Minelūše @ 18.03.2024 12:36Kivis FB aicina uz savu buļļa sūdu no uzmākšanās cietušās studentes. O jā, cūktēviņš noteikti ir īstais, ar kuru runāt par vardarbību pret sievietēm?
Viņam man liekas tas sakodiens pat nav pareizs. Pēc kaut kāda neandertālieša izskatās.Smilla @ 18.03.2024 15:35Man liekas, ka zobārstniecība ir paņirgājusies, jo neviens zobārsts neieteiks taisīt šādus 20 gadīgas meitenes super baltus zobus, bet ieteiks pielāgoties pārējo zobu izskatam, lai kopaina būtu vienāda. Neliek padzīvojuši veči šādus baltus garus zobus. Pēc muļķa izskatās, pie tam ka redzami pārējie īsie dzeltenie neveselīgie zobi.
Brīnums ka ar tādiem zobiem vispār spēj parunāt 😂Helga Andersson @ 18.03.2024 18:23Andrītis pat PERFECT nevar lāga izrunāt ? man vina anglu val akcents vienmer ir licies pabriesmīgs, bet nu, ja tu kaut ko reklamē, tak patrenējies, lai vismaz iztunā sava reklamējamā nosaukumu tā, ka neizklausies pēc loha ?
Minelūše @ 18.03.2024 15:45Ļoti labi, ka Mia lai vai kā, bet tomēr beidzot aizvesta pie zobārsta. Viņai tas bija daudzreiz vajadzīgāk nekā taukajam papucim.
Par Kirpiča braši saliekto roķeli nenosmieties. Tur tak ļumīgi tauki un nekas vairāk?
Tējnīca @ 18.03.2024 18:58
Es arī padomāju, ka reti kad bicepsa muskulis veido kūkumiņu uz leju ?
tapec jau ir zakitis.Odze Odzīgā @ 18.03.2024 20:00Tie zobi. Vai tiešām viņam tur viss ir kā bija? Tik nenormāli šauri tie izskatās. Uz tā visa lielā vīrieša fona, tie zobi un visa tā zobu rinda izskatās tik maza. Priekšā spīd tikai 6 zobi un viss. Vairāk varētu arī nebūt, jo vispār neredz.
Kaut kā galīgi neliekas pareizi.
Marfa @ 18.03.2024 20:44tapec jau ir zakitis.
Creta @ 18.03.2024 15:59Nav nekādas garantijas, ka zobus Miai labos. Nu aizgāja uz konsultāciju, ārsts izstāstīja variantus ārstēšanai, varbūt. Un viss, bildē krēslā ir. Kas notiks tālāk var tikai fantazēt un cerēt, ka būs sadarbībā zobi sataisīti.