Tusnelda @ 26.12.2023 12:55
Vai tad neredzēji - šorīt taču atkal tika atrādīts termometrs! Viņa tik slima, ka nebrauks uz Krāslavu, kur it kā esot labdarības pasākums. Nabaga vīrs Andris (Kivičs) FB žēlojās, ka nevarot dzert, jo pašam pie stūres jāsēž. ??
Bļe, nu kā nav skaidrs? Raksta grāmatu, jau tikusi līdz 12. sējumam, pārlasa iemīļoto autoru izdotos romānus no 60-70tajiem, atkal caurskata iemīļotās filmas no 80tajiem, iedvesmojas no Karaliskās ģimenes locekļiem, atkārto Tautas bumbas noteikumus, cep vistu cepeškrāsnī, kuras tomēr nav utt., nu tā arī tās dienas paskrien, vēja spārniem!LabaDabaDa @ 26.12.2023 12:25"Dažreiz to dara vīrs. Tad es vedu viņu mājās no bērnudārza".
:D
Es pat ieteiktu Fetmenu no bērnudārza mājās nevest, bet nu tas lai paliek uz viņas sirdsapziņas.
Bet vispār nožēlojami. Gājiens uz bērnudārzu aprakstīts kā Volgas strūgu vilkšana, un veļu, liekas, ar rokām uz dēļa upē mazgā. Ko Tu dari pārējās 22 diennakts stundas, lunātiķe?
Nodzertas tiesības tak varot viegli atgūt, laikam gada laikā?Kalnos @ 26.12.2023 12:57kopš kuriem laikiem viņam ir tiesības ?
LuckyStrike @ 26.12.2023 13:20Nodzertas tiesības tak varot viegli atgūt, laikam gada laikā?
kas viņam groziņā bija?Adele4 @ 26.12.2023 13:48Kivis šodien ulmaņgatves maximā iepirkās. Kāda Krāslava?
Nu skatoties cik promiles.Ja nepārsniedz 1promili tikai gads,bet ja pāri 1 trīs gadi ja pāri 1,5- 5 gadi un nav nozīme kuro reizi, pirmo vai piekto.vivii @ 26.12.2023 13:29
Par Kiviču man tiešām nav skaidrs kā viņš var braukāt.
Ja tiesības noņemtas par dzeršanu, tad pirmo reizi atņem uz 2 gadiem, otro reizi uz 4 gadiem. Lai atgūtu tiesības ir jāiziet ārstu komisija, narkologs utt., ja viņi neakceptē atjaunošanu, tad uzliek vēl gadu pa virsu un tā gada laikā ir jāiet atrādīties pie narkologa un jānodod, ja nemaldos ik pa 4mēn. analīzes, lai fiksētu to, ka tu dien dienā nedzer utt.
Ja cilvēks nav dzērājs, tad ir samērā viegli atgūt, ja tāds kā Kivis , tad salīdzinoši grūti ?
Adele4 @ 26.12.2023 13:48Kivis šodien ulmaņgatves maximā iepirkās. Kāda Krāslava?
Rozāforums @ 26.12.2023 13:57
nu ja viņš šonakt dzēra vecrīgā, man arī neticās,ka viņš bija spējīgs uz Krāslavu braukt šorīt.
Interesanti. Laikam atšuva visu taboru...Tējnīca @ 26.12.2023 13:36Izskatās, ka Dainas ome neredzēja nevienu mazbērnu šogad. Ak Madara, Madara, Tava roka stiepjas tik tālu!
gan jau speķim ko nopirks .... Miai dāvanas nevajag, maza un neko vēl nesaprotThunderBird @ 26.12.2023 14:32Laikam jau tomēr Miai būs dāvana kāda, ja jau Lieņuks uz Spici aizvilkās...