jap, drogas lētais balinātājs, no kura iegūst silti blondu toni 🤣VissIrSlikti @ 21.05.2024 10:44Šausmīgi dzelteni mati kundzītei. Abi ar pīrādziņu matus krāso no vienas tūbiņas?
LabaDabaDa @ 21.05.2024 12:12Ja viņa iet pie Orandžā šodien dejot, kāpēc apsveic šo vārda dienā instagramā un vēl ar tik vecu bildi? Turklāt apsveikumā rakstīts, ka "mūsu ar Andri vedējtēvs, bērnības draugs un deju partneris". Tad Vedējtēvs kopš bērnības draudzējas un dejo ar tiem abiem atkritumiem? :D Dižā rakstniece atkal 1 teikumu nav spējusi loģiski uzrakstīt.
LilyLady @ 21.05.2024 12:57
? Oranžais ir deju partneris arī Andrim.
Ja viņa šitā pat raksta to savu "grāmatu", tad tā būs anekdote no pirmās līdz pēdējai lappusei.
yay @ 21.05.2024 16:47
Kāds vispār vēl gaida to grāmatu? :D
yay @ 21.05.2024 16:47
Kāds vispār vēl gaida to grāmatu? :D
vismaz ir iespeja iegadaties gleznas.Minelūše @ 21.05.2024 17:16Neredzēt mums Pļenkas šedevru. Ja būtu reāla rakstītāja, tad sen jau būtu gatavs. Pa šiem gadiem jau vairākas grāmatas varēja sarakstīt. Tā ka tā grāmata ir tikai tukša muldēšana.
es tik ļoti gribu izlasīt to viņas murgu, ka esmu gatava mesties, lai nopirktu un ar kādu kopā lasītu 🤣 baac, es pilnīgi iedomājos, kā mēs te labākās pērles un citātus apspriežam😂😂❤️mokabezpiena @ 21.05.2024 17:06
Tas tak pat muļķim ir skaidrs, ka nekādas grāmatas nebūs. Pat ja būs, neviena izdevniecība neuzņemsies tādu pazoru. Un pašiem naudas noteikti nav tik daudz, lai izdotu. Vienīgais variants kā Evelīnai Pārkerei - izdot 100lpp bukletiņu pdf formātā ? tādu gan es labprāt pie kādas mežezera glāzes palasītu, varētu nosmieties ?
man kaut kur telefonā ir saglabāti screeni no veciem viņas murgiem, dzēruma Q&A utt., tur viņa par grāmatu, kura esot jau tipogrāfijā, runā kopš 2021. gada!!! Tā viņas delulu iedomu tipogrāfija laikam katru eksemplāru ar roku pārraksta 😆Minelūše @ 21.05.2024 17:16Neredzēt mums Pļenkas šedevru. Ja būtu reāla rakstītāja, tad sen jau būtu gatavs. Pa šiem gadiem jau vairākas grāmatas varēja sarakstīt. Tā ka tā grāmata ir tikai tukša muldēšana.
Ļenai katru reizi cita atruna. Tad pēdējie rakstu darbi palikuši, tad novērojot reakcijas. 😁 Bet nu nesaņemsies un nepateiks, ka neviens nafig negrib izdot viņas murgus!TeaPot @ 21.05.2024 18:07man kaut kur telefonā ir saglabāti screeni no veciem viņas murgiem, dzēruma Q&A utt., tur viņa par grāmatu, kura esot jau tipogrāfijā, runā kopš 2021. gada!!! Tā viņas delulu iedomu tipogrāfija laikam katru eksemplāru ar roku pārraksta ?
TeaPot @ 21.05.2024 18:05es tik ļoti gribu izlasīt to viņas murgu, ka esmu gatava mesties, lai nopirktu un ar kādu kopā lasītu ? baac, es pilnīgi iedomājos, kā mēs te labākās pērles un citātus apspriežam??❤️
mokabezpiena @ 21.05.2024 18:23Kā es iztēlojos viņas dižo grāmatu - “Pasaulē tik daudz sieviešu ir čūskas un ļaunas raganas. Tas ir briesmīgi. Kā mans vīrs saka, 95% cilvēki iekšēji ir ļauni un neglīti. Es domāju, ka mēs ar vīru piederam pie tiem retajiem 5%, mēs esam ļoti labsirdīgi cilvēki. Starpcitu, zinu vienu vietu Latvijā, kurā mīt ļaunums. Tā ir Sigulda. Bieži vien naktīs nevaru pagulēt, man nenāk miegs un moka locītavu sāpes. Uzskatu, ka tas ir no Siguldas čūsku negācijām. Bet visi dzīvē dabū pēc nopelniem. Kā redzams, Siguldas čūskas sirgst ar karmiskajām slimībām. Es reiz slavenā režisora Hičkoka filmā redzēju līdzīgu stāstu. Tas ir prātam neaptverami, ko tādas čūskas spēj nodarīt parastiem, labsirdīgiem cilvēkiem. Ko gan es un mans mīļais vīrs esam tām čūskām nodarījuši? Vai mēs kādam neļaujam satikt bērnus? Manuprāt, tikai neapmierinātas un nemīlētas sievietes var tā rīkoties. Mīļās sievietes, es no sirds visām iesaku izlasīt romānu “Vējiem līdzi”! Tas ir lielisks!”
MeltedCheese @ 21.05.2024 18:35Kāpēc deju pasniedzēji nevar būt atklāti un pateikt Lienei, ka nu nebūs? Ar Lieni tur viss beztolkā.