Lūdzu ielieciet to kiviča ierakstu. Esmu nobloķēt. Paldies!Adele4 @ 12.05.2024 07:18Tam rakstam jau tūlīt būs 20 labojumi.
Neticami, ka tā var būt, bet man pat patīk šis kivja pēdējais ieraksts.
amnēzija @ 12.05.2024 10:28Kivičam bildē "Rīgas šampanietis", Lienei uzfilmēts video ar "Mežezeru" ?
Nedomāju, ka šiem ir tāda kritiskā domāšana. Drīzāk Kerkiras vecis aizliedzis tos degradantus savā mājā.susla @ 11.05.2024 23:20
Gan jau aicināta bija, bet Liene nedaudz jau saprot, ka izskatās nodzērusies un vilkt arī nav ko. Naudas nav dāvanai, nav ar ko un par ko aizbraukt, jo šmigots pēdējās dienas.Viss slikti.
Mias mamma. HahahhaPikachio @ 12.05.2024 10:40Ok,šampis, mežezers, kūka. Bet ,kur ir tas bērns?!
Sendienas nav manīts. Arī, kad iepriekš brauca spēlēt, Mia tak līdz nebija un joprojām nav manīta.
Tak normāli būtu, ja bērns to puķi pasniegtu
Nevar rādīt. Bērnam, pateicoties gada mātei, nav ne matiņu, ne zobu 😠Pikachio @ 12.05.2024 10:40Ok,šampis, mežezers, kūka. Bet ,kur ir tas bērns?!
Sendienas nav manīts. Arī, kad iepriekš brauca spēlēt, Mia tak līdz nebija un joprojām nav manīta.
Tak normāli būtu, ja bērns to puķi pasniegtu
Vārdotāja @ 12.05.2024 09:41Ja mans vīrs ieliktu IG, ka mani apsveic māmiņdienā ar Rīgas “šampanieti”, Cielaviņas kūku un pavirši sagrieztām zivsoliņmaizītēm (tas nav kaviārs), es ar tām narcisēm uzšautu pa pakaļu.
Tas laikam bija viss, ko Mias mammai var uzdāvināt. Bet vispār priekš kam to likt, ja neesi centies
LilyLady @ 12.05.2024 10:26Bīloveds tieši rūpējas par sieviņu - rīta agrumā atstiepj dzirkstošo, lai pohiņas (lasīt: artrīts) vieglāk ārstējas.
galvenais mamindiena ir berni!!!! Mammam berni ir lidz sirmam galvinam berniem un mammam, nevis mamma vienam lielam bebim forever. Skatisimies, kas apsveiks Lenkuci pec gadiem 15.Mākoņu Dejotāja @ 12.05.2024 11:57Pakulgalva var mierīgi nesvinēt māmiņdienu, jo uz viņu tas galīgi neattiecas. No viņas, mamma, tāda pati, ka bundziniece, onkoloģe, dārzniece, filoloģe, rakstniece, gleznotāja.
Varētu, jau mēģināt māmiņdienā sazināties un atvainoties savām meitām, bet tas jau laikam būtu astotais pasaules brīnums, kā: grāmatas izdošana un gleznu izstāde.
Labi, vismaz, ka šoreiz- nelika resno vali, kurš nes to torti un šampanieti, savās dirižabļa apenēs ar nočurāto bikšu priekšu.
piparmeetra @ 12.05.2024 11:51https://failiem.lv/u/v928v44hj3
Tefteļa atbilde uz komentāru, ka Liene neēd saldumus un nelieto alko ?