jūs tiešām patiešām ticat, ka Liene grib, lai tās meitenes tiekās ar tefteli??? Tač nē, tas ir teātris… kur viņai kkas ir izdevīgi? Nekur. Aktriseaauuu @ 15.01.2024 11:58Visvairāk kretinē tas, ka liene pie pēdējā reel pielikusi haštagu - dreamscometrue! Vāks. Visa Latvija šokā par viņas un andra slimo uzvedību, a šai dreams come true?? Vienu gan viņa var iekšēji svinēt, būs beidzot panākusi, ka andris neredzēs arī otru meitu visticamāk. Nepamet sajūta, ka par to priecājas, jo savas meitas ir pazaudētas un tas ir arī liels andra nopelns. Tur tajā galviņā pilnīgs vājprāts notiek.
Vārdotāja @ 15.01.2024 12:08jūs tiešām patiešām ticat, ka Liene grib, lai tās meitenes tiekās ar tefteli??? Tač nē, tas ir teātris… kur viņai kkas ir izdevīgi? Nekur. Aktrise
Tur psihiski slims cilvēks, netver laukumu un kauna sajūta viņai sveša.Chempions Rafaels @ 15.01.2024 10:56Ieslēgusi atkal "svēto govi". Dievgosnina atradusies. Vemt gribas no viņas jaunākā reels. Ja es būtu tik loti apkaunojusies un sūdos līdz galvai kā viņa, labāk sēdētu klusi mierā un vairs neapkaunotos.
domāju TIKAI tāpēc, lai Mia uzgrūztu, savadak protams, ka vina to ari grib panakakt, lai netiekasVārdotāja @ 15.01.2024 12:08jūs tiešām patiešām ticat, ka Liene grib, lai tās meitenes tiekās ar tefteli??? Tač nē, tas ir teātris… kur viņai kkas ir izdevīgi? Nekur. Aktrise
yay @ 15.01.2024 08:08
Es ticu karmai. Mans fāters arī slēpa naudu jaunās sievas kontos, īpašumus pārrakstīja, lai bērni neatņem.. bet UPSĪ.. sieva ieķīlāja visu un viss tika padirsts.. :D
LuckyStrike @ 15.01.2024 12:42Tur psihiski slims cilvēks, netver laukumu un kauna sajūta viņai sveša.
Kā toreiz, Buļa laikos- aizgāja uz izrādi un mazajai meitai lika pasniegt šim puķes! Un turpat B. sieva. Kāds kauns?
The Princess @ 14.01.2024 22:23Madara, kad bija BKA, meitenes bija mazas, viņai bija pašai savs biznesiņš, taisija tāds diegu bumbiņu virtenes, Skaistuma majas, laikam, un vinai padevās un biznesiņš "gāja", tad jau ar Andri bija vēl kopā. Bet meitene "no miskastes" (Madara piedod, ja lasi, nav ļauni domāts) kaut ko darīja.
Tagat vina mūža mīla sēž mājās un nedara NEKO, aij, piedodiet, katru dienu publicē savu verbālo caureju.
Madara, cik minēts SBF, ir Sniedzāna firmā, strādā kopā. Meitene malacis. Neticu, ka viņa meitenes noskaņo pret tēvu, pašas lielas un ganjau kaut kur lasa visus šitos teva un viņa mūža mīlas verbālo caureju. Žēl tikai, kad meitenes skolā var mobingot.
LuckyStrike @ 15.01.2024 12:42Tur psihiski slims cilvēks, netver laukumu un kauna sajūta viņai sveša.
Kā toreiz, Buļa laikos- aizgāja uz izrādi un mazajai meitai lika pasniegt šim puķes! Un turpat B. sieva. Kāds kauns?
kinderbueno @ 15.01.2024 13:25
Es pieļauju, ka varbūt ir kādreiz meitenēm parādījusi, ka tētis ļoti nesmuki un nepareizi dara, lai kaut kādā veidā liktu viņām saprast un apjaust ka tā nav pareizi. Piemēram, Kima noteikti negrib satikt tēvu, jo ir dziļi aizvainota par pliko bildi internetā, kad vēl pašai veidojās augums un bija grūti, ka ir apaļāka kā citi. Un viņai par to neviens nav atvainojies. Es kā vienkārši mamma nolasu no SBF sērijām, ka Kima ir māksliniece, vienpate, viņa savas emocijas ieliek mākslā, ieliek youtube runājot tām maincraft skaņas celiņus. Viņa savas emocijas liek tur. Kā tēvs būdams mākslinieks to neredz un nesaprot. Tas bērns vienkārši ir ļoti sāpināts un viņš un saprot kā uzvedās tēvs. Un saprot, ka viņa to negrib, jo blakus ir audžu tētis kurš ir lielisks piemērs kā patiesībā būtu jābūt. Man tikai ir viens jautājums, kā miesīgs tēvs to neredz!
noidea @ 15.01.2024 14:07Skatos, ka Kerkira vairs nespiež "like" blondās tukšpaures instagram postiem, pēdējo reizi, laikam, ap decembra sākumu. Interesanti, kas noticis, ka Graudińi pēkšńi novērsušies no saviem labākajiem draugiem ?
noidea @ 15.01.2024 14:07Skatos, ka Kerkira vairs nespiež "like" blondās tukšpaures instagram postiem, pēdējo reizi, laikam, ap decembra sākumu. Interesanti, kas noticis, ka Graudińi pēkšńi novērsušies no saviem labākajiem draugiem ?
Mercury6 @ 15.01.2024 14:39
Jums izcils profila foto ?❤️