aauuu @ 06.01.2024 19:21Izskatās, ka abiem ir Jaungada apņemšanās šobrīd sākt puslīdz normāli dzīvot. Andris beidzot atkal izrāda uzmanību sievai. Ļoti uzkrītoši pēdējā mēnesī. Laikam aizķēra tas, ka tauta sāka pārmest, ka lieni kā suni tur. Abi nedaudz saņēmušies. Ļoti novēlu, lai tas turpinas visa gada garumā nevis pirmās divas janvāra nedēļas, kad parasti sāk pazust Jaungada apņemšanās motivācija. Tomēr tā kā laiks būtu sākt samazināt un atmest gan alkoholu, gan nomest svaru.
yay @ 06.01.2024 19:25
Es gan viņiem novēlu, lai nonāk pie bomžiem centrāltirgū, kur ir viņu īstā vieta.
ThunderBird @ 06.01.2024 18:47Smieklīgi liekas tā viņas "sportošana". Kā tad viņa dzīvo ka viņai māja no rīta līz vakar jātīra.
Protams hanteles nav slikta lieta, bet 3kg ir iesācēju svars.
Laikam jau redzams ka sporta zālei naudas nav un Lemons neko nedos pa brīvu :)
Bjork @ 06.01.2024 19:45Domāju, ka realitāte iesita sejā kā aukstums šodien, ka piķa nav, tāpēc jāpiebremzē ar dzeršanu un dažādu vielu niekošanos, lai uz ielas nepaliktu, un līdz ar skaidrāku ikdienas skatījumu arī skaidrā dzīve var kādu laiku nokārtoties.
Bet viņi ir atkarīgie, jautājums tikai, cik ilgi šie šoreiz noturēsies, lai atkal neieslīgtu plostošanā. Nu, ne Norvēģija, ne kādas iestādes, ne pa muti sadošana šiem likusi sakārtot dzīves. Ne jau viena datuma maiņa šiem mainīs visu dzīvi. Atradīs, kurš čarku uzsauks bez maksas un baijoooo visas skaistās apņemšanās.
vivii @ 06.01.2024 13:17
Nu man personīgi, arī liekas, ka viņš kaut ko lieto, gan pēc visām intervijām, kur tiek pārcilāta un apspriesta tā tēma, gan pēc izdarībām.
Protams, iespējams, ka tā visa runāšana ir skatītāju provokācija, to gan viņš pats mūžīgi skandina un sava taisnība viņam par to ir, bet viņš tik daudz par to runā, ka rodas tāds iespaids, ka pats lieto.
Viedi vārdi! Un mums atkal būs jānoskatās, kā šie izgāžas. Vēl jau ir problēma, ka viņiem nav ne draugu, ne radinieku atbalsta. Divi vāja rakstura atkarībnieki kopā. Kādi varianti? Andžam jau izdevās ar Madaru esot laulībā noturēties kādu laiku bez alko, bet memmītis nebija laimīgs ar šo stingra rakstura sievieti, kas viņu pārāk zāģējot par visu.Minelūše @ 06.01.2024 20:45Ja mainīties būtu tik vienkārši kā uzsist knipi, tad visi to izdarītu. Apņemties kaut ko Jaungadā ir viegli, bet reāli to paveikt nebūt nav piece of cake. Pēc 40+ gadiem, kas aizvadīti vienā konkrētā dzīvesveidā, tikt vaļā no sliktajiem ieradumiem un iemācīties skatīties uz dzīvi citādāk ir ellīgi grūts darbs, ko nevar paveikt ne nedēļas, ne mēneša laikā. Tam vajadzīgs liels gribasspēks, kāds pagaidām nav novērots nevienam no Kivičiem.
Vispār es brīnos kā var tā jautāt,ja miesīgam dēlam ir ar to problēmas.Tas man šķiet norāda uz to,ka Kivis pats ko lieto un līdz ar to īsti nesaskata nekādu problēmu.Lai kādi ir alkoholiķi,bet cik zinu narkotikas neviens neatbalsta.pepija @ 06.01.2024 12:57es vel par to bulsita interviju ar gaco..gaco tur stasta par narkotiku atkaribu utt..un kivis tipa tur lasa jautajumus skatitaju un viena bridi,prasa bet kas tad sliks baigi bus ja lietos tas narkotikas vai kautka ta
man pilnigi likas,ka to vins saka no sevis,ka liekas,ak toemr mos toc vins ko lieto
kuranavliene @ 06.01.2024 21:24Vispār es brīnos kā var tā jautāt,ja miesīgam dēlam ir ar to problēmas.Tas man šķiet norāda uz to,ka Kivis pats ko lieto un līdz ar to īsti nesaskata nekādu problēmu.Lai kādi ir alkoholiķi,bet cik zinu narkotikas neviens neatbalsta.