tur izskatās,ka filtrs nogājis greizi un pati to nav pamanījusi- šķībajām kājām 😃LabaDabaDa @ 23.05.2024 14:30
Viņai taču kājas ir galīgi līkas... Dancātāja mūsu... ???
Jā, es zinu, ka tievām kājām mēdz būt šķirba, man pašai tāda ir, bet tā jau vairs nav šķirba, tur ir reāli O veida kājas.
Aizkraukles Pārdevēja @ 23.05.2024 16:44tur izskatās,ka filtrs nogājis greizi un pati to nav pamanījusi- šķībajām kājām ?
Nav_vispar @ 23.05.2024 15:55Bet reāli, nez Lienei savs vīrs liekas pievilcīgs? Nu tak neticu, ka kaut vai drusku nesalīdzina ar Buli.... Ak mans dievs. Tas ir drausmas kur cilvēks tā var nolaisties. Madara var būt laimīga, ka viņai tagad blakus ir simpātisks vīrietis, nevis šī resnā puza.
susla @ 23.05.2024 16:50
Šobrīd Andris ir jau dūšīgāks par Lienes pirmo vīru. Šitā nolaisties. Bet tā nodirsa sākumā, kāds viņas bijušais resns utt. Publiski apsaukāja un izņirdza. Un te nu teiciens, ka to ko par citu teiksi, tas pašam nāks atpakaļ, ir taisni vietā.
jaa, es arī to esmu pamanījusi, viņa laikam domā, ka pēc tās gaisa izpūšanas tā koķetā lūpiņu savilkšana ir baigi hot 🤣 bet viņa vispār sevi ir redzējusi spogulī? tajos viņa skatās tikai caur telefona filtru vai arī izmanto telefona kameru ar tiem pašiem filtriemSantaC @ 23.05.2024 17:32
Tie dzeltenie mati. ?
Kāpēc viņa vienmēr, kad sevi filmē tā dīvaini izpūš gaisu? Lai iekrīt vaigi? ?
mauka rakstīja, ka visa kājstarpe.., oj atvainojos mugura un drēbes slapjas, elso kuce no pārguruma deju stundas 🤣SantaC @ 23.05.2024 17:32
Tie dzeltenie mati. ?
Kāpēc viņa vienmēr, kad sevi filmē tā dīvaini izpūš gaisu? Lai iekrīt vaigi? ?
Bet skrien tad,kad Mias nav,lai nebūtu vēl jātērējas un bērns jābaro lai pašiem vairāk.MeltedCheese @ 23.05.2024 17:57Kā kaut kāda nauda parādās uzreiz pa kafenēm skrien. Nedēļas beigās kuņģī stums pliku tumšo maizi ar lokiem.
šī bilde burtiski smird pēc sviedriem un alus, un mīzaliemMaple @ 23.05.2024 14:22