krmmm @ 15.02.2024 10:57Hahaha, Kivlets acīmredzot domā, ka viņam tikai "jāsakārto cardio", lai spētu veikt fiziskas aktivitātes. Kardio ir tikai viena desmitā daļa no tavām veselības problēmām, kiv https://twitter.com/AndrisKivics/status/1758048216711381471?t=YpYwJoikF8jpBkWQD91ICA&s=19
Incognito @ 15.02.2024 11:47Ļenai absolūti nesaprotamā kārtā kinoteātrī grauž popkornu… Ļen, vēl kaut ko idiotiskāku nevarēji izdomāt pateikt? Tie načosi ar siera mērci, kur beloveds vēl nesen mērcēja netīros pirksteļus, gan neskaitās ja? ?
Un apsveicu mūs lezbas ar jauna palamu belovedam - smagsvars ?
vivii @ 15.02.2024 11:55
Viņa to Titāniku un popkornu piemin ne pirmo reiz, iespējams, ka viņai neiet kopā kā tādu filmu var skatīties graužot popkornu ??
Ja es nemaldos, tad šis svarīgais stāsts par Titāniku un popkornu ir iekļauts arī viņas grāmatā ?
Minelūše @ 13.02.2024 23:35
Ka tik nesāk jau aci uz Donu mest?Kaut kā pārāk daudz pēdējā laikā viņam pievērsusies.
Idiote! To es par Lienes komentāriem.EsRedzējuKa @ 15.02.2024 08:48Var redzēt, ka īpašajā mīlestības dienā, suņuks palicis pieskatīt kucēnu. Kamēr saimnieks plosās pa krodziņu.
Tāda ir tā slaveno muzikantu dzīvesbiedreņu dzīve.. Skrietu līdzi, ja varētu. Bet tagad atliek ņurdēt internetā, ka mēs mīlam, vienkārši rādām to tikai delīriju brīžos.
krmmm @ 15.02.2024 10:57Hahaha, Kivlets acīmredzot domā, ka viņam tikai "jāsakārto cardio", lai spētu veikt fiziskas aktivitātes. Kardio ir tikai viena desmitā daļa no tavām veselības problēmām, kiv https://twitter.com/AndrisKivics/status/1758048216711381471?t=YpYwJoikF8jpBkWQD91ICA&s=19
Rakstniece @ 15.02.2024 13:07Viņa regulāri uzsver to, cik ļoti apkārtējiem patīk aizrādīt citiem, lai paši sajustos labāki. Un vēl regulārāk to dara pati. Nav saprotams, ka ēd popkornu, ai, ai, sliktie neinteleģentie salašņas, kuri uzdrošinās filmas laikā ēst. Nav tradīcijas skatīties Titāniku. Ai, ku es labiņa, pati vien 2x esmu redzējusi. Tik daudzas lietas viņai nav saprotamas, kā tad ''viņi'', ''tie tur'' dara nepareizi un cik labi, ka es, Liene, Vecrīgas meitene, kas dzimusi laukos, bet tomēr nē, un tēva saknes laukos, visu tomēr daru tik labi un pareizi. Pie pirmās izdevības iebaksta acīs kādam, kas kaut netīšām kļūdījies drukājot utml. Gumījnieka domāšanas līmenis un pagales analizēšanas spēja.
LilyLady @ 15.02.2024 12:28
Atceros, ka Leņķis rakstīja, ka toreiz uz Titāniku ķinītī esot bijusi viena pati. Tas man likās ļoti dīvaini, ka pusaugu skuķim nebija nevienas druškas, ar ko aiziet uz kino. Tātad jau tajā vecumā mūsu lepnā čekista meita nebija vienaudžu ieredzēta? Nja, šāda vecišķa burkšķēšana par popkornu normāliem pusaudžiem nav raksturīga, tiem ir pie kājas, ko citi grauž filmas laikā.
mokabezpiena @ 15.02.2024 13:17
Kā gan citādāk uzlabot pašapziņu, ja ne nodiršot visu pasauli. Pāri visām vārītēm jāparāda, cik gan pati izsmalcināta, kulturāla, inteliģenta, pareiza. Visi pārējie ir mežoņi, tukšpauri un lauķi! Varu jau iztēloties, ka visas pasaules apdiršana ir viņu laulības stūrakmens. Paši vislabākie!
ļenkai būtu pārsteigums, ka Norvēģijā uz baletu Riekstkodis norvēģi dodas ziemas zābakos, mugursomām, nošņurkušos džemperos, hūdijos, ēd cūku ādas un dzer sidru vai alu izrādes laikā. Citam sīkajam čipsu paka līdzi, kur arī muterīte nekaunas izrādes laikā ņemt čabinot. 😁vivii @ 15.02.2024 13:26
Man arī likās dīvaini un šo tēmu pàrspriedu vēl ar savu mammu, jo lai gan viņa ir vecāka par Lieni, bet tomēr labi atcerās kā bija toreiz.
Kā man mamma stāstīja, ka tās biļetes uz kino, nemaz nav bijušas tik lētas salīdzinājumā ar algām, vai arī viņai (Lienei) tiešām nebija draugu.
Un par to popkornu, arī skatoties kā audzināta un kādi ir vecāki, ja citi jaunieši plēsas, lai dabūtu džinsenes un būtu stilīgi, tad citi jaunieši vīpsnāja un uzskatīja džinsenes par prastu ļaužu apģērbu. Piemēram, manas mammas māsīca izsmēja manu mammu, kad viņa stiloja ar džinsenēm. Mamma toreiz vēl pateica frāzi māsīcai, kad būšu ome, tad nēsāšu džinsas, uz ko viņas māsīca atbildēja, ka viņai jāiet ārstēties uz aptiekas ielu ?Neviena ome nenēsājot džinsas ???
Łena nesaprot kā var ēst popkornu Kino, bet načo ar siera mērci gan stumj māgā pati. Tas laikam more classy , ja?Pikachio @ 15.02.2024 14:0997.gadā kinoteātros bija popkorna mašīnas??
Reāli neatceros, bet jau neesmu Vecrīgas meitene?
Lupatlases firmas ēdiens - vārdu salāti instagramā. "Es nekad neesmu skatījusies Titāniku Valentīndienā. Man nav šādas tradīcijas. Mani interesē. Iepriekš nebiju piefiksējusi šo tradīciju".
Salātu sastāvdaļas: Es, es, man, man, tradīcija, tradīcija, Valentīndiena, es, es, man, man - visu sajaukt un sakratīt netīrā glāzē, pasniegt nekavējoties, bez liekas domāšanas nakts vidū. Izbaudiet!