qwe @ 04.01.2024 19:02Šluška ielikusi abu bildi ar tekstu - kiviču family, tikai berns trūkst, nerunājot jau par visiem pārējiem bērniem. Ļoti patiesi Liene uzrakstīja - family ir viņi abi, par bērniem pohuj, tie pie ģimenes nepiederas ?
qwe @ 04.01.2024 19:02Šluška ielikusi abu bildi ar tekstu - kiviču family, tikai berns trūkst, nerunājot jau par visiem pārējiem bērniem. Ļoti patiesi Liene uzrakstīja - family ir viņi abi, par bērniem pohuj, tie pie ģimenes nepiederas ?
lol es to pašu padomāju 🤣🤣krmmm @ 04.01.2024 19:18
Pirmajā mirklī likās, ka viņi brauc liftā iznest miskastes maisu, bet ieskatījos un izrādījās, ka tā ir šaneļ taša.
teberebe @ 04.01.2024 19:23
Tieši to pašu padomāju, izcila ģimene - ne bērnu, ne kaķa, bet abi belovedi (viens sarkans, otra oranžā)un drausmīgā fake chanel tarba.
Minelūše @ 04.01.2024 20:45Kivim arī zaļais tārpa mētelis vairs neiet ciet vai kā? Nezinu, kā var mīnus padsmit grādos staigāt bez cepures, cimdiem, šalles un ar atvērtu mēteli. Tādi cilvēciņi izskatās kā no mājas izdzīti. Ja es tā izietu uz ielas, uzreiz plaušu karsonis būtu klāt.
Minelūše @ 04.01.2024 20:45Kivim arī zaļais tārpa mētelis vairs neiet ciet vai kā? Nezinu, kā var mīnus padsmit grādos staigāt bez cepures, cimdiem, šalles un ar atvērtu mēteli. Tādi cilvēciņi izskatās kā no mājas izdzīti. Ja es tā izietu uz ielas, uzreiz plaušu karsonis būtu klāt.
The Princess @ 04.01.2024 22:13
Jēziņ, tas zaļais mētelis! Tā stila izjūta vienkārši norauj jumtu!?
SantaC @ 03.01.2024 18:04Lieņuka zaķītis nākamgad varēs par salaveci piehaltūrēt. Figūra jau ir, tik baltā bārda jāpieliek.?
The Princess @ 04.01.2024 22:13
Jēziņ, tas zaļais mētelis! Tā stila izjūta vienkārši norauj jumtu!?
ak dies nu kivim tak ir vienalga,ka dēls pliks staigā pa ziemu, ies vēl pa savu šuneli uztraukties, tā taču vienmēr skandina, cik viss labi un brīnišķīgi 😀nevajag viņai nekādas jakas ne zabakusaauuu @ 04.01.2024 22:43
Zaļais mētelis da mētelis. Viņam tas vismaz silts un biezs, kamēr liene rudens jakā ar pūku apkārt. Tā noteikti nav siltā ziemas jaka. Un kājās plānie samta zābaki. Tas ir tāds apkaunojums vīrietim, blakus esot ar savu zaļo pufaiku, kamēr viņa sievietei jāsalst ziemā plānā jakā.
EllaNoElles @ 04.01.2024 21:31
Ja neder, var jau jaunu nopirkt, CROPP tieši atlaide mētelim? 42.99, ar richlifestyle tā nebūs problēma ?
maijrozīte @ 04.01.2024 22:41
Ja, viņš būtu salavecis, tad aptuveni šāds: