Aizkraukles Pārdevēja @ 07.06.2024 14:41Būtu interesanti dzirdēt ko vairāk :)
Vai tad viņi ir bijuši Miami? Viss ko es atceros ir kaut kādas tukšas ielas vasaras karstumā, vaidieni pie stabiem- cik skaisti un restorāna siena.
Kurš ta šo slinko minhauzeni piecietīs un uzturēs, ja ne skopais kviecis apmaiņā pret lielīšanu un komplimentiem.susla @ 07.06.2024 11:42Pieņemts likums, ka par vardarbību ģimenē, liks cietumā.
Liene, tev ir vēl iespēja uzsākt jaunu dzīvi bez agresīva mīļotā vīra un likums būs tavā pusē.
Biezlape @ 07.06.2024 15:59Tas ka viņa atrāda katru ēdienreizi ir dīvaini, liekas ka ļoti nabadzīgi dzīvo ja katra ēdiena bļoda ir jāatrāda.
teberebe @ 07.06.2024 16:47man šis izskatās pēc greenie (nezinu, kā sauc latviski), kad kaut kur starp maksligo un dabīgo nagu tiek iekšā mitrums un bakterijas, kas pataisa nagu zaļu. Normālai manikīra meistarei vajadzētu pamanīt un sakārtot nagu, nevis tikai maukt virsū jaunas kārtas. Tas kapļu biezums un izpildījums arī beigu rezultātā ir diezgan krimināls, neviena "moderna" krāsa tur nepalīdzēs. Liene pludmalē zvilnēdama varētu apskatities googlē, kā 'nude nails' patiešībā izskatās - dabīgas formas un dabīgas krāsas viegli caurspīdīgi vai ombre nagi, nevis tie rozā kluči, kas ir viņai
teberebe @ 07.06.2024 16:47man šis izskatās pēc greenie (nezinu, kā sauc latviski), kad kaut kur starp maksligo un dabīgo nagu tiek iekšā mitrums un bakterijas, kas pataisa nagu zaļu. Normālai manikīra meistarei vajadzētu pamanīt un sakārtot nagu, nevis tikai maukt virsū jaunas kārtas. Tas kapļu biezums un izpildījums arī beigu rezultātā ir diezgan krimināls, neviena "moderna" krāsa tur nepalīdzēs. Liene pludmalē zvilnēdama varētu apskatities googlē, kā 'nude nails' patiešībā izskatās - dabīgas formas un dabīgas krāsas viegli caurspīdīgi vai ombre nagi, nevis tie rozā kluči, kas ir viņai
LabaDabaDa @ 07.06.2024 17:29Un varam apsveikt mūsu stila ikonu ar jaunumu garderobē - no vissezonas botēm pārgājusi pa taisno uz baseina čībām!
huitzitzilin @ 07.06.2024 20:23Lienes problēma ir tāda, nu, labi, patiesībā lielākajai daļai tā sauktajiem "influenceriem" un parastajiem mirstīgajiem, ka viņi publicē visu ko dara. Tāpēc ļoti labi redzams un saprotams, ka tajos momentos, kad netiek veidoti storiji, reāli tā Lienīte neko nedara. Tādi cilvēki vienmēr vēlas atrādīt savu ideālo dzīvīti, taču nav jābūt idiotam, lai saprastu, ka tā ir tikai fasāde. Lienes gadījumā vispār: lielākais sasniegums ir pludmale, dejas, labi, tās jau vairāk pat nē :D, ikrīta kafijas foto no balkona, nadziņi un tizli video no mašīnas.