Ambulance @ 20.04.2024 23:42Viens alkinators pļūta twiterī par maukām , otra alkinatore mēģina IG radīt pozitīvi ,,skaidru,, gaisotni bez mežezeriem :
- Ko jūs šajā nedēļas nogalē ?
- Mēs dejojam !
Un , salikusi fočenes ar oranžo cilvēku - no pirmdienas vakara tango treniņa ??
p.s.
video montāža tevi nodeva un mana perfektā redzes atmiņa , 'džemperīti nomaini dura ?
vai ne? Uztaisīja ķipa reklāmu ar nomelnošanas piesitienu.SantaC @ 21.04.2024 09:36Klimpa joprojām Madaru sauc savā jobera uzvārdā. ?
Kāpēc Madarai vajadzētu turēt viņa kviecienus savā kanālā? ? Varbūt tikko tik pamanīja, ka tie tur stāv un izdzēsa. Pilnīgi normāli. Pašam savā kanālā vajadzēja ielikt. Šunelis tūliņ izvelsies no gultas un vaukšķēs līdzi.
Pats vainīgs, ka ir neaptēsts da*nis.
Purva Āzis @ 21.04.2024 10:04Jūs te diskutējat par pacientes liepiņas dejošanu, bet vai kāds ir redzējis kaut vienu kadru storijos no dejas??? Iznāciens pie burkāntēva rokas līdz zāles vidum neskaitās.
EsRedzējuKa @ 21.04.2024 09:23
Ak Jel.. Tam kivičam točna nav pilns rublis, lai brīvdienā, tik agri no rīta vainotu Madaru. Laikam pēc pjankas nav gājis gulēt.
Ja neņemtu vērā Madaras veselību, kas noteikti aizņem vismaz 80% viņas ģimenes ikdienu bažu, tad atlikušie procenti, es ticu, ka Madara par tādu kiviča eksistenci vispār ir aizmirsusi. Palīdz arī fakts, ka meitas ir līdzīgas viņai pašai. Tad tur tiešām ir prom no acīm, prom no sirds.
Klauns vienkārši gribēja hype atkal, nav kādu laiku bijis. Jāgaida, ko suņapurns vaukšķēs līdzi. ?
Purva Āzis @ 21.04.2024 10:06Kāds var ielikt bildi ko resnā klimpa tur pļūta?! Man jau sen ban.
SantaC @ 21.04.2024 10:25
Jā, es tieši par to pašu iedomājos pāris dienas atpakaļ. Pašu deju nekad nerāda. ? Diez kāpēc? ??
lindyyte @ 21.04.2024 10:32kapēc Madarai savā kanālā būtu jātur tie alkāna video, lai kivičene nr4 liek savos kanālos. mazais bēbītis apvainojies, viņa mākslu iznīcinot :D
Bet tikko atcerējos - par šitām dzēšanām raudāja jau pirms 5 gadiem... man šķiet, ka taisa haipu, lai reklamētos