krustmāte aizvedusi Miu pie jūras ❤️ Redzēsim, kur nabaga bērns sutināsies piektdien 30 grādos - jau iesviests bd vai dzīvoklī…
Tak sīkais viņiem nasta, piespiedu pienākums. Ja jau tagad ir tā, bail pat domāt, kas būs vēlāk.LilyLady @ 26.06.2024 14:28
Bet Kiviči tak ziņo, ka esot jau atpakaļ. Ar kavēšanos. Normāli senči pēc ceļojuma pirmais, ko darītu - steigtos pakaļ bērnam, kas nav redzēts gandrīz nedēļu. Kivičiem savs "mīlestības bērniņš" vispār nav prioritāte. Ja nebūtu tik svarīgi publikai tēlot labos vecākus - vispār atstātu Kerkirai uz visiem laikiem.
Cerams kā bērnu maziņu tādā karstumā un saulē gaišo ādu nevedīs uz jūru ! Drīzāk nez ,uz brīvdabas muzeju .Tur bērnu šūpoles pie upes ,daudz koku un ēnas .Waterlilly @ 26.06.2024 14:19Krustmāte aizvedusi Miu pie jūras ❤️ Redzēsim, kur nabaga bērns sutināsies piektdien 30 grādos - jau iesviests bd vai dzīvoklī…
LilyLady @ 26.06.2024 14:28
Bet Kiviči tak ziņo, ka esot jau atpakaļ. Ar kavēšanos. Normāli senči pēc ceļojuma pirmais, ko darītu - steigtos pakaļ bērnam, kas nav redzēts gandrīz nedēļu. Kivičiem savs "mīlestības bērniņš" vispār nav prioritāte. Ja nebūtu tik svarīgi publikai tēlot labos vecākus - vispār atstātu Kerkirai uz visiem laikiem.
kuranavliene @ 26.06.2024 16:27Man jau šķiet ka Zē skāram jāmaina nosaukums.Varbūt uz "'Z Scars un vecā mauka'! Ja jau pa skatuvi tik goras,viņu uzstāšanās laikā.Nepārtraukti kauc,ka Madara savanģojusi mega populāro mīziķi,bet Madara nekad netirinājās kā pavieglas uzvedības padauza,savam vīram apkārt kad viņš uzstājās.Tieši vecā slota,sadzirdija tefteli ar tējām,lai tiktu pie iespējas gorīties un izrādīties.Man jau sāk likties ka viņa ložņā pa tām skatuvēm meklēdamās,izrādīdamās ar cerību kādu svaigāku veci nocopēt.
kuranavliene @ 26.06.2024 16:27Man jau šķiet ka Zē skāram jāmaina nosaukums.Varbūt uz "'Z Scars un vecā mauka'! Ja jau pa skatuvi tik goras,viņu uzstāšanās laikā.Nepārtraukti kauc,ka Madara savanģojusi mega populāro mīziķi,bet Madara nekad netirinājās kā pavieglas uzvedības padauza,savam vīram apkārt kad viņš uzstājās.Tieši vecā slota,sadzirdija tefteli ar tējām,lai tiktu pie iespējas gorīties un izrādīties.Man jau sāk likties ka viņa ložņā pa tām skatuvēm meklēdamās,izrādīdamās ar cerību kādu svaigāku veci nocopēt.