sidzha @ 21.06.2024 09:32Es arī domāju, ka nenopirka. 129€ tas ir krietni par daudz prieks piviča. 50€ ziemas jakai žēl bērnam, šeit šunelim pa 129€ botas. Nav jau feikās Versače brilles vai tarba.
sidzha @ 21.06.2024 09:32Es arī domāju, ka nenopirka. 129€ tas ir krietni par daudz prieks piviča. 50€ ziemas jakai žēl bērnam, šeit šunelim pa 129€ botas. Nav jau feikās Versače brilles vai tarba.
pilnībā piekrītu, būtu tās botes atrādītas goroties pie spoguļa peldkostīmā, ejot pastaigā un pat dīvānā sēžot. Tāpat bija ar brillēm un tašu. Visās fočenēs un storijos.susla @ 21.06.2024 11:16
Tak, ja būtu nopirktas, jau visos rakursos vairākos storijos būtu atrādītas.
Sievietei tas ir īpaši nepatīkami, kad kaut ko pielaikojot tik ļoti patīk, der kā uzliets, negrib vairs vilkt nost, bet nevar atļauties nopirkt.Tas ir liels kritiens atpakaļ Lienei, ja tiešām nenopirka. Skopais vīrs tikai sev jaunas šmotkas un apavus pērk, izskatās. Tikmēr Liene no pakaļas iet pakaļ un slavina viņa šmotku izvēles sev. Kas ta šoferis ir, priekš kam jaunas skaistas, mūsdienīgas un modernas drēbes. Vot viņam kā mūziķim gan nav vajag. Nu tā no malas tas izskatās.
LilyLady @ 21.06.2024 11:44Tas vispār ir tiik rēcīgi kā ubadze lepojas - "radi no ārzemēm!" ŠizoLiene nav pamanījusi, ka dzelzs priekškars sen kritis? Dzīvo joprojam savā čekista meitas realitātē, kur radi ārzemēs ir kas kruts un iespaidīgs. ?
Incognito @ 21.06.2024 12:17Kāpēc ir jāliek storijs iekšā, ka “davai - ok davai” nu tik pirkšot un beigās noliek tās botes atpakaļ plauktā? Tiešām domā, ka mēs nepamanīsim, ka kājās būs tās pašas vissezonas melnās kerzas? Kāpēc visu laiku vajag blamēties, es nesaprotu.. un Kivič, fui, kauns tev. Es obviously neesmu Ļenkas fane, bet man kā sievietei sāpētu sirds, ka man tā jau neko nepērk un vēl tās vienas botes, kas tik dikti patīk, vnk liek nolikt plauktā, jo redziet UK taču outletā vai uz ielas tādas būs par puscenu. Tfu ar šitādu sīkstuli dzīvot.
Es domāju, ka bija tā. Aizgāja skopais teftelis pie pārdevējiem un sāka kļančīt sadarbību vai mega atlaidi. Neiedeva superstāram, tad nu botes palika veikalā.Incognito @ 21.06.2024 12:17Kāpēc ir jāliek storijs iekšā, ka “davai - ok davai” nu tik pirkšot un beigās noliek tās botes atpakaļ plauktā? Tiešām domā, ka mēs nepamanīsim, ka kājās būs tās pašas vissezonas melnās kerzas? Kāpēc visu laiku vajag blamēties, es nesaprotu.. un Kivič, fui, kauns tev. Es obviously neesmu Ļenkas fane, bet man kā sievietei sāpētu sirds, ka man tā jau neko nepērk un vēl tās vienas botes, kas tik dikti patīk, vnk liek nolikt plauktā, jo redziet UK taču outletā vai uz ielas tādas būs par puscenu. Tfu ar šitādu sīkstuli dzīvot.
LilyLady @ 21.06.2024 11:44Tas vispār ir tiik rēcīgi kā ubadze lepojas - "radi no ārzemēm!" ŠizoLiene nav pamanījusi, ka dzelzs priekškars sen kritis? Dzīvo joprojam savā čekista meitas realitātē, kur radi ārzemēs ir kas kruts un iespaidīgs. ?
un šo pateicos vepris iegāja blakus veikalā un nopirka sev jaunas laķenes 🤣Aizkraukles Pārdevēja @ 21.06.2024 11:50Bet parādīja storijà, lai mēs resnās skauģes domājam,ka nopirka ? Pilnīgi iedomājos kā vepris ,ieraudzījis cenu, sak : “Zaķīt, aizbrauksim uz Annngliju, tur būs divreiz lētāk, nopirkšu Tev pat divus pārus kādus gribēsi, zaķīt, nevajag uzreiz grābt visu, kas patīk. Ak, jūs sievietes.”
Ļoti labi, apsveicami, ja viņš ir izdomājis tādu paņēmienu, bet kā izskatās, vecā piepe ne par ko neies stradāt, vai nu arī , neaiziet viņai līdz smadzenei? Tak, Kivis pats ir sudzējies par vienu bijušo,kas ar neko nenodarbojās un vilkās visur līdzi pakaļ, nesen intervijā sadzēries kaut ko žēlojās,ka jādod nauda viņas hobijiem.Incognito @ 21.06.2024 14:21Varbūt šādi Kivis spīdzina un motivē Ļenu iet strādāt un nopelnīt sev pāris simtus, lai var pati sev tamponus, apenes un botes nopirkt.
Es domāju viņš pat ko viņas negaida nekādu finansiālu iesaisti maksājumos un pārtikā. Tīri, savām vajadzībām. Skops viņš ir ļoti, bet nu no otras puses viņam pašam tas peso nenāk kā no pārpilnības raga un vēl viena slinka ķeska principiāli neiet strādāt. 90% sieviešu strādā un pelna naudu Ļen, ar visu to, ka bērna kopšanas atvaļinājumi ir sen beigušies
sidzha @ 21.06.2024 14:51Oij, tad jau Lienīte nevis tur copēja veco onkuli, bet izrādās, ka cer, ka šis labais radu, ārzemju onkulis uzņemsies gādību par šiem paklīdeņiem, bārenīšiem un paņems uz ārzemēm. Gan jau piečīkstēja, cik slikta dzīve šiem Latvijā, ehhh..ja tik ārzemēs būtu, kas palīdzēt iedzīvoties tādiem profesionāļiem, jo Latvijā neviens viņus nenovērtē.