Kur skatās Valsts policijas koledža?!?Tējnīca @ 31.01.2024 09:24
KAS TU VISPĀR TĀDA ESI?? VELLA DESA, TU MAN CIETUMĀ SĒDĒSI! * HAHAHAHAHAHAHAAHA
VissIrSlikti @ 31.01.2024 11:53Kur skatās Valsts policijas koledža?!?
Pata @ 31.01.2024 10:03
Vai ne...
Man tāpat...mazi skrimslīši, kāds graudiņš, bet ne jau akmeņi un pie tam tādi, kas zobus var salauzt.
Stāsta pasakas....
Visticamāk dzērumā nokritis uz mutes vai arī kāds neveiksmīgi veiksmīgi sadeva pa muti...vai arī paklupa un pukšs ?
SarmaD @ 31.01.2024 11:05Tur kaulā ar visu spēku jāiekožas lai nošķeltu 3 zobus un tad vel jautājums vai tas var sanākt. Var iekosties un nolūzt maliņa bet nu nejau tādu caurumu sev uztaisīt mutē no sardeles. Var jau pļūtīt, bet tad vismaz kaut ko ticamu.
VissIrSlikti @ 31.01.2024 11:53Kur skatās Valsts policijas koledža?!?
Reiz - stiprā delīrijā Ļenkuce draudēja atmaskot un sodīt anonīmos jautājumu uzdevējus, ietagojot to policijas koledžu 😅 Pilnvarojot tādā veidā šos nelabvēļu atmaskošanai/sodīšanai.RozīneE @ 31.01.2024 12:32
Kāda var pastastīt, kas tas par prikolu ar to policijas koledžu?
EllaNoElles @ 31.01.2024 09:34
Labs jautājums ???
Ir nācies ēst dārgas desas, lētas desas vislētākās desas. Mazs smilšu graudiņš gadījies, kaula /skrimšļa gabaliņš gadījies. Bet akmeņi gan nav bijuši ??
RozīneE @ 31.01.2024 12:32
Kāda var pastastīt, kas tas par prikolu ar to policijas koledžu?
Hermiine89 @ 31.01.2024 13:02Reiz - stiprā delīrijā Ļenkuce draudēja atmaskot un sodīt anonīmos jautājumu uzdevējus, ietagojot to policijas koledžu ? Pilnvarojot tādā veidā šos nelabvēļu atmaskošanai/sodīšanai.
vivii @ 31.01.2024 10:10
Jā, viņai tiešām piestāvētu īsāki mati! Toreiz, kad viņa bija uzaicināta uz tv, viņai mati stāvēja aiz pleca un izskatījās īsi, daudz labāk izskatījās.
domāju drīzāk vecais spoks jūtas kā ģēvuska 2000.gadā un tur īsi mati nebija mode, to tik vecas tantes griež īsus 🤣Dzintriņa @ 31.01.2024 14:03
Viņa tak negriezīs īsākus. Viņa savā iedomu pasaulē sacenšas ar Madaru blondu, garu matu audzēšanā.
Da labi, daudzi staiga vispār bez zobiem ! Jo pat platīti to izņemamo nevar atļauties !RozīneE @ 31.01.2024 12:45
Nejauciet protēzes, implantus un “tiltiņu”. Viņš pats teica, ka viņam izkritis tiltiņš, tas nozīmē, ka liekot zobu ir jānovīlē/ jāsabojā abi blakus zobi, lai to var uzlikt.
Implantus viņš nevar atļauties, ne tai dārgākajā klīnikā man biku pāri 2k sanāca (viens zobs).
Es tikai gribu redzēt, kas mūsu daiļavai ar venīriem drīz būs, jo viņai var redzēt, ka smaganas vai nu uz vecumu atkāpjas, vai tie venīri “rīvējas”, jo viņai ļoti nesmukas, neveselīgi sarkanas un sablīdušas tās izskatās, salīdzinot ar vecākām bildēm.
Par Mia vispār bez komentāriem.
krixis3 @ 31.01.2024 13:50Liene, es tev kaut ko pačukstēšu. Tiešām skaisti, kopti, gari blondi mati ir Madarai. Tavas sausās, balinātās pīckas nav nekāda matu audzēšana. Tas ir totāls naudas trūkums priekš friziera.