Incognito @ 11.06.2024 15:25Ļena, nu aizej taču kaut ko padari - paglezno, paraksti savu 100 sējumu grāmatu vai vislabāk aizej pastrādā reālu darbu. Nu cik var pa to Jūrmalu slaistīties, pašai vēmiens jau nenāk?
Tu esi adekvāta?Veiksme @ 11.06.2024 12:48izdoma jums gan strādā ? jābūt slimam, lai taisītu vairākus profilus. Varbūt vajag samierināties ar to, ka ir vēl citi adekvāti cilvēki, ne es viena.
nevienu reālu darbu mauka darīt nemāk un neviens tādu čupakabru darbā arī neņems. ja nu vienīgi par prostitūtu, bet kam par tādu vecu grabažu interesē naudu maksātIncognito @ 11.06.2024 15:25Ļena, nu aizej taču kaut ko padari - paglezno, paraksti savu 100 sējumu grāmatu vai vislabāk aizej pastrādā reālu darbu. Nu cik var pa to Jūrmalu slaistīties, pašai vēmiens jau nenāk?
Incognito @ 11.06.2024 15:25Ļena, nu aizej taču kaut ko padari - paglezno, paraksti savu 100 sējumu grāmatu vai vislabāk aizej pastrādā reālu darbu. Nu cik var pa to Jūrmalu slaistīties, pašai vēmiens jau nenāk?
melna_aronija @ 11.06.2024 16:44Kādu laiku neesmu Lieņuku IG čekojusi. Kā ar izcilo, atmaskojošo grāmatu iet? Vēl nav uzrakstījusi? Tūlīt tak vajadzēja jau būt gatavai :D:D:D:D:D
Incognito @ 11.06.2024 11:17
Nē nu tiešām man jau sāk likties, ka Kivičš ir kaut kāds bērns, uz kuru nekas neattiecas un viss tiek piedots, jo viņš taču vēl maaaziņš
kuranavliene @ 11.06.2024 15:24Tunelī tās dziesmas skanēja super ar skaistām balsīm,Kivičam līdz tādam līmenim kā līdz mēnesim.Blēj,šļupst vai sten.
Likums1 @ 11.06.2024 15:07https://www.akka-laa.lv/lv/meklet?search=Kivi%C4%8D%C5%A1. Kivičs ir AKKA/LAA biedrs
LilyLady @ 11.06.2024 13:33
Nu, lieliski! Paldies par informāciju! Tātad uz priekšdienām pabrīdināsim to kafejnīcu īpašniekus, kas aicina Kivi blēt, lai savlaicīgi nokārto licenci, jo tikai ar savu "daiļradi" vepris nevienu nespēj aizkustināt. Ja ne, uzsūtīsim akka lakkas utml. Redzēs, cik daudz iestādes gribēs papildus piķot dēļ aizdusas mocītā Kiviča.?
melna_aronija @ 11.06.2024 16:44Kādu laiku neesmu Lieņuku IG čekojusi. Kā ar izcilo, atmaskojošo grāmatu iet? Vēl nav uzrakstījusi? Tūlīt tak vajadzēja jau būt gatavai :D:D:D:D:D
LilyLady @ 11.06.2024 16:44
Es arī par šo brīnos, ka nav žēl savu dzīvi izniekot, bezdarbībā klīst pa vienu un to pašu jūrmalu nemitīgi.. Dejas jau atkal pačibējušas, vairs pat nepiemin. Tā viņa sacensībām gatavojas.?
Un resnais vispār memmis - ne viņš sporto, ne makšķerē, ne ar moci brauc, ne pludmales voļļuku spēlē, ne par autiņiem interesējas, ne ar čomiem tiekas. Tik gurķojas ar savu suņuku un dzer aliņus, no kā aug grūtnieces puncis un pupeļi.
kā zini ka nav izņēmis licenzi ?chihiro @ 11.06.2024 17:08
Viņš jau ir biedrs, lai pats saņemtu naudiņu no radio utt. Un lepojas, ka to nelielo naudu skaitīja Madaras meitām. Tagad pat to neskaita. Būšana biedram nenozīmē, ka esi saņēmis licenci citas mūzikas izpildīšanai.
Likums1 @ 11.06.2024 18:07kā zini ka nav izņēmis licenzi ?
yay @ 11.06.2024 16:58
es nevaru, kā paskatos uz tavu profila bildi, jārēc :D
chihiro @ 11.06.2024 18:15Ja reiz par autortiesībām, vai zinājāt, ka grāmatu autori saņem naudu par katru reizi, kad kāds paņem viņu grāmatu no bibliotēkas? Protams, tā nauda nav liela, bet, ja Ļenka beidzot saņemtos izdot grāmatu un tad iedabūtu to bibliotēkā, tad viņai varētu būt pasīvie ienākumi tāpat kā Andrim par viņa dziesmām. :D
Incognito @ 11.06.2024 18:25
Paldies, šo faktu es nemaz nezināju. Bet pat, ja mistiski tā grāmata tiktu izdota, tā drīz vien pie 1€ izpārdošanas dabīgi nomirtu un līdz bibliotēkai diezvai nonāktu