LilyLady @ 19.12.2021 11:35Es domāju, Lienīte ir mierā ar visu, ka tik Kivičs šo nepamet. Pietiekami ilgi viņa izmisusi vandījās pa Rīgas krogiem, sev veci meklēdama, kamēr vismaz šitas caurkritušais muzikants uzķērās uz viņas āķa. Pēc Buļa aizmukšanas Lienei ļoti vajadzēja visiem pierādīt, ka viņa ir tā vērta. Tagad turēsies pie Kiviča kā slīcējs pie glābšanas riņķa, vienalga, cik zemu kritīs muzikants, Liene kritīs līdzi.
Starp citu, lielais noslēpums par Kiviča darba vietu ir atklāts, meitenes cālī atrada info, ka viņš strādā mežizstrādē. Lielais Norvēģijas apceļotājs.?
Ziemeljmeita @ 19.12.2021 01:55Diezgan ilgi jau Norvegija atrodas. 1x jau vareja lasi vai kadu citu zivi nopirkt. Tapec jau tas Lienuks tik shtruntigi izskatas,jo ed tikai burkanus,ceptus spinatus un rukolu. Smukam dupsim vajag svaigus darzenjus un daudz olbaltumvielas. Ja nav naudas lasim,vismaz pakahaugus pagatavotu.
LilyLady @ 19.12.2021 11:35Es domāju, Lienīte ir mierā ar visu, ka tik Kivičs šo nepamet. Pietiekami ilgi viņa izmisusi vandījās pa Rīgas krogiem, sev veci meklēdama, kamēr vismaz šitas caurkritušais muzikants uzķērās uz viņas āķa. Pēc Buļa aizmukšanas Lienei ļoti vajadzēja visiem pierādīt, ka viņa ir tā vērta. Tagad turēsies pie Kiviča kā slīcējs pie glābšanas riņķa, vienalga, cik zemu kritīs muzikants, Liene kritīs līdzi.
Starp citu, lielais noslēpums par Kiviča darba vietu ir atklāts, meitenes cālī atrada info, ka viņš strādā mežizstrādē. Lielais Norvēģijas apceļotājs.?
ooo pastasti par to darbu. Inčīgi.LilyLady @ 19.12.2021 11:35Es domāju, Lienīte ir mierā ar visu, ka tik Kivičs šo nepamet. Pietiekami ilgi viņa izmisusi vandījās pa Rīgas krogiem, sev veci meklēdama, kamēr vismaz šitas caurkritušais muzikants uzķērās uz viņas āķa. Pēc Buļa aizmukšanas Lienei ļoti vajadzēja visiem pierādīt, ka viņa ir tā vērta. Tagad turēsies pie Kiviča kā slīcējs pie glābšanas riņķa, vienalga, cik zemu kritīs muzikants, Liene kritīs līdzi.
āprāts, viņa tiešām iet gulēt ar visu kosmētikuShameon @ 19.12.2021 12:23paga. kurš bildēja guļošos kivi? Stendzinieks? ?
galvenais, lai Tevi neizmet no tās grupas. Tā ir tā slēgtā un noteikti tiek izrunātas krietni pikantākas un diskrētākas lietas kā šeit, kur visa info ir tīri tik, cik mēs redzam no IG.LilyLady @ 19.12.2021 13:45Nemāku pievienot šeit bildes. ?
LilyLady @ 19.12.2021 13:45Nemāku pievienot šeit bildes. ?
Tu jau vari vienkārši tekstus izkopēt.LilyLady @ 19.12.2021 13:45Nemāku pievienot šeit bildes. ?
tiešām maz. Jāņem nost nodokļi (ap to 32%)Citrona Zieds @ 19.12.2021 14:34Bjork, tiešām mežistrādē Norvēģijā maksā maz? Cik tas būtu? Un ko dara nesezonā, saņem pabalstu?
Apmēram 2000 eiro mēnesī. Uz diviem ar Norvēģijas cenām tas ir nekas. Līdzvērtīgi Latvijā būtu kādus 400 - 500 eiro saņemt.Jajaja2 @ 19.12.2021 14:38tiešām maz. Jāņem nost nodokļi (ap to 32%)
Skogbruker:
416 520kr / år
Jordbruks- eller skogbruksmaskinfører:
443 040kr / år
nu nesanāk tik daudz. Ja viņš saņem to zemāko vidējo 416.000 gadā, dalot uz 12 mēn sanāk ap 34.600 mēn. Vēl nost nodokļi. Ok, varbūt kādas virstundas. Varbūt, viņš noformējis tos kaut kādus zemos nodokļus pirmajos gados, bet nu vienalga paknapi, paknapi. Ja Ļenka strādātu, tad divatā cita lieta.Shayk @ 19.12.2021 14:43Es domaju, ka sanem ap 4k menesi. Tur nodokli ir loti augsti, darga dzivosana un abiem noteikti ir paradi visas malas.
Nekas daudz gan jau nepaliek pari.
Es domaju, ka uz pavasari makslinieks bus atpakal LV, stradat cash in hand koncertejot. Tas ka neka vinam ir sirdsdarbs.
Jajaja2 @ 19.12.2021 14:48nu nesanāk tik daudz. Ja viņš saņem to zemāko vidējo 416.000 gadā, dalot uz 12 mēn sanāk ap 34.600 mēn. Vēl nost nodokļi. Ok, varbūt kādas virstundas. Varbūt, viņš noformējis tos kaut kādus zemos nodokļus pirmajos gados, bet nu vienalga paknapi, paknapi. Ja Ļenka strādātu, tad divatā cita lieta.