Vispār man ļoti patīk, kad cilvēki dalās ar mīlestību, ir pāri, kam tiešām tas sanāk neuzspēlēti, maigi un vienkārši patīkami. Bet tad ir cilvēki kā Liene, kur var uzreiz redzēt,ka tā nav mīlestība, bet kaut kāda apsēstība, codependent attiecības. Ik reizi, kad izlasu kādu no viņas postiem, kur viņa slavē savu mīļoto vīru.....cringe! Lienei nav sava mugurkaula, nav sava viedokļa, nav savas dzīves, viņa ir kā marionete, ko Andris var bīdīt kā vien viņam gribās un Liene aiz sajūsmas spiegs un dancos. Jūs jau redzējāt, ka viņa jau atteicās no savām 3 meitām Andra bikšu dēļ, esmu pārliecināta, ka viņa ar mierīgu sirdi atteiktos arī no Mias, ja vien nonāktu situācijā kur jāizvēlas starp Andri un viņu. To tik skaidri var redzēt signālos ko viņa sūta savos storijos un ierakstos. Vispār nesen iepazinos ar Dirty Betty stāstu, tiem, kas nezina, Amerikā ir sieviete vārdā Betty Broderick, kas bija tik atkarīga no sava vīra mīlestības, ka beigās viņu nogalināja, jo nevarēja sagremot, ka vīrs aizgāja pie citas. Sievietēm pazaudēt sevi tik ļoti sava vīra dēļ ir vienkārši bīstami. Nē, ļaujiet izlabot, jebkuram cilvēkam nevajag sevi pazaudēt otra dēļ. Tam nav nekāda sakara ar mīlestību.
Viņa ir tik tukša, sekla personība, nesaprotu kā var rakstīt tos garos palagus, kad visiem jau ir vairāk kā skaidrs, ka viņai nepiedien nekas no tā ar ko viņa sevi slavē. Un piekrītu pārējam, ka posts radās, jo Andra uzmanību nācās dalīt ne vien ar ciemiņu Miu, bet arī māti un dēlu. Es jums saku, atkarība!