Mercury6 @ 12.02.2024 19:11Vēl viena Lienes dzēruma pazīme - it kā raudāšana. Vai nu aiz laimes vai skumjām, bet nu tik intensīvi, ka jāraud. Man izklausās pēc dzēruma pārspīlējuma, jo tie parasti tik saasināti lej asaras. Skumji, protams, par Kulakovu, bet vai kādai no jums šodien cauru dienu par to bira asaras? Iedomājos Lienīti ar šampja pudeli uz dīvāna raudam par šo, ne jau pa īstam skaidrā prātā.
Mercury6 @ 12.02.2024 19:11Vēl viena Lienes dzēruma pazīme - it kā raudāšana. Vai nu aiz laimes vai skumjām, bet nu tik intensīvi, ka jāraud. Man izklausās pēc dzēruma pārspīlējuma, jo tie parasti tik saasināti lej asaras. Skumji, protams, par Kulakovu, bet vai kādai no jums šodien cauru dienu par to bira asaras? Iedomājos Lienīti ar šampja pudeli uz dīvāna raudam par šo, ne jau pa īstam skaidrā prātā.
huitzitzilin @ 12.02.2024 19:55Vispār runajot par Kiviču, no kā tāds liekais svars? Viņs gan vienmēr bijis tāds būdīgs, bet vai tik nav kādas veselības problēmas? Tas video tiešām krimināls, tāds cringe viņa vietā.
Liizha1 @ 12.02.2024 19:37
Es moš vispār bez sirds, bet cilvēki mirst. Katru dienu, tas nav nekas jauns. Un laikam nekad neesmu raudājusi par svešiem cilvēkiem. Nu tā notiek. Vienīgais, kad reizēm uzrauj kamolu kaklā - skatoties kkādus nomocītu dzīvnieku/slimu bērnu video vai stāstus lasot. Tad ir bijušas reizes, kad uzrauj emociju.
tas viņai tas pats, kā toreiz, kad esot apraudājusies, Londonā ieraugot Eimijas Vainhausas skulptūru, kā jau lielākajai fanei pienākas 🤣🤦♀️MeltedCheese @ 12.02.2024 20:06Kopš kura laika plancka tā par Kulakovu fanoja, ka asaras šai aumaļām birst? Mežezers jau ribăs.
nu tak šie vienmēr iespraužas par korķi visur. kas aktuālāks, tur iebāžas, lai uz sevi saceltu haipu un pievērstu uzmanību. Pat uz cita nāvi. Pretekļi.MeltedCheese @ 12.02.2024 20:06Kopš kura laika plancka tā par Kulakovu fanoja, ka asaras šai aumaļām birst? Mežezers jau ribăs.
huitzitzilin @ 12.02.2024 19:55Vispār runajot par Kiviču, no kā tāds liekais svars? Viņs gan vienmēr bijis tāds būdīgs, bet vai tik nav kādas veselības problēmas? Tas video tiešām krimināls, tāds cringe viņa vietā.
😄😄LilyLady @ 12.02.2024 09:03Ak, vai, cik gaužām bēdīgs skats uz dižo muzikantu, kurš burtiski spiež no sevis laukā to vienīgo nodrillēto hitu. Izklausās, ka uzstājas 80 gadīgs onkulis - totāla aizdusa, nespēja trāpīt notīs. Viņš to dziesmu norunā, izķērc, izelso, nevis dzied. Un resnais vēders kā izpūsts balons pār biksēm pārkāries. Turklāt, nosvīdis kā sivēns jau pēc 10 minūtēm. Šitas labi nebeigsies..
Jetta @ 12.02.2024 18:37
O! Es pēc trīs šotiem dziedot karaoki :D
Jetta @ 12.02.2024 18:37
O! Es pēc trīs šotiem dziedot karaoki :D
Tad jau bērns atkal bez normāla ēdiena, kamēr sencīši apraud Kulakovu un Ļenkucei mēnešreižu danči.Mercury6 @ 13.02.2024 10:39Cik ilgi Liene noturēsies savā dzērienā nevemjot ig? Domāju, ka viņai ir grūti noturēties un negānīties. Mia jau otro dienu nečāpo uz bd.