qwe @ 09.06.2024 19:23Vecajai mauķelei diez nav kauns likt kopbildes ar Lauru, kur viņai blakus izskatās noplukusi bomzene?
Pikachio @ 09.06.2024 19:31
Es nezinu, kam ir jānotiek, lai es kādā pasākumā vilktu ārā telefonu. ? Ja vien neuzstājas mans bērns.
es tādu vispār pirmo reizi redzu un dzirdu, kas tā tāda ir pa mega zvaigzniyay @ 09.06.2024 20:40
cik zinu, tai otrai dāmītei arī nav pilns rublis un kopīgs ar bomžu pāri ir tas, ka arī dikti dikti gribas būt slavenai.
yay @ 09.06.2024 20:40
cik zinu, tai otrai dāmītei arī nav pilns rublis un kopīgs ar bomžu pāri ir tas, ka arī dikti dikti gribas būt slavenai.
LabaDabaDa @ 09.06.2024 21:14
"Tā ssnāca". Pareizrakstība viņai tikpat izcila, cik mati.
Un pirmo reizi izlasot "salasīju drusku mājām", nesapratu, ko tieši viņa salasīja? Tiešām, zemenes? No sveša dārza, vai? Tikai pēc tam sapratu, ka viss kārtībā - mūsu pārjūtīgā estēte, asaras liedama, turpina ganīties pa svešiem laukiem, pie svešām dobēm vēl nav ķērusies.
qwe @ 09.06.2024 19:23Vecajai mauķelei diez nav kauns likt kopbildes ar Lauru, kur viņai blakus izskatās noplukusi bomzene?
Viņai pašai ir taisni mati un tie apakšējie ir viegli viļņaini - man liekas, ka te vairs nevajadzētu būt jautājumiem, ka tie tumši dzeltenie ir piespraužamie vai pielīmētie
Incognito @ 09.06.2024 19:00Viņai pašai ir taisni mati un tie apakšējie ir viegli viļņaini - man liekas, ka te vairs nevajadzētu būt jautājumiem, ka tie tumši dzeltenie ir piespraužamie vai pielīmētie
OnlyTruth @ 09.06.2024 21:50Kivis pat nezina kur uzstāsies Jāņos , insta ielicis UK ar latviešiem rotherham ?? vienkārši ko ? ? Losis , Jāņu pasākums būs uk , Straumēni , Catthorpe Manor, Lilbourne Lane, Lutterworth . Tur pat nav līdzības ar Neatherlans, Rotterdam ( ko viņš noteikti meğināja pateikt ? ) . Lai vel aliņu iedzer , pelmenis tizlais .
cacaolatte @ 09.06.2024 21:58
Tas, ka daļa matu viņai nav savu, šaubu nav. Bet, man piemēram, arī tā savi mati mēdz izskatīties, kad "paslinkoju" ar taisnojātu un iztaisnoju tikai to augšējo slāni, par aizmugures apakšējo slāni īpaši neiespringstot. Kādai varbūt arī liekas, ka man nesmuki vai ne savi mati, bet nu reāli, ne vienmēr ir laiks un tā skurpolozā ņemšanās, lai pedantiski izstaisnotu. Un arī nav veselīgi, ja visu laiku pedantiski taisnotu. Tā vismaz tikai daļa matu cieš. :D
Pikachio @ 09.06.2024 22:16
Viņai matu virspuse ir pilnīgi blonda. Bet apakšā ir pilnīgi cita krāsa, ne jau pie saknēm tikai, bet visā garumā. Liene nav aizdomājusies, ka no aizmugures to taču var redzēt. Nenosedz tie blondie mati tos apakšējos.?♀️
cacaolatte @ 09.06.2024 21:58
Tas, ka daļa matu viņai nav savu, šaubu nav. Bet, man piemēram, arī tā savi mati mēdz izskatīties, kad "paslinkoju" ar taisnojātu un iztaisnoju tikai to augšējo slāni, par aizmugures apakšējo slāni īpaši neiespringstot. Kādai varbūt arī liekas, ka man nesmuki vai ne savi mati, bet nu reāli, ne vienmēr ir laiks un tā skurpolozā ņemšanās, lai pedantiski izstaisnotu. Un arī nav veselīgi, ja visu laiku pedantiski taisnotu. Tā vismaz tikai daļa matu cieš. :D
cacaolatte @ 09.06.2024 22:20
Jā, bet ar saviem arī tā var būt. Man arī tā ir, jo balinot virsējā kārta izbalinās stipri labāk kā tie zemslāņi, kuriem tonis kaut kā atšķiras.
100% viņai nav savi visi, bet jūsu argumenti arī neiztur kritiku.
cacaolatte @ 09.06.2024 22:20
Jā, bet ar saviem arī tā var būt. Man arī tā ir, jo balinot virsējā kārta izbalinās stipri labāk kā tie zemslāņi, kuriem tonis kaut kā atšķiras.
100% viņai nav savi visi, bet jūsu argumenti arī neiztur kritiku.
Pikachio @ 09.06.2024 22:30
Kā ejot uz salonu ,kā Liene apgalvo, var būt mati tik dažādos toņos?
Tā atšķirība ir pārāk liela. Man priekšā bija vismaz 4 blondīnes, visām mati bija vienā blondā tonī. Lienei vienīgajai bija tik savēlušies un divkrāsaini mati. Un,jā, es stāvēju mazāk kā metra attālumā ? Balinot matus ir jābūt īpaši tizlam, lai balinātāju visos matos neieklātu. Nav jau krāsa ar ko jāuzmanās visas malas nokrāsot.
cacaolatte @ 09.06.2024 22:38
Vispār jau ne tizlam gan, bet gan tas ir laika dēļ. Ja sāc likt uz saknēm, kur visvairāk prasās sākumā, tad saprotams, ka virsējie mati tiks laika dēļ balināti ilgāk, kā tie, kuriem uzklāji pēdējiem un iedarbības laiks pagājis mazāk.
Arī salonos tā ir. Frizieri nevar izbalināt 1minūtes laikā visus matus identiskā tonī. Tas, ka tu redzēji vēl tur priekšā stāvošās blondīnes neko nepasaka. 1. Tev nav uz viņām "zoba" kā pret Ļauno ļudni, tāpēc jau automātā tev visas citas būs labākas un skaistākas. 2. Iespējams, kādas ir svaigi balinātas no salona, skaidrs, ka tie mati ir stipri koptāki izskatā par tām blondīnēm, kurām jau pagāja 3 nedēļas kopš balināšanas. 3. Neticu, ka tu pētīji tik skurpulozi visas citas blondīnes, lai pārliecināti rakstītu, ka itin visām blondie mati bijuši nu tiiiik perfekti blondi vienā tonī.
cacaolatte @ 09.06.2024 22:38
Vispār jau ne tizlam gan, bet gan tas ir laika dēļ. Ja sāc likt uz saknēm, kur visvairāk prasās sākumā, tad saprotams, ka virsējie mati tiks laika dēļ balināti ilgāk, kā tie, kuriem uzklāji pēdējiem un iedarbības laiks pagājis mazāk.
Arī salonos tā ir. Frizieri nevar izbalināt 1minūtes laikā visus matus identiskā tonī. Tas, ka tu redzēji vēl tur priekšā stāvošās blondīnes neko nepasaka. 1. Tev nav uz viņām "zoba" kā pret Ļauno ļudni, tāpēc jau automātā tev visas citas būs labākas un skaistākas. 2. Iespējams, kādas ir svaigi balinātas no salona, skaidrs, ka tie mati ir stipri koptāki izskatā par tām blondīnēm, kurām jau pagāja 3 nedēļas kopš balināšanas. 3. Neticu, ka tu pētīji tik skurpulozi visas citas blondīnes, lai pārliecināti rakstītu, ka itin visām blondie mati bijuši nu tiiiik perfekti blondi vienā tonī.