Tusnelda @ 19.02.2024 16:59
Ja ir viens "koncerts" mēnesī, tad jārada iespaids, ka pipelārais mīziķis ir ļoooti noslogots! Tik ļoti noslogots, ka sajūk, pie kura un cikos jābūt!
Viņi toč ir kā stulbs un vēl stulbāks. 🤣🤣🤣👍🏻SantaC @ 19.02.2024 19:04Tik tiešām, kāda jēga no menedžeres Lienes un vēl tik nesen pirktā plānotaja, kuru atrādīja no visiem rakursiem. ?Divi dunduki. Stulbs un vēl stulbāks.
MeltedCheese @ 19.02.2024 21:10Sen jau bija skaidrs, ka no Lienes absolūti nekādas jēgas nav. ?
SantaC @ 19.02.2024 19:04Tik tiešām, kāda jēga no menedžeres Lienes un vēl tik nesen pirktā plānotaja, kuru atrādīja no visiem rakursiem. ?Divi dunduki. Stulbs un vēl stulbāks.
Knabsab @ 19.02.2024 22:32Leņķis viesu namā nodarbojās ar "rakstīšanu". Drukāja draudu vēstules foruma adminiem, jo šai nepatika, ka te kādai ir profila bildes, kas parāda viņas patieso seju ???
Ragana @ 20.02.2024 23:12Lienīte, lielā matu eksperte. Pēdējais cilvēks, kuram ko jautāt par matiem. Ja ir šajā pasaulē sieviete, kas nemāk sevi kopt, tad tā ir Liene. Neciešu tās pakulas. Vismaz tā tie mati izskatās, ne pēc matiem, bet salmiem, kas mirst nost, kolīdz neliek ne masku, ne eļļu un tas nav skaisti, normāli vai veselīgi. Kādā brīdī galvas āda atteiks balinātājam, tad varēs vainot ļaunās lezbes. ?
LabaDabaDa @ 21.02.2024 06:47"Esmu izaudzējusi tik skaistus matus," rakstīja Paciente, pievienojot pilnīgi aizblurotu, miglainu piekaramo matu bildi.
Vienīgais, ko viņai var jautāt - kā var visu tā sačakarēt?
Un vēl var pajautāt gada māmiņai, kā viņ kopj meitiņas matus.
LabaDabaDa @ 21.02.2024 06:47"Esmu izaudzējusi tik skaistus matus," rakstīja Paciente, pievienojot pilnīgi aizblurotu, miglainu piekaramo matu bildi.
Waterlilly @ 21.02.2024 12:46Kur ir pazudusi Madara? Cerams, ka viņiem ar Jāni viss ok..
Waterlilly @ 21.02.2024 12:46Kur ir pazudusi Madara? Cerams, ka viņiem ar Jāni viss ok..