Knabsab @ 27.05.2024 10:26Tak viņš vēl turpina! Būs dokumentālā filma pat! Pēc 30.maija beidzas aizliegums par tuvošanos?
Tas nav kkas pēc pagājušā gada izgājiena, kad viņš izzaga Keitiju, lai paņemtu līdzi "sapņu ceļojumā"? Viņš brīnās, ka viņam ir aizliegums tuvoties bērniem, ja pats bļaustījās FB aicinot Siguldā dzīvojošos, lai iet pie Madaras un liek viņai laist Keitiju ceļojumā?!?!
Viņš toch ir Rusiņš Nr 2!!!! Vai tiešām mūsu valstī nav nekādu iespēju to paihopātu nolikt pie vietas?!?!
susla @ 27.05.2024 10:31
Varētu nolikt pie vietas, ja Madara izlemtu par to runāt skaļi.
Madara ir nolēmusi par to klusēt un ciest meitu dēļ. Ļoti smags gadījums. Ar diviem psihopātiem, narcisiem, sociopātiem un alkoholiķiem ir diezgan bezcerīgs gadījums. Ņemot vērā to, ka to, kādi ir viņi paši, šie pagriež to pret Madaru. Un tikai tāpēc, ka ir gados vecāki un vairāk redzami sabiedrībā, ieņēmuši visu vareno pozu un baigie drosminieki. Bet mierina fakts, ka nekad, NEKAD nekas nepaliek nesodīts. Dzīve pati visu izdarīs. Tā tas ir pakārtots. Tikai žēl Madaras un meiteņu, ka tiek ierautas tēva nenormālībās.
Helga Andersson @ 27.05.2024 02:21Nu nevar abi smerdeļi no Madaras atšūties ? un “Dievs nav mazais bērns” - ai ai, Kivi, easy now ar šito, ja? ?
https://failiem.lv/u/agzrajj6jx
Rumblerx @ 27.05.2024 10:21Acis sàp lasot pelmeņa tekstus..Bože moi, anglene un klavierspèle iedzimusi no tèva. Var redzèt, ka bèrnu audzinàšanà nepiedalàs un nav ne mazàkàs saprašanas. Nè, resnais, tava nopelna tur nav vispàr, nulle! Tas ir pašu meiteņu, Madaras un Jàņa nopelns. Tev tak sajègas nemaz nav, ko nozīmè, vest bèrnus uz pulciņiem, sekot līdzi màcībàm,motivèt, uzslavèt,komunicèg ar pasniedzèjiem utt, lai sansniegtu to, kas ir sasniegts. Mīlošs tèvs būtu uzrakstījis - Malacis, lepojos, paldies M un J! Bet resnajam intelekts tik augstu nesniedzas, apstàjas atkal pie publiskiem vèmekļiem Siguldas virziená. Fui,
yay @ 27.05.2024 11:46Es pat nez kam pārsūtīt tos storijus. Sociālajam dienestam? Policijai? Žurnālistam? Nu pretīgs lops.
man ir, tikai nezinu, kā labāk nosūtīt, es pēc brīža mēģināšu šeit ievietot, paldies rozā lezbenītei, kas laiku atpakaļ bija ielikusi instrukciju, kā pievienot bildi, pēc neilga laika pamēģināšukichinja @ 27.05.2024 11:49
Varbūt kādai ir saglabājies screens par to, ko Liene rakstīja par Olgu? Mēģināšu veiksmi un aizsūtīšu Olgai ar lūgumu pacelt šo tematu. Varbūt ir vēl kādi screeni saglabājušies par kādu citu personu?
Godīgi, esmu apņēmusies izsūtīt visiem influenceriem, kuriem ir bērni, lūgumu pārrunāt mobingu, kas vērsts internetā pret bērniem. Es šito vairs nespēju noskatīties un sēdēt rokas klēpī salikusi. Mēģināts nav zaudēts.
šis noteikti nav viņas karmisko kaišu sarakstā.amoreamore @ 27.05.2024 12:01Pašķaidīšu kuiļa vājprāta lēkmes apspriešanu ar faktu, ka mūsu minhauzene, mūsu šmara un pasaulē labākā matu audzētāja, beidzot, pēc divu mēnešu solījumiem, ka “rīt rentgens”, beidzot ir aizgājusi uz rentgenu.
Nez, artrīta dēļ vai resnais pautusiers šai redeli pašķaidījis, jo vecā šmara apnikusi deldēt dirsu pa gultu un vajadzētu tā kā atrast nodarbi, nevis caurām dienām audzēt matus?