Šie nav tie plastmasas vampīra zobi, kurus liek klāt dāvaniņai pie lētajām bērnu končām? Atceros, ka savulaik bija tādi koši sarkani plastmasas zobi, varbūt šis līdzīgs variants. Tie priekšzobi izskatās tā nedabīgi salipuši kopā, kā ar plastilīnu ieķeskātsLabaDabaDa @ 30.01.2024 13:53Nekā nesaprotu no stomatoloģijas, bet vai jaunus zobus vispār var tik ātri uztaisīt? Cik man pazīstamiem ir likti, visiem jābrauc vairākas reizes, jāpiemēra, jāpasūta, jāgaida, atkal jāpiemēra utt. Kas tie par Insta zobiem, ko var no nulles uztaisīt 2 stundās?
Tad gan fui dentalartyay @ 30.01.2024 12:52
ir, ir - #sadarbiba #reklama #skaistssmaids #andriskivics #lienekivica
Naomi* @ 30.01.2024 14:11Domāju, ka viņam ir platīte, jo ja zobu nav vispār, būtu jāliek skrūves, palabojiet, ja kļūdos, bet ieliekot skrūves, būtu jābūt dzīšanas procesam, kādi divi mēnesi, atceros, ka Samanta, “Slavenības bez filtra” stāstīja par to, kā tas notiek, ja atmiņa mani neviļ, viņa teica, ka skrūvei ir “jāieaug”, lai varētu likt virsū zobu.
LilyLady @ 30.01.2024 14:44
Tieši tā. Skrūves bomzis Kivičs nepavilktu. Ļoti dārgi.
Tilts ir krietni lētāks. Tie ir gatavi zobi vienā platītē, kas uzkabinās uz esošiem sānu zobiem. Sākumā ir paliels diskomforts smaganām. Un, ja sabojājas zobi, uz kuriem tilts turas, tad attiecīgi atkal sūdi vagā. Tā tas tilts ar laiku kļūst par protēzi.
Jā, protams, domāju, ka tā nebija pirmā vizīte, tikai pirmā, ko parāda IG.LabaDabaDa @ 30.01.2024 15:11
Bet tiltus taču arī taisa pēc pasūtījuma, nevis vienkārši izvelk no atvilktnes, ne? ;)
LabaDabaDa @ 30.01.2024 15:11
Bet tiltus taču arī taisa pēc pasūtījuma, nevis vienkārši izvelk no atvilktnes, ne? ;)
vins jau pats saka, ka bija tilts pirms tam. Un, visticamāk, ir arī tagad.Ambulance @ 30.01.2024 15:42
Nospieduma noņemšana , pagaidu tilta piemērīšana un tad tikai gatavs , ja īstais neprecižs - atkārtota pielaikošana .
Šķiet viņam 3 zobi izrauti . Tātad , kopā 5 kroņa vienības tiltam :
- Zobu kroņu cenas · Pagaidu kronis/vienība. 221€ · Stikla šķiedru kronis/vienība. 276€ · Liets kronis/vienība. 242€ · Metālplastmasas kronis/vienība. 311€ , bet Dental Art cenas ir kosmosā .
Parēķiniet , bomžaras piviči , šādas extras nevar atļauties , od no zna čno !
Viņam iepriekš bija , nu sitiet mani kautvai nost? bija izņemamā opīšu protēze , tapēc jau viņš šļupst visu dzīvi ? Tām cenas laikam , sākot no 350 ...
ZapeNape @ 30.01.2024 16:20Ļenkai skapis kā miskaste! Nav laika aizņemtajai biznesa sievietei sakārtot. ???
Man ar šķiet, ka tas ir sveiciens noAņņaVaņa @ 30.01.2024 16:47Hei atkal KIVI savus krievu hakerus uzsūtijis, DIEVIEŠU midzenim. Pilns ar SCAM forums sadaļā.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣VissIrSlikti @ 30.01.2024 14:02Šie nav tie plastmasas vampīra zobi, kurus liek klāt dāvaniņai pie lētajām bērnu končām? Atceros, ka savulaik bija tādi koši sarkani plastmasas zobi, varbūt šis līdzīgs variants. Tie priekšzobi izskatās tā nedabīgi salipuši kopā, kā ar plastilīnu ieķeskāts