Vienradzis1 @ 25.02.2024 20:04Man arī liekas aizdomīgs klusums no Madaras. Varbūt bloķēts konts?
Bet vai tas tad būtu abiem? Neesmu redzējusi arī Jānim nevienu ziņu.
Ir kāda šeit Madarai pietuvināta persona,kas varētu pateikt,vai viss ok?
SantaC @ 25.02.2024 14:22
Es neteicu, ka Liene skaisti ģērbjās. ? Viņai patīk viss ciku caku ar spīguļiem un grabuļiem. Mūsdienās ir īpaši jāpacenšās, lai bērnu šādi apģērbtu.
Kad bija ar Ārenu viņa klasiski ģērbās, kas viņai arī piestāvēja. Nedomāju, ka viņai stilists skraidīja pakaļ katru dienu. Viņa to bērnu neieredz, to var ļoti labi redzēt. Pati staigā kā bomzene, jo nav naudas jaunām parpalām.
Merilda @ 25.02.2024 19:24Dīvaini, ka Madara ir nozudusi, gandrīz mēnesi ir prom no IG? Viņa ir influencere un ar IG pelna naudu, vai tiešām nav sadarbību, kuras ir jāatrāda IG pa šo laiku? Neticu, ka mēneša laikā nav neviena sadarbības līguma.
SantaC @ 25.02.2024 14:22
Es neteicu, ka Liene skaisti ģērbjās. ? Viņai patīk viss ciku caku ar spīguļiem un grabuļiem. Mūsdienās ir īpaši jāpacenšās, lai bērnu šādi apģērbtu.
Kad bija ar Ārenu viņa klasiski ģērbās, kas viņai arī piestāvēja. Nedomāju, ka viņai stilists skraidīja pakaļ katru dienu. Viņa to bērnu neieredz, to var ļoti labi redzēt. Pati staigā kā bomzene, jo nav naudas jaunām parpalām.
yay @ 25.02.2024 20:55
Es domāju, ka labāk, lai nesaka neko. Cerēsim, ka viss ir labi. Bet lai līdz tiem deģenerātiem neaiziet nekādas ziņas - ne labas, ne sliktas.
Merilda @ 25.02.2024 19:24Dīvaini, ka Madara ir nozudusi, gandrīz mēnesi ir prom no IG? Viņa ir influencere un ar IG pelna naudu, vai tiešām nav sadarbību, kuras ir jāatrāda IG pa šo laiku? Neticu, ka mēneša laikā nav neviena sadarbības līguma.
Katzenfamilie @ 25.02.2024 22:08
Es ari tiesi gribeju rakstit, ka Liene patik viss ar spiguljiem un grabuljiem, kapec tad Miu attiecigi nesagerba?Vai tad gruti vinjai nopirkt kleitinju ar spidumiem, taja dzimsanas dienas ballee ari bija berniem kleitinjas ar gliteriem.Vareja redzet, ka Kivics bija tas, kurs muzicesanas starplaikos ar Miu nodarbojas, kamer Liepinjtante sez pie galda un filme sevi.
yay @ 26.02.2024 07:24
Un man tāds čujs, ka kamēr fāters muzicē, mazais mežonēns skraida pa skatuvi, lēkā pa trepēm - viss pēc smalkākajām karaļnama audzināšanas tradīcijām.
kuranavliene @ 26.02.2024 14:19Izskatās ka Karalienenezin ir atrāvusies no Kivičiem vai arī Zuša.Kur bija diskusija ar Zuti pēdējā publikācijā,kur teftels būrī sēca,tas posts ātri tika izņemts.Tur Zutis aizstāvēja Kivičus un viss klusums.
kuranavliene @ 26.02.2024 14:19Izskatās ka Karalienenezin ir atrāvusies no Kivičiem vai arī Zuša.Kur bija diskusija ar Zuti pēdējā publikācijā,kur teftels būrī sēca,tas posts ātri tika izņemts.Tur Zutis aizstāvēja Kivičus un viss klusums.
Īsti nav zināms,bet pēdējo ko lasiju Zutis ziepējās pie Kiviča.(aizstāvēja)BellaCiao @ 26.02.2024 15:45
Vai tad Zutis nebija tas, kurš Kivim bietē iedeva? Jeb tās bija baumas.