Tad kāpēc, viņa tik regulāri, velk ārā savus diplomus? 😁Tusnelda @ 14.01.2024 22:40
Turklāt mamma esot teikusi, ka Andrītim ir masāžista talants! Kā reiz piemērots darbiņš! Un Lienīte teica, ka diplomi un sertifikāti nafig nav vajadzīgi! Jo ir talants! ???
Naomi* @ 14.01.2024 23:08Tad kāpēc, viņa tik regulāri, velk ārā savus diplomus? ?
Naomi* @ 14.01.2024 23:08Tad kāpēc, viņa tik regulāri, velk ārā savus diplomus? ?
klīniskie psihologi ir tie, no kuriem patiesībā būtu jābaidās tiek vecākiem, kuri manipulē ar bērniem un emocionāli vardarbīgi izturās. Es nezinu vai tas ir tas pats, kas tiesu psihologs, bet klīnisko psihologu izpētes rezultātus izmanto tiesas un BT. 1-2 stundiņas komunikācija ar bērnu un BASTA.. tur pat komunikāciju īsti nevajagot.SantaBarbara @ 14.01.2024 22:55Resnais tiešām ir tăds idiots,vienă teikumā saka ,ka tiesāšanās par saskarsmes tiesībām būtu berniem trauma,tādēl nav vērts!
Bet jau nākošajā postā lamājas,ka pret Madaru nekas nav ierosināts!
Nu Lienīt ,ko tagad teiksi ,atceros kā šī blāva ,ka Madarai bũs “krimināllikums”?????
Un vispār ,kad berni tiek aicināti uz sarunu ar tiesu psihologu viss kas tiek pārunāts paliek vinu starpā,nereti neviens no vecākiem nezin psihologa spriedumu,analĩze tiek veikta priekš tiesas nevis vecākiem un vinu pienākumos neietilpst paskaidrot vecākiem kādēl bērns negrib vinu satikt.
Bet nu resnais bēbis nesaprot,ka ne jau vinš ir cietušais ,bet gan bērni.
Es tevi pilnīgi saprotu. Mana māte tāda pati... Un viņas piegulētājs. Manējā vēl taisa lielus kašķus. Un atceras kaut kādas vecās lietas, tāpat kā Kiviči.TuunEs @ 14.01.2024 23:11Ehh, meitenes. Uzrakstīšu kāpēc man tik ļoti atkal trigerē Kiviču tēma un Es reāli ienīstu alkoholu!
Man uz šodienu bija sarunāts braukt ciemos pie mammas, kura it kā gaida, grib redzēt mazbērnus, jau vairāk kā pusgadu nebiju bijusi kopš piedzima mazais, vēl laicīgi pabrīdināju un teicu, ka ieradīsimies no rīta.
Tad nu šodien aizbraucu un nekāda sagaidīšana nenotika, nē man nevajadzēja cepešus, bet tik vien kā vismaz nepiedzerties, bet to nevarēja izdarīt. Un viņai arī gan dzērumā, gan uz paģirām ir tas pats hihihiii, kas man griež ausis.
Un ziniet ko mana mamma atbildēja? Ka viņa dzēra, jo kaimiņi esot aiz sienas skaļi uzvedušies, ka viņa neesot vainīga, bet viņi ir vainīgi. Tad vēl viņas civilvīrs, kad beidza sutināt pamodās un uzreiz gāja lejā teikdams, ka mamma neesot dzērusi un centās viņu piesegt. Tie kuri dzer nekad paši nebūs vainīgi un ja vēl Tev ir ar kopā dzert, tad vienmēr viens otru piesegs un vēl arī melos!
Un te nu ieeju IG, kur Kivičam arī ir vainīga Madara un vēl vesela rinda ar iestādēm un cilvēkiem. Bet viņš pats nav un vispār viņam esot bijusi gripa!
TuunEs @ 14.01.2024 23:11Ehh, meitenes. Uzrakstīšu kāpēc man tik ļoti atkal trigerē Kiviču tēma un Es reāli ienīstu alkoholu!
Man uz šodienu bija sarunāts braukt ciemos pie mammas, kura it kā gaida, grib redzēt mazbērnus, jau vairāk kā pusgadu nebiju bijusi kopš piedzima mazais, vēl laicīgi pabrīdināju un teicu, ka ieradīsimies no rīta.
Tad nu šodien aizbraucu un nekāda sagaidīšana nenotika, nē man nevajadzēja cepešus, bet tik vien kā vismaz nepiedzerties, bet to nevarēja izdarīt. Un viņai arī gan dzērumā, gan uz paģirām ir tas pats hihihiii, kas man griež ausis.
Un ziniet ko mana mamma atbildēja? Ka viņa dzēra, jo kaimiņi esot aiz sienas skaļi uzvedušies, ka viņa neesot vainīga, bet viņi ir vainīgi. Tad vēl viņas civilvīrs, kad beidza sutināt pamodās un uzreiz gāja lejā teikdams, ka mamma neesot dzērusi un centās viņu piesegt. Tie kuri dzer nekad paši nebūs vainīgi un ja vēl Tev ir ar kopā dzert, tad vienmēr viens otru piesegs un vēl arī melos!
Un te nu ieeju IG, kur Kivičam arī ir vainīga Madara un vēl vesela rinda ar iestādēm un cilvēkiem. Bet viņš pats nav un vispār viņam esot bijusi gripa!
Vārdotāja @ 14.01.2024 23:14klīniskie psihologi ir tie, no kuriem patiesībā būtu jābaidās tiek vecākiem, kuri manipulē ar bērniem un emocionāli vardarbīgi izturās. Es nezinu vai tas ir tas pats, kas tiesu psihologs, bet klīnisko psihologu izpētes rezultātus izmanto tiesas un BT. 1-2 stundiņas komunikācija ar bērnu un BASTA.. tur pat komunikāciju īsti nevajagot.
Minelūše @ 14.01.2024 21:05
To parādu viņiem abiem no pensijām atvilks, ja viņiem tādas vispār būs. Ne par velti tusnis slēpj naudu kreisajos kontos.
tieši tā, vēl soc dzīvokli un komunālos apmaksāsimMiuce @ 14.01.2024 23:30
Neko tur neatvilks, tās pensijas būs zem iztikas minimuma un šie abi vēl pārtikas paku un apmaksātu zobārstu dabūs vecumdienās kā maznodrošināta mājsaimniecība. Kamēr netiks mainīta likumdošana, visi parādnieki un parazīti var dzīvot cepuri kuldami.
Minelūše @ 15.01.2024 00:11Nu lūk, Ļenka arī atpakaļ. Groza savu stulbo galviņu un "lai viss forši", it kā nekāda vēmiena nebūtu bijis. Kurš gan būtu šaubījies.
Diemžēl cilvēki, kuri regulāri dzer, vairs nespēj domāt saprātīgās kategorijās, tādās, kas veselam cilvēkam šķiet loģiskas. Tas ir tāpēc, ka smadzenes kļūst toksiskas, tās visu laiku tiek pakļautas ietekmei, mainās ķīmija. Un tām nav iespējams sevi attīrīt. Raksturīgi, ka cilvēks top uz sevi ļoti centrēts, egoistisks, ar ārēju kontroles lokusu, kad vaina tiek redzēta citos, bet ne sevī. Un skumjākais, ka ne viņš pats zina, kāds cilvēks viņš ir īstenībā, ne citi. Veseliem cilvēkiem paliek arvien grūtāk sadzīvot ar alkoholiķi, tāpēc no viņiem bieži norobežojas, viņi paliek vieni. Otrs scenārijs - līdzatkarība, kas var būt gan fiziska (lai izturētu, sāk dzert arī apkārtējie, mājinieki), gan psiholoģiska.TuunEs @ 14.01.2024 23:11Ehh, meitenes. Uzrakstīšu kāpēc man tik ļoti atkal trigerē Kiviču tēma un Es reāli ienīstu alkoholu!
Un ziniet ko mana mamma atbildēja? Ka viņa dzēra, jo kaimiņi esot aiz sienas skaļi uzvedušies, ka viņa neesot vainīga, bet viņi ir vainīgi. Tad vēl viņas civilvīrs, kad beidza sutināt pamodās un uzreiz gāja lejā teikdams, ka mamma neesot dzērusi un centās viņu piesegt. Tie kuri dzer nekad paši nebūs vainīgi un ja vēl Tev ir ar ko kopā dzert, tad vienmēr viens otru piesegs un vēl arī melos!
😄👌Forumiete @ 14.01.2024 22:16
Es arī iztēlojos līdzīgu scenāriju, jo simts proči vepris nonstopā vārās par Madaru, kamēr blozga blakus - Zaķīt, Zaķīt… Bet Zaķītim viņa nafig neinteresē. ? Laimīgā laulība, kurā vīrs domā par savu ex 24/7
Mercury6 @ 14.01.2024 21:11
Kivim jau tagad atvelk no autortiesībām, par ko viņš pats baigi lepojas visu laiku, ka tas aiziet Madarai. Acīmredzot tās mēneša autortiesības pat nenosedz minimālos alimentus, jo parāds, cik saprotu, turpina augt? Autortiesības Latvijā laikam ir vienīgais, ko viņš īsti nevar no valsts noslēpt. Bet cik zemiski ir slēpt naudu, lai nebūtu saviem bērniem jāmaksā minimālie uzturlīdzekļi. ?