Laime ir BŪT @ 08.05.2024 13:33Dāmas, es varbūt esmu palaidudi garām, kāda ir rakstījusi/ziņojusi insta par viņas mobingu attiecībā uz svešu ģimeni interneta vidē? Ja ir, tad ir jēga vēlreiz mēģināt? Ko sakiet?
Varbūt māsa iekš FB jāuzrunā, varbūt kāds rada gabals var iesaistīties? Tas tak nav normāli. Es arī ziņošu, tik sapratîšu kā to dara.Japānas princese @ 08.05.2024 13:36
Esmu rakstījusi un rakstīšu vēl, kamēr tas ārprāts nebeigsies. Nu cik var! Neviens neko viņai nevar izdarīt, tāda visatļautības sajūta viņai. Jo vairāk mēs rakstīsim, varbut kaut kas sāks mainīties.
Laime ir BŪT @ 08.05.2024 13:38Varbūt māsa iekš FB jāuzrunā, varbūt kāds rada gabals var iesaistīties? Tas tak nav normāli. Es arī ziņošu, tik sapratîšu kā to dara.
Nu beidziet! Šī ir Lienes skaistākā dzīve! Kāds ārā? Tur pavasara alerģija. Ir taču tik jauki ārdīties internetā un liet mēslus uz viņai svešiem cilvēkiem, gar kuriem viņai nevajadzētu būt nekādai daļai. Diez cik dienas dzers?Laime ir BŪT @ 08.05.2024 13:13Liene turpina ārdīties! ? Kā ierūsējusi plate…Lieneeeeeee, izej ārā, tur ir dzīve, ir pavasaris, putni čivina, viss plaukst un zaļo! Lieneeeeeee, haloooooo…???
iegāju, bet skatos, ka Tur var norādīt iemeslu, bet nevar pievienot skrīnus vai ierakstīt kādu komentāru. Viņa mobingo storijos, ne ierakstos. Vai insta ņem vērā storijus?susla @ 08.05.2024 13:47
Ir jāreporto turpat instagramā. Lai bloķē viņu vienreiz.
Laime ir BŪT @ 08.05.2024 13:51iegāju, bet skatos, ka Tur var norādīt iemeslu, bet nevar pievienot skrīnus vai ierakstīt kādu komentāru. Viņa mobingo storijos, ne ierakstos. Vai insta ņem vērā storijus?
LilyLady @ 08.05.2024 13:23Viņi paši tik labi atrāda tipisku alkoholiķu dzīvesveidu - tiklīdz tiek pie piķa, tā sākas kodiens un pļutka soctīklos. Kad "koncertu" nav, peso jātaupa, un tad aiziet uzspēlēta veselīguma slavināšana. Pie memmes arī biežāk piečāpo, kad naudiņa izbeidzas.
EllaNoElles @ 08.05.2024 07:56Viņas rīta storijs, ar tiem jautājumiem/atbildēm.
Blje, viņa vispār pakāsa jebkādas smadzeņu paliekas? Mauc tos angļu vārdus iekšā kā padebīla.
Vēl pēdiņās ieliek. Aita..
Es saprotu, ka laikam grib skriet līdzi mūsdienu stilam, jaukt iekšā valodas, bet ne jauu tā! ?.
Tas idiotisms pat zem ironijas nepaiet "melns'color'", "neviens 'heels'".
ATŅEMIET VIŅAI INTERNETU.
Laime ir BŪT @ 08.05.2024 13:38Varbūt māsa iekš FB jāuzrunā, varbūt kāds rada gabals var iesaistīties? Tas tak nav normāli. Es arī ziņošu, tik sapratîšu kā to dara.
Tikai spēlējos ar vārdiem. Nu man kā svešam cilvēkam no malas jau trauciņš ir pilns un es neesmu viņu sekotāja, ikdienā ir sava dzīve un ne līdz Kivičiem, bet tā informācija cirkulē neiedomājamos apmēros. Un iedomājoties sevi Madaras vietā…lai cik man būtu stipra ģimene un lai kāds man būtu atbalsts, nu tas nav pieņemami. Meitenes aug, iet skolā. Tie divi deģenerāti 4 sienās lai dara ko grib, bet es negribētu, ka kaut kāda persona x nemitīgi, kā jūs sakat, ventilē sūdus par mani.LabaDabaDa @ 08.05.2024 14:30
Pasarg dievs, nevajag apziņot nekādus radus. Domā, ka viņi to visu jau nezina? Ka viņi nav izmēģinājuši visus iespējamos variantus? Noteikti ir. Bet reāli viņi nevar izdarīt neko. Paciente viņus ignorē. Būt par trakojoša pilngadīga alkoholiķa piederīgo ir totāla elle, arī bez visiem laipniem ziņotājiem soctīklos.
Es, ja kas, nekādus mīnusus neesmu likusi!