huitzitzilin @ 14.06.2024 11:51
Briesmīgi. Meitenes jūtas pavisam nodotas. Tādu sms tiešām sūtītu bērns, kurš ir ļoti sāpināts mātes rīcības dēļ. Iedomājaties tās tenkas skolā, kas visticamāk gāja uz riņķi par viņas stulbo māti. Tajā laikā (ja nemaldos) arī bija visi tie skandalozie video ar mazo cincīti, sunīšfoto, visi stulbie ieraksti, izteikumi par seksu televīzijā. Latvija ir maza un tādi notikumi šeit tomēr vairāk iegriež dzīvi bērniem, ja viņu vecāki kā pamuļķi gozējas internetā.
Mākoņu Dejotāja @ 14.06.2024 12:04Nu, nav Andris nekāds baigi inteliģents (ka te dažas rakstīja) vai baigi zinošs.
Parastais dīvana eksperts, kurš maz ko zina, bet tas viņam neatļauj viņam izteikt viedokli par jebkuru tēmu.
Tik aprobežotu cilvēku kurš ar dzīvo dzīvokli ar savu profesionālo matu audzētāju 24/7 un ar nočurāto bikšu priekšu, lamājas, ka urla un ventilē sūdus uz visiem, ka arī pārlabo savu sūdu feisbukā pa 10.reizēm.
Tik, tupu cilvēku, vēl neesmu satikusi.
LilyLady @ 14.06.2024 12:29
Savu mērkaķa IQ Kivičs vislabāk nodemonstrēja Kultūras Ministrijas ekspertu debatēs, tur tādas pērles bira, ka pārējie vienkārši sēdēja iekoduši vaigos, lai nesāktu zviegt.
Un tas, kas vēlāk bija redzams un dzirdams viņu šovos, par kakāšanu biksēs un visas tās rupjības - klasiska nodzertu, atmirušu smadzeņu šūnu pazīme.
Incognito @ 14.06.2024 13:09Tik mani mulsina tie ķeksīši, kas ir screenshotos no meitas sms. Man tomēr domāt, ka tie sms bija safabricēti un īstie sms no meitas bija savādāki. Iespējams vēl patiesāki un skaudrāki
blackpoetry @ 14.06.2024 02:46https://www.apollo.lv/7628951/liene-kivica-bloke-savu-meitu-soctiklos Te ir Lienes meitas SMS teksts
MačuPikču @ 14.06.2024 13:48
Tas ir safabricēts. Atveriet tagad savus whatsapp, ķeksīšus uzrāda rakstījām, lai redzētu, vai Tavs rakstītais teksts ir izlasīts. Un tam, kurš raksta nav iezīmēts teksts, bet otrajā pusē. Te izskatās, ka Liene ir vai nu šo tekstu uzrakstījusi uz kādu citu numuru, meitas vārdā, vai šo viņa ir rakstījusi savai mātei.
Maple @ 14.06.2024 13:24Es nezinu,cik sen atpakaļ es skatījos to Kivičšovu,laikam 4 gadi atpakaļ. Tagad, pēc ilgāka laika, izdomāju fonā uz kompja uzlikt pirmo sēriju. Nu moins... !! Pirmā sērija, pietiek aizskatīties līdz 8. Minūtei, tur skaidrs,ka Liene vai nu ar lielām pohām,vai nu viņi sāk tik iedzert. Viņa tik drausmīgi izskatās,pilnīgs "čau". Tas runas veids. Un kaut kur no 6-8 min. Kivičš jau ārdās, runā paaugstinātā tonī, met mantas pa gaisu un Liene,kā suņuks, nobijusies skatās. Un tas ,tikko iesākoties šovam... Un jau tad 4 gadus atpakaļ...
EmilijaArm @ 14.06.2024 14:22
Kivim jau patika pēc tam teikt, ka nācija neko nesaprot - viņi speciāli taisa šovu, jo citādi jau šovs nav šovs :) Tādā veidā mazgāja sevi.
tas nu 100 %qwe @ 14.06.2024 17:23Jā, tagad ar vien vairāk var apbrīnot madaru kā viņa tādu mežonīgu un stulbu primātu spēja savaldīt un par cilvēku pataisīt! Un meitām visa gudrība tikai no madaras iedzimusi.
qwe @ 14.06.2024 17:23Jā, tagad ar vien vairāk var apbrīnot madaru kā viņa tādu mežonīgu un stulbu primātu spēja savaldīt un par cilvēku pataisīt! Un meitām visa gudrība tikai no madaras iedzimusi.