Shameon @ 23.12.2021 11:55
es tik iedomājos, ko fotogrāfam atbildēt?
tā, lai delikāti atrisinātu šo ļenkas farsu.
nosaukt ļenku par meli un grumbeni? kivičs pa muti iedos. jeezin, nabags ieberzās riktīgi
es tik nesaprotu, ko tur viņa ārdās. Tāda vidēja četrdesmitgadniece. Ir smukākas par viņu, ir nesmukākas. Ja kaut kas nepatīk, lai taču guļas zem skalpeļaJajaja2 @ 23.12.2021 11:46protams, tas ir nenormāli nesmuki. Pilnīgi noteikti viņš nezināja par Kiviču dabu, īpaši jau te Norgē dzīvojot, domāju lielākā daļa nezin.
Turklāt, pieņemu, ka viņš to darīja bezmaksas vai par simbolisku samaksu.
Un Ļenka tā izskatās. Kas tur slikts, nu tāda viņa ir. Fotogrāfa darbs jau kā tāds nav slikts. Pat ļoti iespējams, ka viņš pateica par kurpīti. Iedomājos, Ļenkas stilā, ai nekas, hihi, bildē mani.
man ar pārdomas, nafigam man šis cirks vajadzīgs 😀Smushii @ 23.12.2021 12:03Ļenkas atbilde par grumbām jaunajā story...ak jelll...slima kas slima. Es apzinos, ka sekot visam viņas farsam ir slikti un droš vien neliecina neko labu par mani pašu, bet es mēğinu saprast, izkost tā cilvēka galvas iekšējo sastāvu..un neizdodas..bāc, viņai jāiet pie daktera.
Rockabilly @ 23.12.2021 12:10man ar pārdomas, nafigam man šis cirks vajadzīgs ?
es domāju, ka nav obligāti publiski. Tā latviešu kopiena jau nav tik liela. Gan tā viņu slava aizies..Shameon @ 23.12.2021 11:55
es tik iedomājos, ko fotogrāfam atbildēt?
tā, lai delikāti atrisinātu šo ļenkas farsu.
nosaukt ļenku par meli un grumbeni? kivičs pa muti iedos. jeezin, nabags ieberzās riktīgi
LilyLady @ 23.12.2021 12:19''kivičs pa muti iedos."
? ?? Memļaku Kivi pat divi pusaudži mierīgi atspārdīja un pirkstiņus šim salauza. Dižais muzikants tikai sievietēm drosmīgs pa muti iedot. Turklāt Ļenkas aizstāvēšana sen vairs Kiviču neinteresē - pār Lienīti pēc viņas pļūtīšanas ik pa laikam nogāžas sūdu lavīna, bet bīloved huzbands neceļ ne ausu.
Var just, ka Ļenka ir pamatīgi aizskarta ar to bezfiltru bildi. Cerēja, ka neviens to nekad neieraudzīs un tagad tēlos apvainoto un melos līdz pēdējam, lai tikai visi noticētu viņas filtrētajai dailei. Bet melo jau pirmkārt pati sev. Un Kivičs, kaut arī pusakls kurmītis, noteikti taču redz visu, kā ir, tāpēc jau ārdās no skaudības katru reizi, kad paskatās uz jauno un seksīgo ex sievu.
bet ir tik smieklīgi iedomāties, ka kāds tic, ka viņa izskatās tā, kā tajās uzlabotajās bildēs. Ar savu dzīvesveidu es pat teiktu, ka viņai ir labi gēni, ka viņa izskatās tā kā izskatās fotogrāfa bildēs.LaikamGarlaicigi @ 23.12.2021 12:22Oi, es nevaru. ? Traki aizskarts ego. Mēģina ar “humoru” izslīdēt cauri. Ļenka, neesi vairs tik jauna un smuka lai Tavu glupumu pieciestu un pat kādam liktos piemīlīgi (kādam Bulim vai Kivičam).
Patiesība baigi kož acīs laikam. ?
LaikamGarlaicigi @ 23.12.2021 13:59Nenovēlu nevienai tādus kompleksus un (pašas savārītus) sūdus kā Ļenkai. ?
LaikamGarlaicigi @ 23.12.2021 13:59Nenovēlu nevienai tādus kompleksus un (pašas savārītus) sūdus kā Ļenkai. ?